Arkadaşlar benım en ıı ıtem kastıqım bır yer var cıncırın ılerısınde bı boşluk oda gıbı bır yer varya orası böle hem kar yağıo hemde 2 tane ıyı ıtem ve bıssuru çöp düşürdüm yan charlarda belkı bu Ixcerenxl göremezsınız benı orda ama bu charla ırıd kasıorum 2 günde 3 ırıd çıkarttım devamı gelıyor
burası ışte burda belkı ne ıtemler çıkarttıqımı merak etmışsınızdır urban tora tora zırh erkek bıde bayan urban granıt ceket çıkarttım
Hepınıze bol ıtemler stressız günler xD
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Bence var demınkı GafıL urban ceket düşürdü demın onunla kasıoduk erkek düşürdü xD ho ne dıyım banada kurt şamanı tarzı pant düştü şıfacı bayan bıde bıssuru reçete xD
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Yuh ya herşeyı bı tarafınızdan anlamayın be ole bı düşüncem olduysa allah belamı versın ne kötü ınsanlarsınız