[MssR] MASSACRE LONCASI

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
anilklc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: [MssR] MASSACRE LONCASI

Mesaj gönderen anilklc »

BadXDreaM yazdı:Cvp istemiorum :D sende yazma şekerim
____________________________________________________________________________________________
Bir RoA'dır devam ediyor.Unutmaki RoA'yada bedel bir Lonca vardır.
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Yazılanları okudum da gereksiz bir tartışma gibi geldi bana. RoA'dan ayrılan ya da reddedilen kişilerin lonca kurması normal, yeni kurulan loncaların RoA'yı örnek almasıda normal ki İKV'ye lonca mantığını RoA'nın kurucuları getirmiştir :)

Yeni kurulan her loncaya biz başarılar diliyoruz, çünki artık biz rakip istiyoruz :)

Kfygfb RoA Tılsım lideri olsada kuklacı genel sohbete yorum yazamaz diye birşey yok ki farklı sunucularda oynasalarda RoA tek loncadır sunuculara göre ayrılmaz ;) RoA'nın Tılsım'daki her oyuncusu aynı zamanda Kuklacı, Eminönü ve Teşkilat RoA oyuncusudur, bu diğer sunucular içinde geçerli.

Tekrardan başarılar diliyorum loncanıza ;)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
anilklc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen anilklc »

WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,

Yazılanları okudum da gereksiz bir tartışma gibi geldi bana. RoA'dan ayrılan ya da reddedilen kişilerin lonca kurması normal, yeni kurulan loncaların RoA'yı örnek almasıda normal ki İKV'ye lonca mantığını RoA'nın kurucuları getirmiştir :)

Yeni kurulan her loncaya biz başarılar diliyoruz, çünki artık biz rakip istiyoruz :)

Kfygfb RoA Tılsım lideri olsada kuklacı genel sohbete yorum yazamaz diye birşey yok ki farklı sunucularda oynasalarda RoA tek loncadır sunuculara göre ayrılmaz ;) RoA'nın Tılsım'daki her oyuncusu aynı zamanda Kuklacı, Eminönü ve Teşkilat RoA oyuncusudur, bu diğer sunucular içinde geçerli.

Tekrardan başarılar diliyorum loncanıza ;)

İyiForumlar...
__________________________________________________________________________________________________
Teşekkür Ederim OkTay RoA' Kuklacıya Rakip oluruz Düşman değil bunuda burdan herkese iletelim.RoA Yönetimdeki arkdaşlar ve oyuncuları herzaman benim samimi dostlarım olmuştur olmayada devam ediceklerdir...
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Aynı şekilde bizde kimseye düşmanlık güdmüyoruz sonuçta bir oyun eğlenmek istiyoruz, ama düşmanlık güden çok bize onlarıda anlayamıyorum :)

MssR'de sen varsın senin olman yeterli benim için :) her zaman dostuz :)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
anilklc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen anilklc »

WaxWhineRAVYN yazdı:Aynı şekilde bizde kimseye düşmanlık güdmüyoruz sonuçta bir oyun eğlenmek istiyoruz, ama düşmanlık güden çok bize onlarıda anlayamıyorum :)

MssR'de sen varsın senin olman yeterli benim için :) her zaman dostuz :)

İyiForumlar...
_________________________________________________________________________________________
Eyw Oktayım sende benim herzaman dostumsun unutmayınki bu oyun sanal olsada dostluklar gerçektir.Oktayda benim gerçek dostrumdur.
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kullanıcı avatarı
HakanbuscaTakent
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HakanbuscaTakent »

Karabüyücüs ' ü sil oradan ..!
Resim
Kullanıcı avatarı
anilklc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen anilklc »

Güncelleme yapılacaktır Listede Loncamızdan ihraç edilen kullanıcılar en yakın yazamanda Listemizdende cıkarılacaktır...
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Öncelikle loncanız hayırlı uğurlu olsun :)Yazılan her şeyi tek tek okudum.Bence RoA Loncasına rakip olabilecek hiç bir Lonca yok şu an.Hiç bir loncayı Rakip olarak görmüyorum=)Pek Çıkacağınıda sanmıoyrum :) Çeşitli etkinliklerde beraber olam dileği ile :)
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
anilklc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen anilklc »

Yaslikurt yazdı:Öncelikle loncanız hayırlı uğurlu olsun :)Yazılan her şeyi tek tek okudum.Bence RoA Loncasına rakip olabilecek hiç bir Lonca yok şu an.Hiç bir loncayı Rakip olarak görmüyorum=)Pek Çıkacağınıda sanmıoyrum :) Çeşitli etkinliklerde beraber olam dileği ile :)
_____________________________________________________________________________________________________
Teşekkürler selcuğum Rakip konusuda İMKANSIZ diye birşey yoktur selcuğum başarması zordur unutma amacımızda RoA rakip olmak değil dostluğunuzu kazanmak olur...Aynı etkinlikte görev almak dileğiyle :D
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

Ben tamamen iyi niyetli olarak söyledim RoA yı örnek almak çok büyük bir erdemliliktir.
Bazıları gibi başarısını kıskanıp her fırsatta kötülemek yerine savunan insanlar büyük erdem sahibidir.
Kalicc te sevdiğim bir insandı fakat ben bir loncayı yada bireyi eleştirdğimde en sorumlu kişisi veyada o kişinin cevap vermesini isterim beklerim doğru olanda odur fakat loncada olmayan hatta oyunda olmayan hayalet bir ismin bana burası sana göre bir yer değil gibi lafları ortaya yazıldığı vakit bende tüm hakkımla kendimi savunur kimseye ezdirmem
Hazırda bir kuklacı oyuncusuyum ;)
Kötürüya ya gelecek olursak RoA loncasına üyeyeken süperdide loncadan atılınca mı kötü oldu ya bir dakka sen loncadan 3 kere atıldıktan sonra başvuru yapmadın mı ? aaa hatta dur kfygfb yönetim paneline girip başvuru tarihlerinide buraya yazsın mı ? ;)

Tekrardan başarılar diliyorum arkanızda değil yanınızda olduğumu belirtmek ve sizleri sevdiğimi söylemek istiyorum.
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön