sınırları zorluyorsun en kısa zamanda carımı geri istiyorum eger o car 1 hafta icinde gelmezse yasal işlem baslatmak zorunda kalacam senın en yakınında olan bir arkadasın yerini yurdunu adresini kesintisiz verdi 1 hafta icinde o car gelmesse evine polis memurları gelecek
inanmayan inanmasın metin2 de bir arkadasımı dolandırdılar dava actı ve adam 4 ay hapıs cezasına carptırıldı o birde dolandırıcılık
ya carımı verecek yada dawa edecegim
name :::==turkokaradulx
NoT::dier forum uyeligim uzaklastırıldıgı icin bunu kulanıyorumdier forum uyeligim uzaklastırıldıgı icin bunu kulanıyorum
kdrgzm
-
mecxpencex
- İskele Babası

Re: kdrgzm
Öncelikle çok geçmiş olsun çarın için kardeş değinmek istediğim konu ise şu Bu bahsettiğiniz hırsız veya hırsızlar oyunda dolu bence hatayı hırsızlarda deil hırsızlara kanan masumlarda aramak gerekir hırsızın cezasını zaten yöneticiler kesiyor .. Bu hırsız durduk yere şifreni ele geciremez büyük ihtimalle bir kanma olayı olmuş konuyu şuraya getirmeye calışıyorum Hatanın büyüğünü kendimizde aramamız gerekir en yakın dostumuza bile şifre vermememiz gerekir ....Tekrar Geçmiş Olsun....
Fenerlist
Gocanpool
Tskxkolera
Kim Miyim ? Arzlara Sorun
..
Gocanpool
Tskxkolera
-
mecxpencex
- İskele Babası

kerdeşim sorun kanma deil
-
mecxpencex
- İskele Babası

hiç birin iz bilmiyorsunuz ama beni tanıyanlar nekadar cidli konustugumu anlarlar eger 1 hafta icinde gelmesse mahkemelik olacakmecxpencex yazdı:sınırları zorluyorsun en kısa zamanda carımı geri istiyorum eger o car 1 hafta icinde gelmezse yasal işlem baslatmak zorunda kalacam senın en yakınında olan bir arkadasın yerini yurdunu adresini kesintisiz verdi 1 hafta icinde o car gelmesse evine polis memurları gelecek
inanmayan inanmasın metin2 de bir arkadasımı dolandırdılar dava actı ve adam 4 ay hapıs cezasına carptırıldı o birde dolandırıcılık
NoT::dier forum uyeligim uzaklastırıldıgı icin bunu kulanıyorumdier forum uyeligim uzaklastırıldıgı icin bunu kulanıyorum
Aynı olay birkaç arkadasın basına yine geldi adam çar satacam diyo onlarda hemen atlıyolar şifreyi bi veriyorlar çara veda Senn olayında da cok farklı birşey olduğunu düşünmüyorum kardes ama mücadelende sonuna kadar desteğim..
Fenerlist
Gocanpool
Tskxkolera
..
Gocanpool
Tskxkolera
-
mecxpencex
- İskele Babası

sn merak etme gardasım komser olan bir akrabam var oyuzden mahkeme ye bas vuracagım yoksa ne işim olurmecxpencex yazdı:sınırları zorluyorsun en kısa zamanda carımı geri istiyorum eger o car 1 hafta icinde gelmezse yasal işlem baslatmak zorunda kalacam senın en yakınında olan bir arkadasın yerini yurdunu adresini kesintisiz verdi 1 hafta icinde o car gelmesse evine polis memurları gelecek