yarar ve ydemirhan
Re: yarar ve ydemirhan
de ufak bi sorun var özeline yazıorum abi bakarsan sevinirim bunuda dikkate alsınlar
...
-
mecxpencex
- İskele Babası

sn bana cep no özel msj at nama cebimde bulun olurmu
-
mecxpencex
- İskele Babası

dedimki cep nonu özel msj olarak at da cebımde bulunsun
merak etme ydemirhan' ı sadece para aktarmada yardımcı olsun diye görüşmüşlerdi .(sunucunun güvenilirlerinden oldugu için)
Türkgücü bilmiyorum nasıl biri ama vardır bişey elbet .
yararı bilmemde Ydemirhan'ı boşa infazlama
geçmiş olsun alırsın inş . bu sunucuda bu olay Titxdelikurt'un başınada gelmişti oda dava açıcaktı ki çalınanları geri verdi bazı ismi lazım olmayan şahıslar ...
Not: Titxdelikurt aynı olay değilde birine güvenip şifre vermesi sonucu item çaldırmıştı böyle çar almakla değil yanlıs anlasılmasın...
Türkgücü bilmiyorum nasıl biri ama vardır bişey elbet .
yararı bilmemde Ydemirhan'ı boşa infazlama
geçmiş olsun alırsın inş . bu sunucuda bu olay Titxdelikurt'un başınada gelmişti oda dava açıcaktı ki çalınanları geri verdi bazı ismi lazım olmayan şahıslar ...
Not: Titxdelikurt aynı olay değilde birine güvenip şifre vermesi sonucu item çaldırmıştı böyle çar almakla değil yanlıs anlasılmasın...
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
-
mecxpencex
- İskele Babası

ömer kardeşim jar takas edicektik kdrgzm le oda snle ydemirhan ın ismini verdi bnde ömerle demirhan varsa yaparım dedim ama tuzla buz oldu ortalıkmecxpencex yazdı:size yakıstıramadaım adam sahıt olarak bana sizi verdi siz demi bu isin icindesiniz yoq sa
name:=turkokaradulx
İyide bu bir kanıt değilki adam sallamıştır kafasındanmecxpencex yazdı:ömer kardeşim jar takas edicektik kdrgzm le oda snle ydemirhan ın ismini verdi bnde ömerle demirhan varsa yaparım dedim ama tuzla buz oldu ortalıkmecxpencex yazdı:size yakıstıramadaım adam sahıt olarak bana sizi verdi siz demi bu isin icindesiniz yoq sa
GÖKxDraCuLa Gökxdraculla İhanetin küçüğü büyüğü olmaz-
mecxpencex
- İskele Babası

bnim ömerle işim yoq demirhanlada ben sadece kdrgzm le işim var
-
mecxpencex
- İskele Babası

gmler konunun kıtlenmesini istiyorummecxpencex yazdı:ömer kardeşim jar takas edicektik kdrgzm le oda snle ydemirhan ın ismini verdi bnde ömerle demirhan varsa yaparım dedim ama tuzla buz oldu ortalıkmecxpencex yazdı:size yakıstıramadaım adam sahıt olarak bana sizi verdi siz demi bu isin icindesiniz yoq sa

®