Evet başka bir paylaşımla birlikteyiz.
Herkesin hayalinde sarsılmaz haldeyken yürümek vardır.Oyunda bir hatamıdır bilinmez bu mümkün.
Taktik şöyle işliyor.Gruptaki insanlar bir yere tıklarlar ve yürümeye başlarlar.Büyücü kutup rüzgarı uygular ve etki süresi boyunca grup üyeleri tıkladıkları yere sarsılmaz halde ulaşırlar.Bu taktik bazen çalışıyor,bazen çalışmıyor.Uygulanmasını tam anlayamadım ancak temel mantık bu.Birçok büyücü taktiğinde önemli yer tutmaktadır bu teknik.
Başka bir konuda görüşmek ümidiyle.
Ottomanxwehrmacht/Meran
Kutup Yürüyüşü.-Kim sarsılmaz haldeyken yürümek istemez ki?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Kutup Yürüyüşü.-Kim sarsılmaz haldeyken yürümek istemez ki?
Bunu biliyordum da ben de sandım hani şu yürüyemez haldeyken ayaklarının önüne tıklayınca yerinde sayıyor ondan bahsediyorsun sandım 
Taktiği şu:
Kutup Açacak Büyücünün Dışındakiler İleriye Tıklarlar ve Büyücü Diğerlerinin Tıkladığı An (çok seri olmaz lazım 1 saniye bile geçmemeli.Gruptakiler tıklarken büyücüde kutup yapmalı) Kutup Yapar.Aynı şey DURDURMA ve SARSILMAZ da da Geçerli.
Kutup Açacak Büyücünün Dışındakiler İleriye Tıklarlar ve Büyücü Diğerlerinin Tıkladığı An (çok seri olmaz lazım 1 saniye bile geçmemeli.Gruptakiler tıklarken büyücüde kutup yapmalı) Kutup Yapar.Aynı şey DURDURMA ve SARSILMAZ da da Geçerli.
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
turkoxHAMSTER yazdı:Bunu biliyordum da ben de sandım hani şu yürüyemez haldeyken ayaklarının önüne tıklayınca yerinde sayıyor ondan bahsediyorsun sandım