benim aklımada geldi fakat böyle bişey olması gerçekten saçma olur herkes gidip kesemiyor o yaratıları loncalara para kaynağından başka birşey olmaz buCivra yazdı:Mor ve Turuncu itemlerin aktarılmaması oyuncuların bu işten aşırı bir kazanç elde etmemesi ise hem bunu gerçekleştirecek hemde fazladan düşen aynı itemlerin kendi diğer çarlarına veya arkadaşlarına aktarımını sağlayacak bir metod geliştirmemiz lazım.
Aklıma gelen çözüm;
Mor ve Turuncu itemler Alışveriş penceresine konduğu zaman Para kısmında otomatikman sıfırlama olması. Bu şekilde bu tür itemlere sahip oyuncuların diğer çarlarına bu itemleri aktarabilmesi sağlanacak ve mağdur duruma düşmeyecekler. Ayrıca bu yöntemle Mor Reçeteler üretilip aktarımı yapılabilecektir.
Tabi İKV oyuncuları bunada bir çözüm yolu bulup para ile satabilme yolunu bulacaktır. İlk yol itemi verip parasını sonra almak veya parayı alıp itemi vermek. Tabi bu güvene dayalı olacağından risk taşıyacaktır.
İKV yönetiminin bu öneriye sıcak bakacağını sanıyorum.
Mor ve Turuncu İtemlerin Aktarımına Çözüm!
Re: Mor ve Turuncu İtemlerin Aktarımına Çözüm!
bence çok harika bir fikir hemde uygulanabilirliği var mantıklı 
çarı çalınırsa itemler çalınabilir ama 
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Beyaz köşkte kasılıyordum ve bir oyuncunun bölgeden yansıttıkları dikkatimi çekti..
Sansıttıkları :
Ecel Getiren
Işık Hanım Gece Zırhı
Kenan'ın Gücü Gece Zırhı
Işık Hanım Kolye
Işık Hanım Yüzük
Evocati'nin koruması Yüzük
Maraton Adam Cansiperhane İpekli Ayakkabı
Yücelen Halit Girmenç İcadı Latex Pantolon *
Yücelen Halit Girmenç İcadı İpekli Eldiven *
Herkez uçmuş benim sığınaklar ve miiğrattan latex ipek harici birşey düşüremedim :evil:
Sansıttıkları :
Ecel Getiren
Işık Hanım Gece Zırhı
Kenan'ın Gücü Gece Zırhı
Işık Hanım Kolye
Işık Hanım Yüzük
Evocati'nin koruması Yüzük
Maraton Adam Cansiperhane İpekli Ayakkabı
Yücelen Halit Girmenç İcadı Latex Pantolon *
Yücelen Halit Girmenç İcadı İpekli Eldiven *
Herkez uçmuş benim sığınaklar ve miiğrattan latex ipek harici birşey düşüremedim :evil:
Nothing
Benim önerim ise şöyle nasıl shift tuşuna basıp madenleri ayırıalbilyorsak yine böyle bir tuşla itemlere tıkalyıp şifre koyalım.Şifreli itemler alışverişe konulamasın itemin yannında kilit resmi görünsün.Aktarmak yada satmak istedğimizde şifresini girip kilidini açıp alışveirşe koyarız.Sorun kökten çözülmüş olur.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Senin dediğinde hoş bir fikir fakat aktarılıp çalınma riski oldukça fazla ...
Her zaman dile getirilen bir öneri var ;
Her oyucunun kendi karakterlerine ait ortak bir kasası olmalı.
Bankacı ile Konuş , Gelen Seçenekler ;
1) Kasa
2) Ortak Kasa
Ortak kasaya istenilen item koyulup , diğer karakterlerden alınabilir. Böylelikle hem item çaldırma , hem de mağdur duruma düşme olasılığı bi hayli düşmüş olacak
İyi forumlar
mckeremV
1) Kasa
2) Ortak Kasa
Ortak kasaya istenilen item koyulup , diğer karakterlerden alınabilir. Böylelikle hem item çaldırma , hem de mağdur duruma düşme olasılığı bi hayli düşmüş olacak
İyi forumlar
mckeremV
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
- Visualikv
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Öneri güzel fakat kabul edeceklerini Pek zannetmiyorum.
Ama reçete seviyesi 1 seviyeye ve sınıflara göre ayılabilir(Saheserlerdeki gibi.)
Ama reçete seviyesi 1 seviyeye ve sınıflara göre ayılabilir(Saheserlerdeki gibi.)
HighVoltage
Kuklacı
Kuklacı
Ben aktarma amaçlı değilde daha çok satma amaçlı şifreleme daha iyi olur zaten itemlere istediğin şifreyi koyarsın illa oyun hesabının şifresi olmak zorunda değil.ARtık bu efsunlar ve şahaserler satılsında piyasalarda yeni bir fiyat sistemi oluşsun.Bazı oyuncular var üstü şahaserli mor efsunlu eşyalar bazısı var görev efsunu ile dolaşıyor eğer yeni efsunlar satışa açılrısa hem hergün aynı şahaser zırhı düşeren aynı mor efsunlu ayakkabıyı düşürenler sonunda emeklerinin karşılığı olarak paralarını alır hemde piyasada tek efsunlu eşyaların fiyatı düşer.Efsun alamayan insanlarda efsun sahibi olur.ProfessionaL yazdı:Senin dediğinde hoş bir fikir fakat aktarılıp çalınma riski oldukça fazla ...
1) Kasa
2) Ortak Kasa
İyi forumlar
mckeremV
Bacon
Bacon
En MantıklısıProfessionaL yazdı:Senin dediğinde hoş bir fikir fakat aktarılıp çalınma riski oldukça fazla ...
1) Kasa
2) Ortak Kasa
İyi forumlar
mckeremV
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Arkadaşlar daha en mantıklısı demeyin en mantıkılsı şifreleme ortak kasa olsa ne olacak bütün karekterlerin aktarsan ne olacak atıyorum sığınağa ya büyücü giriyor ya şifacı genelikle ee benim hesabımda savaşçı karaterim var.Grup bölgelerinde düşen efsunlar sınıfa göre düştüğüne göre hesabımdaki savaşçı ne yapsın nucleus gb-amplikatör zırhıElfetih yazdı:En MantıklısıProfessionaL yazdı:Senin dediğinde hoş bir fikir fakat aktarılıp çalınma riski oldukça fazla ...
1) Kasa
2) Ortak Kasa
İyi forumlar
mckeremV
Bacon
Bacon