Kemanist ten Veda!!!!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
k4tliam94
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Kemanist ten Veda!!!!

Mesaj gönderen k4tliam94 »

Öncelikle herkese hayırlı akşamlar ve ii forumlar bildiğiniz üzere yeni bölümlerin gelmesi ile hasar itemler çöp oldu ve bundan sanırım oyunda bir çok arkadaş gibi bende etkilendim çünkü 49 lwl dim ve full hsardım bir sabah uyandım ki hasarlar çöp olmuş. Canımı sıkan bu değil herkes bi köşe kapmış migratıymış Sığnaklarıymış Giren çıkan belli değil :D bizide alan yoq ws de iş yapamıyoz eee kardeşim oyunun ne tadi kaldı bunları yapamıyorsam nasıl zevk li bi oyun oynucam bunları kafama takıyordum ama allahın izniyle kurtuldum itemlerimi çok saygın kardeşlerime karşılıksız verdim çarımı silecektim ama mehmet abi yanı oyundaki adı Kansorojen daha önce fazla konuşmadığım halde benden istedi ve bende ii biri olduğunu kalbten inanarak verdim helalı hoş olsun neyse gel gelelim acısıyla tatlısıysa 2 senemiz beraber geçti ama bu son olaylar tadını kaçırdı herkese kocaman öpücükler ve ii oyunlar ama açlık yapmadan nede olsa bu oyunda herkes Türk oğlu TürK yani kardeşiz. Burdan oyunda anlaşamadığım ve yeri geldi küfür ettiğim arkadaşlarımdan çok özür dilerim. Çok ii dostlar kazandım onlarada ii oyunlar dileyimde Tılsım Halkı ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HOŞÇAKALIN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Allah yardımcınız olsun bu açlarla ne yaparsınız bilmem :D
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Re: Kemanist ten Veda!!!!

Mesaj gönderen Louster »

Bülent öncelikle oyunu bırakmana üzüldüm . Tek sorun yeni bölgelere girememekse ve iteminnin olmamasıyla oyunda bana ulaşsaydın hertürlü yardımı yapardım. Yinede oyuna dönmeni isterim kardeşim . Bıraktıysanda karar senin.

Reelde başarılar dostum..
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Bilgic
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Bilgic »

Kardeşim öncelikle çok üzüldüm ama pes etmeni çok beğenmedim bende çardaki itemleri kaptırmıştım 1-2 ay maden çektim ve daha iyi bi çar elde ettim bence pes etme eğer kararlıysan ilerde başarılır.Ani bir veda oldu :(
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
CansuxCansu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CansuxCansu »

k4tliam94 yazdı:Öncelikle herkese hayırlı akşamlar ve ii forumlar bildiğiniz üzere yeni bölümlerin gelmesi ile hasar itemler çöp oldu ve bundan sanırım oyunda bir çok arkadaş gibi bende etkilendim çünkü 49 lwl dim ve full hsardım bir sabah uyandım ki hasarlar çöp olmuş. Canımı sıkan bu değil herkes bi köşe kapmış migratıymış Sığnaklarıymış Giren çıkan belli değil :D bizide alan yoq ws de iş yapamıyoz eee kardeşim oyunun ne tadi kaldı bunları yapamıyorsam nasıl zevk li bi oyun oynucam bunları kafama takıyordum ama allahın izniyle kurtuldum itemlerimi çok saygın kardeşlerime karşılıksız verdim çarımı silecektim ama mehmet abi yanı oyundaki adı Kansorojen daha önce fazla konuşmadığım halde benden istedi ve bende ii biri olduğunu kalbten inanarak verdim helalı hoş olsun neyse gel gelelim acısıyla tatlısıysa 2 senemiz beraber geçti ama bu son olaylar tadını kaçırdı herkese kocaman öpücükler ve ii oyunlar ama açlık yapmadan nede olsa bu oyunda herkes Türk oğlu TürK yani kardeşiz. Burdan oyunda anlaşamadığım ve yeri geldi küfür ettiğim arkadaşlarımdan çok özür dilerim. Çok ii dostlar kazandım onlarada ii oyunlar dileyimde Tılsım Halkı ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HOŞÇAKALIN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Allah yardımcınız olsun bu açlarla ne yaparsınız bilmem :D
kararına açıkcası çok üzüldüm keşke bırakmasaydın ama karar senin gerçek hayatta Allah yanında olur inş.

