kaldırılsın kaldırılmasın için açmıyoruz bu konuyu normal zırhçı ve silahtarlar iyi iş yapıyor bi kere kendi çarım 49 silahtar ordan biliyorum ürettiklerin aktarılıyor fakat bu nadideler aktarılmassa nasıl üreticez mallar hazır ? ?Ucube yazdı:Herkes kendince haklı olabilir katılıyorum ama. Her gelen reçete üzerinde oynama yapılırsa ZIRHÇI ve SİLAHTAR mesleklerinin ne anlamı kalır ? O zaman kaldırsınlar bu meslekleri.. :? :?
Mor ve Turuncu İtemlerin Aktarımına Çözüm!
Re: REÇETELER DAHA DÜZELTİLMEYECEK Mİ???!!!
.
****|x|kubilay|x|****\:.
Kod: Tümünü seç
.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.[Kuubii]
color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]
color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]
color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
[Şehzadexkuubii]
[Thexkuubii]
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Sırf silahtar ve zırhçı olmadığımız için diğer oyunculardan daha mı kötü olacağız :evil: Silahtar ve zırhçı yine silahlarını zırhlarını üretir ama aktarılmayanları nasıl üretcez :evil:Ucube yazdı:Herkes kendince haklı olabilir katılıyorum ama. Her gelen reçete üzerinde oynama yapılırsa ZIRHÇI ve SİLAHTAR mesleklerinin ne anlamı kalır ? O zaman kaldırsınlar bu meslekleri.. :? :?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
madnelerde bı bozukluk yok eger uretmek ıstıyosan sılahtar yada zırhcı car acar uretırsın ona sen maden toplarken ıyı uretıme gelıncemı kotu AYNEN BU SEKILDE KALSIN RECETELERemreli yazdı:S.A
REÇETELER İÇİN MATERYALLERİ GETİRDİNİZ AMA REÇETELER SADECE ZIRHÇI VE SİLAHTAR ŞEKLİNDE. PEKİ ÜRETİMCİ OLANLAR NASIL ÜRETECEK BU REÇETELERİ MADENLER İLK GELİR GELMEZ TAMAMLADIM ÜRETİM İÇİN GEREKLİ MATERYALLERİ AMA ÜRETİMCİ OLMADIĞIM İÇİN ÜRETEMİYORUM.... ÜRETİMCİLER İSİ ÜRETTİLER BİLE HAKSIZLIK DEĞİL MİDİR BU??
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
ibrahimking yazdı:madnelerde bı bozukluk yok eger uretmek ıstıyosan sılahtar yada zırhcı car acar uretırsın ona sen maden toplarken ıyı uretıme gelıncemı kotu AYNEN BU SEKILDE KALSIN RECETELERemreli yazdı:S.A
REÇETELER İÇİN MATERYALLERİ GETİRDİNİZ AMA REÇETELER SADECE ZIRHÇI VE SİLAHTAR ŞEKLİNDE. PEKİ ÜRETİMCİ OLANLAR NASIL ÜRETECEK BU REÇETELERİ MADENLER İLK GELİR GELMEZ TAMAMLADIM ÜRETİM İÇİN GEREKLİ MATERYALLERİ AMA ÜRETİMCİ OLMADIĞIM İÇİN ÜRETEMİYORUM.... ÜRETİMCİLER İSİ ÜRETTİLER BİLE HAKSIZLIK DEĞİL MİDİR BU??
Zihniyet Yanlış , Fakat Haklısın . . Bizler ( Örn Bknz: Ejderli Büyücüm Zırhçı ) Zırhçıya Önceden Vermişken Siz Aktif Charlarınızla Maden Toplarken İyiydi. . ? Bırakın Böyle Kalsın Akıllansınlar
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

ibrahimking yazdı:madnelerde bı bozukluk yok eger uretmek ıstıyosan sılahtar yada zırhcı car acar uretırsın ona sen maden toplarken ıyı uretıme gelıncemı kotu AYNEN BU SEKILDE KALSIN RECETELERemreli yazdı:S.A
iyide herkes sadece üretimci çarına üretmek zorunda değil.İsteyen her çarına üretebilmeli.Daha konu hakkında bilgin yok.Bu reçeteler ve eşyalar aktarılmıyor.Üretimci çar açsa da üretir ama o çarda kalır.
XxXszrXxX yazdı:ibrahimking yazdı:madnelerde bı bozukluk yok eger uretmek ıstıyosan sılahtar yada zırhcı car acar uretırsın ona sen maden toplarken ıyı uretıme gelıncemı kotu AYNEN BU SEKILDE KALSIN RECETELERemreli yazdı:S.A
Zihniyet Yanlış , Fakat Haklısın . . Bizler ( Örn Bknz: Ejderli Büyücüm Zırhçı ) Zırhçıya Önceden Vermişken Siz Aktif Charlarınızla Maden Toplarken İyiydi. . ? Bırakın Böyle Kalsın Akıllansınlar![]()
koyun can derdinde kasap et ama beyini olan biri mantıklı düşünürse tabiki çözüm bulunsun diyecek
herçeşit çarım war( madencide var üretimcide var ) fakat esas çara üretim yapamayacaksam ne gereği var.
