SENİN GİDİ ADİ İNSAN ALLAH SENİN CEZANI VERECK ELBET PRİNTLERDE HERŞEY BELLİ SEREFSZ İNSAN BANA KP ÇARLARI VAR DEDİ SATİM DEDİN BNDE ALMAK İSTEDM 4 ÇAR OLDUNU BELİRTTİ AMA SEREFSİZ HERİF TUZAK KURMUŞ BİZE SAKN
KMSE İNANMASN BÖLE ÇAR SATILIR DİYENLERE PRİNT ALIP HESABINIZI BANLATIYOLAR FARKETTYSENİZ BURDAKİ HESAPI
SAMET !
AMA BANA HAKAN DİE Bİ HESAP VERDİ ÇÜNKİ ÖLE Bİ HESAP YOKTU ELİNDE SONUNDA ÖBÜR TARAFDADA OLSA
CEZANI GÖRECKSN SN SANA TEK SÖZM ALLAHINDAN BUL İFTİRA ATIN İÇİNDE ALLAH ÇOLUN COÇUNDAN ÇIKARTTR İNŞ. LONCAMA GELİNCEDE HERKES BANA GÜVENİYOR SEN KAFANI YORMA..
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! ███▓░░ ░░▓███ ========ஜ۩۞۩ஜ========
EVET BU ÇAR SATIYORM DEYİP TÜRKİYEMLERİ TUZAGA DÜŞÜRN SEREFSZ Osmanlıqleader DİR BUDA Delifişek Grubu Oluyor BU GRUB LİDER ÇARINI ÇALMAYA KALKIP ÇALAMADILAR ŞİMDİDE BÖLE TUZAK PEŞİNDELER Bİ FOTODA BENDEN NE KADR ADİ BİR İNSAN OLDUKLARINI GÖRÜN TAMAMEN HESAP BANLATMAYA ÇALISIYOLAR..
Türkiyemxloncasını kotuleyip karalayan şahıs once insanlıgını kaybettigini soylemek istiyorum... Sen ve senin gibiler bu tuzaklarla loncayı yıkamazsınız:) biz ufak kücük bir lonca degiliz her zorlugun üstesinden gelebilcek güce sahibiz biz dürüslügümüz den asla ödün vermeyiz! Attıgın iftira ile kalırsın! Yazık ki sana bu fasa fiso işlere zaman harcıyosun. Yok hani bu iftiralar kul hakkına da girer bu dünyada hesap vermiyorsun ama öteki tarafta emin ol fazlasıyla cezanı cekiceksin!....
Türkiyemxejder
Türkiyemxtürko
bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez.. hz.mevlana
EkSeLaNsS yazdı:Türkiyemxloncasını kotuleyip karalayan şahıs once insanlıgını kaybettigini soylemek istiyorum... Sen ve senin gibiler bu tuzaklarla loncayı yıkamazsınız:) biz ufak kücük bir lonca degiliz her zorlugun üstesinden gelebilcek güce sahibiz biz dürüslügümüz den asla ödün vermeyiz! Attıgın iftira ile kalırsın! Yazık ki sana bu fasa fiso işlere zaman harcıyosun. Yok hani bu iftiralar kul hakkına da girer bu dünyada hesap vermiyorsun ama öteki tarafta emin ol fazlasıyla cezanı cekiceksin!....
Türkiyemxejder
Türkiyemxtürko
YA knk İŞDE öle Adii insanlar gün geçtikçe Çogalıyor