Kadim Hidra Rezilliği..!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kayserilim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: zemheri

Re: Kadim Hidra Rezilliği..!

Mesaj gönderen kayserilim »

hilalxxfenomen yazdı:
Kayzer yazdı:Nasıl Kesileceğini bilmeden saçma konular açmayın diğer sunucularda kadim hidra güncellemeden sonra kesildi nasıl kesildiğini bilmiyorsunuz ve yönetimi suçluyorsunuz. Herşeyin kolayını beklemeyin
Gelde kes ozmn murat...
'ʂմղմƈմ :[/color]:[/color] ҬἿĿṨἿṂ'
'ḰĿᾋƝ :[/color]:[/color] ƛƦȤ '
'ĿὋƝƇᾋ:[/color]:[/color]ZeMHeRi'
Resim
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

• Destek bekliyorum bu konu göz önünde bulunmalı bence..!
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Şevket bu tarz bir konu açmaman konusunda seni zaten uyarmıştım :) Boşuna kafa patlatıyorsun bunlarla uğraşmak yerine nasıl kesilir diye yöntem düşünmek hepimiz için daha yararlı olur.

Harun sen de haklısın ancak biz bu işin üstesinden geliriz. Biz ne işlerin üstesinden gelmişiz bi Hidra yıldıramaz. Gerekli olan aklı başında insanlardır. Dün gece Murat abi oyuncu çağırdığında üstüne basa basa aklı başında olanlar gelsin dedi ama aklı başında olmayan dinler mi bu lafı, yine söz dinlemeyenler vardı aralarda...
Bu konu başlığının, amacının dışına doğru sürükleniyor. Kadim Hidra konusundaki gerekli tartışmaların Kadim Hidra Organizasyonu başlıklı konudan yeterince iyi yürütüldüğüne inanıyorum.

Herkese iyi forumlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rudboy »

Rescuer yazdı:Şevket bu tarz bir konu açmaman konusunda seni zaten uyarmıştım :) Boşuna kafa patlatıyorsun bunlarla uğraşmak yerine nasıl kesilir diye yöntem düşünmek hepimiz için daha yararlı olur.

Harun sen de haklısın ancak biz bu işin üstesinden geliriz. Biz ne işlerin üstesinden gelmişiz bi Hidra yıldıramaz. Gerekli olan aklı başında insanlardır. Dün gece Murat abi oyuncu çağırdığında üstüne basa basa aklı başında olanlar gelsin dedi ama aklı başında olmayan dinler mi bu lafı, yine söz dinlemeyenler vardı aralarda...
Bu konu başlığının, amacının dışına doğru sürükleniyor. Kadim Hidra konusundaki gerekli tartışmaların Kadim Hidra Organizasyonu başlıklı konudan yeterince iyi yürütüldüğüne inanıyorum.

Herkese iyi forumlar...

Yasin öle boş konuşmakla olmuyo bu işler.Üstesinden felan gelinmez anlıcan.Bu insanlarla böle düşüncesiz insanlarla KESİLMEZ..! Ne kadar uğraşsakta kesilmez ;) ;) kesilcek olsaydı kesilirdi zaten, nasıl kesilceğini biliyoruz zaten ama sonuç ney kesemiyoruz anladın umarım ?
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Rudboy yazdı:
Rescuer yazdı:Şevket bu tarz bir konu açmaman konusunda seni zaten uyarmıştım :) Boşuna kafa patlatıyorsun bunlarla uğraşmak yerine nasıl kesilir diye yöntem düşünmek hepimiz için daha yararlı olur.

Herkese iyi forumlar...

