Plus Yoksa

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
ankarali796
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Plus Yoksa

Mesaj gönderen ankarali796 »

Plus fiyatları ucuzladı herkes plus aldı plus almayan oyuncular plus almaya zorlandı almayanların oyuna girişleri çok zor olmaya başladı.Yok efendim sunucular ttnetteymiş sayısı arttırılmıs falan hepsi uydurma .Bir de şöle bir şey var ben arka arkaya 2defa düştüğümü hiç hatırlamıyorum 2yıl boyunca .bu oyuna giriş zorlastırılınca plus olan biri girince plusı olmayan birini oyunun attıgını ögrendim.Acaba oyunun yüzde 75 plus olunca sistem kaldırabilcek mi nolcak onuda cok merak ediyom plus olsada limit 100bin kişiyse bakalım nasıl onun üstüne cıkıp oyuna girebilcek plus olanlar .Bir de bu akıllı reklamını iyi yapan yöneticilerimiz oyun yapımcılarımız reklamını sarı yazılarla oyun içinde yapcagına başka sitelerde yapsaydı aldıgı paraları oyunu geliştirmeye deil oyuncu memnuniyeti için harcamıs olsaydı .Oyun da her zmn bir gm bulunsaydı acaba böle sorunlar yasanırmıydı .Onuda onlara soruyorum
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Re: Plus Yoksa

Mesaj gönderen ARGOS »

KARDEŞİM BEN PLUS DEGİLİM VE KOLAYCA OYUNA GİREBLYRM.AMA O DÜŞME İŞİNE KATILIORUM.GEÇENLERDE DÜŞTÜM OYUNA TEKRAR GİRDİM VE ANINDA TEKRAR DÜŞTÜM.AMA PLUS YOK VE KOLAYLIKA GİREBİLİYORUM.TTNET İM.

_____________________________________________________________________________________________________

Türkiyeimparator(49 Savaşçı) - Airbus(37 Büyücü)
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Nurullahreisss
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Nurullahreisss »

benimde plusum yeni bitti sabahtan beri oyuna girmeye çalışıyorum ama dolu dio artık oyunu bırakmayı bile düşündüm :(
Kullanıcı avatarı
Deepocean
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Deepocean »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:KARDEŞİM BEN PLUS DEGİLİM VE KOLAYCA OYUNA GİREBLYRM.AMA O DÜŞME İŞİNE KATILIORUM.GEÇENLERDE DÜŞTÜM OYUNA TEKRAR GİRDİM VE ANINDA TEKRAR DÜŞTÜM.AMA PLUS YOK VE KOLAYLIKA GİREBİLİYORUM.TTNET İM.

_____________________________________________________________________________________________________

Türkiyeimparator(49 Savaşçı) - Airbus(37 Büyücü)

kardeş çok güsel sölüyosun 39 lvller varken bizde öle giriyoduk mynetden ama nooldu iptim sene giremiyosun tamamen ip üstünde yürümek gibi oyuna girmek sen şimdi ttnetde geçin düşülmüyo diyosun evet şu zamanlar düşülmüyo yarın bigün aynısını ttnet başlatacak ordan nere sobeye mi ya ordan ?? böle olmaz bu gidişe dur denilmesi lazım öle oyun sağlıyıcı değiştirmekle olay çözülmüyo bunlar geçici çözümler .... saygılar ....
DÜN VARDIM BU GÜNDE VARIM YARINDA VAR OLACAĞIM...
Kullanıcı avatarı
abdullahsezgin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen abdullahsezgin »

oyun batma sürecine girmiştir artık oyunun ömrü herkes tarafından düşünülüyor ve çogu kişi bunu en fazla 7 yada 8 ay olarak düşünüyor.Çünkü ikv nin ttnet tarafından alınması ve Gm lerin degişmesi ve bu yeni gelen gm lerin acemiliginden kaynaklanıyor.oyunla en ilgisiz Gm CaptainATX ona bir mesaj gönderdim ve neredeyse 3 hafta oldu hala cevap yok ve oyuna anca ayda 1 kez giriyor.Nocomment ise atx den daha oyuna ala kalı ama önemli bir konuda çogu zmn yardım etmiyor.İkv nin ttnetten çıkıp eski profesyonel Gm lerine dönmesi güzel olur bence.
Eminönü Sunucusundan Gecelerinsavasci

ESKİ BİR EFSANEYİM ARTIK!!!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön