____________________________________________________________________________________________BadXDreaM yazdı:Cvp istemiorumsende yazma şekerim
Bir RoA'dır devam ediyor.Unutmaki RoA'yada bedel bir Lonca vardır.
____________________________________________________________________________________________BadXDreaM yazdı:Cvp istemiorumsende yazma şekerim
__________________________________________________________________________________________________WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,
Yazılanları okudum da gereksiz bir tartışma gibi geldi bana. RoA'dan ayrılan ya da reddedilen kişilerin lonca kurması normal, yeni kurulan loncaların RoA'yı örnek almasıda normal ki İKV'ye lonca mantığını RoA'nın kurucuları getirmiştir
Yeni kurulan her loncaya biz başarılar diliyoruz, çünki artık biz rakip istiyoruz
Kfygfb RoA Tılsım lideri olsada kuklacı genel sohbete yorum yazamaz diye birşey yok ki farklı sunucularda oynasalarda RoA tek loncadır sunuculara göre ayrılmazRoA'nın Tılsım'daki her oyuncusu aynı zamanda Kuklacı, Eminönü ve Teşkilat RoA oyuncusudur, bu diğer sunucular içinde geçerli.
Tekrardan başarılar diliyorum loncanıza
İyiForumlar...
_________________________________________________________________________________________WaxWhineRAVYN yazdı:Aynı şekilde bizde kimseye düşmanlık güdmüyoruz sonuçta bir oyun eğlenmek istiyoruz, ama düşmanlık güden çok bize onlarıda anlayamıyorum
MssR'de sen varsın senin olman yeterli benim içinher zaman dostuz
İyiForumlar...
_____________________________________________________________________________________________________Yaslikurt yazdı:Öncelikle loncanız hayırlı uğurlu olsunYazılan her şeyi tek tek okudum.Bence RoA Loncasına rakip olabilecek hiç bir Lonca yok şu an.Hiç bir loncayı Rakip olarak görmüyorum=)Pek Çıkacağınıda sanmıoyrum
Çeşitli etkinliklerde beraber olam dileği ile