Öncelikle S.A
Arkadaşlar sizlerde de zırh gördüm.Nasıl kestiniz Junon u video resim vs koyup bizi bilgilendirir misiniz?
Ama yok Bu zırhları bize GM hediye etti diyorsanız sizi ALLAH (c.c) ya havale ediyorum.Zaten geçen görmüştüm Şehrazatxmg le konuşuyordun(Pumaa).Çık çardan Sobee den arıyorlar diye söylüyordun ama hadi hayırlısı bakalım.DADAŞKENT sana gelincede köpeklerine sahip çık.Çok havlıyorlar.Mazallah Eminönü Belediyesi hayvan barınağında onları görme emi.!!!!GM arkadaşınızsa sınırını bilsin oke mi GÜLÜM ...
DADAŞKENT ve Pumaa
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Re: DADAŞKENT ve Pumaa
Olm derdin ne snn hanqi hastaneden kaçtın...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
Junon'u çok zor zannediyor arkadaş. Çaylak herhalde.
Betadan beri bekliyoruz biz Junon'u. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Yazık arkadaşa bi psikolog bulalım baya sorunları var gibi gözüküyor 
Yeni mekan UŞAK...
UMUTGFB / MUTUGFB / Dadaşxumutgfb /İstmutu / Umutgfbxbüyücü
UMUTGFB / MUTUGFB / Dadaşxumutgfb /İstmutu / Umutgfbxbüyücü
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
konu belli gelip sümük salya yalvarmıştır banada junon yapın diye yapmayıncada sen o zırhları nası düşürdün.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- Firelife
- Demirci Çırağı
melodrama44 yazdı: konu belli gelip sümük salya yalvarmıştır banada junon yapın diye yapmayıncada sen o zırhları nası düşürdün.
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
Junon bir kaç taktik haricinde kolay kesilen yaratık öyle göünüzde büyütmeyin siz işin ucundaki zırha bakın o mühim olan junon çar çöp 

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Gm verseydi teşkilat köşeyi dönerdi D
Köpeği dedim hemen havlamaya başladı birisimelodrama44 yazdı: konu belli gelip sümük salya yalvarmıştır banada junon yapın diye yapmayıncada sen o zırhları nası düşürdün.
Ben çok zor olduğunu iddaa etmiyorum sadece bu adamların bana kanıt göstermesini istiyorum.
Bana burda laf eden çoğu arkadaşı oyunda çok kesmişliğim vardır.Artistliğe lüzüm yok.Düşürünler koymuş onlar neden tenezzül etmiyorlar.Koysunlar foto-video inanalım.Belki DADAŞKENT düşrümüştür ama Pumaa nın o zırhı düşürmediğine herkezle iddaaya girebilirim.Anlamasın millet diye çarda zırhı çıkartıp gezmekle olmuyor Doğan Bey.Gecenin bir yarısı oyuna girip bölgeden küfür saydırınca şikayet eden kişilerin susturulduğu oyunun ta ..... Gm lerle yatıp kalkan YwşkLaR.
- Deathless
- Sahaf Yardımcısı
Şimdi dostum olaya tarafsız bir açıdan bakmak gerekirse doğan bey dediğin adam konusunda seni biraz daha saygıya davet ediyorum hakkında zerre birşey bilmediğin adamın arkasından ileri geri konuşmanı hoş bulmuyorum nerden düşürdüğü seni beni alakadar etmez nerden düşürdü düşürdü adam zaten 40 yılın başı oyuna giriyor girdiğinde de zaten görevlerden başını kaldırmıyor tanıdığım ve gördüğüm kadarıyla..Bu adamlar çoktan çoluk çocuğa karışmış ev geçindirme derdine düşmüş insanlar.Oyun onlar 2. planda.Oyun için kişiliklerini küçülteceklerini ya da böyle küçük şeyler peşinde koşacaklarını sanmıyorum.Hayata sen ben biraz daha ufak bir pencereden bakarken o adamların yaşı dolayısıyla hayata bakış açısının burdaki birçok kişiden büyük olduğunu düşünüyorum..Oyunun gürültüsünden uzak olmak için çoğunlukla oyunda gece bulunurlar..Yani uzun lafın kısası çevresi geniş olan adam sevilen adam her şeyi yapar hemde KURALLARIYLA..
Şimdi sırf kıllık olsun diye yalaka olarak adlandırılacam ama kimseyle kişisel tartışmaya girmeyeceğimin altını da çizeyim..!
Şimdi sırf kıllık olsun diye yalaka olarak adlandırılacam ama kimseyle kişisel tartışmaya girmeyeceğimin altını da çizeyim..!