(kdrgzm) carımı caldıgını herkez biliyor ya carımın şifresini ve msn şifresini vermeni aksi taktırde yasal işlem baslatacagım ( hırsızlık) sucudur şifre ve msn şifresini özel msj at 1 hafta icerisinde
sahıtler: cubey=oktay
: ezber=hasan
tumsancak iceri ve (kdrgzm) sn de iceri
-
- İskele Babası
-
- İskele Babası
Re: tumsancak iceri ve (kdrgzm) sn de iceri
name turkokaradulxmecxpencex yazdı:(kdrgzm) carımı caldıgını herkez biliyor ya carımın şifresini ve msn şifresini vermeni aksi taktırde yasal işlem baslatacagım ( hırsızlık) sucudur şifre ve msn şifresini özel msj at 1 hafta icerisinde
sahıtler: cubey=oktay
: ezber=hasan
- maviruyaxxumut
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Ne Ve kım olursan ol Soayn kişide Öyle Yasal İşlem Başlatırsan kısa bi sürede kişi bulunmakta Cezai para uygulaması yapılmaktadır 2000 tl civarı cezai para ödemsi war eğer önmemess hacz vb hapislede sonlana biliyor bilgilerinize Sro Oynarken bi abimize olmustudaçordan biliom
Mavıruyaxxumut (Ecel Getiren)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
-
- İskele Babası
nem sonuna kadar giderim
mecxpencex yazdı:nem sonuna kadar giderim
Arkandayız Kardesm. Bizim Elimizdede Kanıtlar Var O Konuda Rahat olsun O Aç Köpek !
Morfinxgeridöndü[Savaşçı] / Drowxmorfin[Şifacı] / Rodriguez[Savaşçı]
Drowxcihan[Büyücü] / Cruelsorcererr[Büyücü]

1. Olayı en başından ve tüm gerçekliği ile anlat.
2. Elli tane konu başlığı açıp forum kirlilği yerine tek bir konu başlığı altında topla.
3. Kurduğun cümleler düşük, yazdıkların anlaşılmıyor, eğer anlatamayacaksan başka birinden yardım iste.
4. Geçmiş olsun.
2. Elli tane konu başlığı açıp forum kirlilği yerine tek bir konu başlığı altında topla.
3. Kurduğun cümleler düşük, yazdıkların anlaşılmıyor, eğer anlatamayacaksan başka birinden yardım iste.
4. Geçmiş olsun.
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
Valla sana şu kadar söyliyeyim.Kdrgzm benimde çarımı çaldı büyü ihtimalle çarını silmiştir.Çünkü o kadar adi bir insan ki desteğe mesaj çekilerek geri alınacağını bildiği için çarı siliyor.Sen bunu polise verme git bi temiz DÖV.

New StyLe
Hatta ben sana olacaklarıda söyliyeyim.
1)Bir gün Kdrgzm'yi oyunda görceksin.(Çarın çalındıktan 2-3 gün sonra.)Hiç çalmamış gibi davranacak.
2)Ben arkadaşlara ekledim baktım oyun çok kalabalık olduğundan herkes görüyor onu bu yüzden mısır çarsısı ve antrepoda oluo çok , sora dedim ne yapıo gittim oraya bu beni göremedi.Baktım düşük level çarla yan yana duruo depar bastım yanına gittim alışveriş açtım direk Diğer taraf meşgul yazdı sora Kdrgzm direk kapadı ve kaçtı.
3)Çarın çalındıktan 7-8 gün sora oyunda ona hırsız diyeceksin ver geri diyeceksin.Sana şu cevabı verecek Senin itemlerini ben çalmadım Eminönünden gelen bi mehmet vardı o çaldı ben mehmet'ten bu çarı 50 TL'ye aldım dicek.
4)Üçüncü maddeyi dedikten 1 gün sora yada 3.maddeyle aynı gün sana ben mehmet'le aynı mahallede oturuom dicek şuan İnternet cafe'deyim dicek aynı isimde çar aç mehmet az önce sildim bi adamın çarını diyodu dicek.
Benim başıma aynen bunlar geldi.Seni bilemem.
1)Bir gün Kdrgzm'yi oyunda görceksin.(Çarın çalındıktan 2-3 gün sonra.)Hiç çalmamış gibi davranacak.
2)Ben arkadaşlara ekledim baktım oyun çok kalabalık olduğundan herkes görüyor onu bu yüzden mısır çarsısı ve antrepoda oluo çok , sora dedim ne yapıo gittim oraya bu beni göremedi.Baktım düşük level çarla yan yana duruo depar bastım yanına gittim alışveriş açtım direk Diğer taraf meşgul yazdı sora Kdrgzm direk kapadı ve kaçtı.
3)Çarın çalındıktan 7-8 gün sora oyunda ona hırsız diyeceksin ver geri diyeceksin.Sana şu cevabı verecek Senin itemlerini ben çalmadım Eminönünden gelen bi mehmet vardı o çaldı ben mehmet'ten bu çarı 50 TL'ye aldım dicek.
4)Üçüncü maddeyi dedikten 1 gün sora yada 3.maddeyle aynı gün sana ben mehmet'le aynı mahallede oturuom dicek şuan İnternet cafe'deyim dicek aynı isimde çar aç mehmet az önce sildim bi adamın çarını diyodu dicek.
Benim başıma aynen bunlar geldi.Seni bilemem.

New StyLe
adam özürlü :lol: tel numaramı verdim inş. arar bi söverim şuna :roll:
...
- KnackkoutxD
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
kDRGZM Drowxcorellondur Yan ıdavut xD :mrgreen: