size yakıstıramadaım adam sahıt olarak bana sizi verdi siz demi bu isin icindesiniz yoq sa
name:=turkokaradulx
yarar ve ydemirhan
-
mecxpencex
- İskele Babası

-
mecxpencex
- İskele Babası

Re: yarar ve ydemirhan
davutum işe omeri katınca omer guvenilir dedim DMm dedim meyersem hepsi hırsızmıs
yaw abi şu kdgrmz ye inanma sözde bnde onun ortağıyım koysun kanıtı madem öle koyamıo sizde gidip hırsızın lafına bakıyorsunuz yaa yapmayın Allah aşkına yargısız infaz etmeyin
...
-
mecxpencex
- İskele Babası

yegen baq bune benzer bir olay olmus meti2 de adam savcılıga sıkayet etmiş cocugu bulup mahkemeye cıkarmıs bende bir akrabam komser eger 1 hafta icerisinde car gelmesse kdrgzm i mahkemeye cıkaracam işte
-
mecxpencex
- İskele Babası

suan oyunu bırak mayı dusunuyorum ama sn ve senın gibi arkadaslarım bacılarım kardeşlerim var
ortaq karar alıp bırakıp bırakmıcamı halledecez işte
ortaq karar alıp bırakıp bırakmıcamı halledecez işte
abicim bu çocuğun öyle bi charları varki anlatamam sana şuan snn dostum dediğin kişi o olabilir yaa Drowx loncasında adam bunu biliyorum ama bir şey yapamıyorum adam zihinsel özürlü ne deyim buna anlamazki psikopat desem deil küçük desem deil oda böyle tatmin oluo onu bunu kıskanıo charını soymaya kalkıo çok şükür zarar etmedik karımız var
...
-
mecxpencex
- İskele Babası

kim oldunu merak etmeyin ben buldum
bulmak deil biliyordum zaten turkgucu=savaskralı
bulmak deil biliyordum zaten turkgucu=savaskralı
abi hala turkgucu falan diosun bu adamın en az 50 tane charı var belki bir bir türlü chardan gelip bana pm atıo mahkemeye ver ikv yönetimi razı gelirse ipden mekanını bulursunuz
...
-
mecxpencex
- İskele Babası

captanla konusup oyle yapacam tabi sakıncası yoq sa
En son mecxpencex tarafından 19 Tem 2010 23:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.