Yasin öle boş konuşmakla olmuyo bu işler.Üstesinden felan gelinmez anlıcan.Bu insanlarla böle düşüncesiz insanlarla KESİLMEZ..! Ne kadar uğraşsakta kesilmez ;) ;) kesilcek olsaydı kesilirdi zaten, nasıl kesilceğini biliyoruz zaten ama sonuç ney kesemiyoruz anladın umarım ?
Kesemiyoruz diye bir şey yok canım :D Sadece Kurt Loncası olarak gidip milleti düşünmezsek herkes gibi pek ala biz de keseriz.
Bizim amacımız sunucuya yardım olduğu için sunucudaki bi kaç densiz işleri bozuyor. Yoksa bi katalizör ile koskoca Kurt Loncası Hidra'ya yenik düşmez ;)

Herkese iyi forumlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rudboy »

Rescuer yazdı:
Rudboy yazdı:

Herkese iyi forumlar...

Kesemiyoruz diye bir şey yok canım :D Sadece Kurt Loncası olarak gidip milleti düşünmezsek herkes gibi pek ala biz de keseriz.
Bizim amacımız sunucuya yardım olduğu için sunucudaki bi kaç densiz işleri bozuyor. Yoksa bi katalizör ile koskoca Kurt Loncası Hidra'ya yenik düşmez ;)

Herkese iyi forumlar...
Madem öyle yapalım ozaman ? ?
Neden yapmıyoruz ?
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

kayserilim yazdı:
hilalxxfenomen yazdı:
Kayzer yazdı:Nasıl Kesileceğini bilmeden saçma konular açmayın diğer sunucularda kadim hidra güncellemeden sonra kesildi nasıl kesildiğini bilmiyorsunuz ve yönetimi suçluyorsunuz. Herşeyin kolayını beklemeyin
Gelde kes ozmn murat...
HarunYILMAZ yazdı:Hidra konusunda yapılan haksızlığı bir çok kez dile getirdik. Ancak bir değişiklik yapılmayacağı aşikardır.
Bazı yapan arkadaşlar şimdi rahat rahat polüm kesmeye devam ediyor...
Ancak diğer sunucularda yapılan hidra kesimlerinde dikkat edilmeyen konu ise yapan arkadaşların çoğunun elinde şahaser ve bir çok yeni eşya mevcut. Acaba daha önce kesen arkadaşlar şimdi ellerindeki şahaserleri olduğuhalde bu yapılan haksızlığı nasıl makül görüyorlar merak ediyorum.
Hidra pençesine ihtiyacı olmayan biri olarak yorum yapıyorum yanlış anlaşılmasın.
Her kes başka sunucuları gösteriyor o gösterenlere diyorum. Bırakın yeni itemleri gidin kesin görelim.
Yapamayacaklarını da sırf laf olsun diye söylemeye gerek yok. Birilerine yaranmak için.
Yapılan haksızlığı göz ardı etmek mantıksızlıktır.
Tekrar ediyorum haksızlık yok diyen çıkarsın yeni eşyaları şahaserleri buyrun kesin kesebiliyorsanız...
Sonra deyinki haksızlık yok....
Sözün bittiği yer ;)
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
DuMaNYaK53
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen DuMaNYaK53 »

kadıme gelen hatta kadımın kesılmesıne yardım yerıne kostek olan kısılerın elınde pence var saten eger kesılırse elındekı pencelerın degerı dusucenden bunu engellemek ıcın elınden gelenlerı yapıolar gecen gun bolgeden adamlar carlarını yarıstırıyor hepsınde sahese kasaları agzına kadar ıtem maden ve pence dolu eee bu adamlardan ne beklersın bunları bırıne satıcak kesılırse pence olucak 30m sımdı ıse 100m arkadasın dedıgı gıbı kadımın kesılmesı olanaksız deıl ama bellı baslı kısılerın onculugunde kadım kesılır kurtlar locası kadım gorevlerınde ıyı bır performans yakalamsı dılegıyle

Börteçinexserkan
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Manasiyok »

Geçen gül yeşil hidrayı kestik menzili denemek için arkadaşımız merdivende bekledi kestik görevi oldu.. Kadim hidradada olacağı kanaatndeyim. Bu sebeple aklı başında kişiler ile haber verilmeden oraya gdilip daha sonra yardım edeceğiniz diğer kişilere(bölgeden klandan bir şekilde) gruba alıp kesilebilir.. Fakat önce kesmek lazım:)
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!

“Genel Sohbet” sayfasına dön