İyi Forumlar
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!

Cansuxcansu (49)

Börteçinexzarif (48)

KLan :
Arz'ın Çocukları

Ay lav mi <3
Kullanıcı avatarı
Fedai
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Fedai »

siktir git seni hi çsevmezdim cok iği oldu bu reelde basarılar kardeşim cok üzüldüm
Kullanıcı avatarı
k4tliam94
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen k4tliam94 »

Oyunu itemsizlikten değil herkesin bencilce ve aptalca davranışları yüzünden bıraktım bence bölesi daha ii saollun dediğim gibi ben bu oyunda sadece düşman değil çok ii dostlar elde ettim saolun sizede oyunda ve gerçek hayatta başarılar Allah yardımcınız olsun bende böle olmasını istemezdim ama kader sanırım!!! İnsanın kendisi düşünen birilerinin olduğunu görmek hakikaten sevindirici Sağolun!!!
Kullanıcı avatarı
Bilgic
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Bilgic »

Kemanist çok haklı kardeşim ya insanlık kalmadı oyunda.Loncaya şikayet veriyorum link verecem lan yürü git diyor adam.
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

Nekadar Gerçek Bir Veda Bilmiyorum Lakin Geçende Zırh Yansıtıyordun ''/söyle'' Kanalından..
Neyse Tanımam Etmemde Zaten Her Nasıl Bir Plan İçerisindeysen Hayırlı Olması Dileğiyle
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
eagleee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eagleee »

k4tliam94 yazdı:Öncelikle herkese hayırlı akşamlar ve ii forumlar bildiğiniz üzere yeni bölümlerin gelmesi ile hasar itemler çöp oldu ve bundan sanırım oyunda bir çok arkadaş gibi bende etkilendim çünkü 49 lwl dim ve full hsardım bir sabah uyandım ki hasarlar çöp olmuş. Canımı sıkan bu değil herkes bi köşe kapmış migratıymış Sığnaklarıymış Giren çıkan belli değil :D bizide alan yoq ws de iş yapamıyoz eee kardeşim oyunun ne tadi kaldı bunları yapamıyorsam nasıl zevk li bi oyun oynucam bunları kafama takıyordum ama allahın izniyle kurtuldum itemlerimi çok saygın kardeşlerime karşılıksız verdim çarımı silecektim ama mehmet abi yanı oyundaki adı Kansorojen daha önce fazla konuşmadığım halde benden istedi ve bende ii biri olduğunu kalbten inanarak verdim helalı hoş olsun neyse gel gelelim acısıyla tatlısıysa 2 senemiz beraber geçti ama bu son olaylar tadını kaçırdı herkese kocaman öpücükler ve ii oyunlar ama açlık yapmadan nede olsa bu oyunda herkes Türk oğlu TürK yani kardeşiz. Burdan oyunda anlaşamadığım ve yeri geldi küfür ettiğim arkadaşlarımdan çok özür dilerim. Çok ii dostlar kazandım onlarada ii oyunlar dileyimde Tılsım Halkı ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::HOŞÇAKALIN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Allah yardımcınız olsun bu açlarla ne yaparsınız bilmem :D
Oyunda tanımışlığım yok ama görmüşlüğüm coktur seni aynı durumu bende yaşadım ama görevler sapolsun verdi coğu itemi bırakmana üzüldüm.. reel hayatında başarılar
Resim
Kullanıcı avatarı
Bilgic
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Bilgic »

bu oyunda insan kalmadı kardeş bende bırakıyorum oyunu
Lordxbilgic
Lordxyaslı