.
****|x|kubilay|x|****\:.
Kod: Tümünü seç
.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.[Kuubii]
color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]
color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]
color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
[Şehzadexkuubii]
[Thexkuubii]
- Firelife
- Demirci Çırağı

Zaten indirilicektir veya 1 kereliğine sıfırlama gelicektir yoksa çoğu kişi zaten ana çarını üretimci yapmadı 
BENİM BUYUCUMDE ALTANATOR TAKI VAR MOR ELEKTİRİK SARJLI GÖZ. VAR MOR PANT. VAR ELD. VAR EJDERİM VAR. BEN BU ÇARI BIRAKIP BAŞKA ÇARA MI ÜRETECEM. SAÇMALIKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL. ARTI BU ÖNCEDEN HABER VERİLMİŞ BİŞEY DEĞİL BİZ NERDEN BİLELİM BÖYLE BİR OLAY OLACAĞINI. BİR KULLANICIDA 1 KARAKTERİN ÜRETİMCİ OLMASI YETERLİ HER KARAKTERİ ÜRETİMCİ OLAMAZKİ KİMSENİN. BENCE BİR AN ÖNCE BİR ÇÖZÜM YOLU BULUNMALI. ÜRETİMCİLER ÜRETTİ BİZ BEKLİYORUZ ADALET Mİ BU????
Bu DüNYaNıN CeFaSıNdAn SeFaSıNa NöBeT KaLmAz;
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
evet adalet bu siz toplayıcı açıp para kastınız maden topladınız adamlarda artık bi giysi üretebilsinler kendilerine bunun hiçbir zaman değişcene inanmıyorumemreli yazdı:BENİM BUYUCUMDE ALTANATOR TAKI VAR MOR ELEKTİRİK SARJLI GÖZ. VAR MOR PANT. VAR ELD. VAR EJDERİM VAR. BEN BU ÇARI BIRAKIP BAŞKA ÇARA MI ÜRETECEM. SAÇMALIKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL. ARTI BU ÖNCEDEN HABER VERİLMİŞ BİŞEY DEĞİL BİZ NERDEN BİLELİM BÖYLE BİR OLAY OLACAĞINI. BİR KULLANICIDA 1 KARAKTERİN ÜRETİMCİ OLMASI YETERLİ HER KARAKTERİ ÜRETİMCİ OLAMAZKİ KİMSENİN. BENCE BİR AN ÖNCE BİR ÇÖZÜM YOLU BULUNMALI. ÜRETİMCİLER ÜRETTİ BİZ BEKLİYORUZ ADALET Mİ BU????
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Mor ve Turuncu İtemlerin Aktarımına Çözüm!
Mor ve Turuncu itemlerin aktarılmaması oyuncuların bu işten aşırı bir kazanç elde etmemesi ise hem bunu gerçekleştirecek hemde fazladan düşen aynı itemlerin kendi diğer çarlarına veya arkadaşlarına aktarımını sağlayacak bir metod geliştirmemiz lazım.
Aklıma gelen çözüm;
Mor ve Turuncu itemler Alışveriş penceresine konduğu zaman Para kısmında otomatikman sıfırlama olması. Bu şekilde bu tür itemlere sahip oyuncuların diğer çarlarına bu itemleri aktarabilmesi sağlanacak ve mağdur duruma düşmeyecekler. Ayrıca bu yöntemle Mor Reçeteler üretilip aktarımı yapılabilecektir.
Tabi İKV oyuncuları bunada bir çözüm yolu bulup para ile satabilme yolunu bulacaktır. İlk yol itemi verip parasını sonra almak veya parayı alıp itemi vermek. Tabi bu güvene dayalı olacağından risk taşıyacaktır.
İKV yönetiminin bu öneriye sıcak bakacağını sanıyorum.
Aklıma gelen çözüm;
Mor ve Turuncu itemler Alışveriş penceresine konduğu zaman Para kısmında otomatikman sıfırlama olması. Bu şekilde bu tür itemlere sahip oyuncuların diğer çarlarına bu itemleri aktarabilmesi sağlanacak ve mağdur duruma düşmeyecekler. Ayrıca bu yöntemle Mor Reçeteler üretilip aktarımı yapılabilecektir.
Tabi İKV oyuncuları bunada bir çözüm yolu bulup para ile satabilme yolunu bulacaktır. İlk yol itemi verip parasını sonra almak veya parayı alıp itemi vermek. Tabi bu güvene dayalı olacağından risk taşıyacaktır.
İKV yönetiminin bu öneriye sıcak bakacağını sanıyorum.