Junon için yeni skl..!!
Junon için yeni skl..!!
Merhaba Sevgili tılsım oyuncuları sizinle bundan sonra gurup bölgelerde skl ne işe yaradığını söyliyecem 1'cisi kanatma arkadaşlar junonda kanatma işe yarıyor denenmiş ve teyit edilmiş 20 cana inince junon diğer adıyla Hera kadim ruhlardan yardım istediğinde kanatma sallayın ve kendine can basmadan engelleyin 15 vermeye gerek yok ben 2 verdim yetti ama vakit önemli o kanatmanın zamanı dolmadan bidaha basa bilir çabuk kesemediğiniz taktirde 2 ci kanatmaya gerekte kalmaz iyi oyunlar arkadaşlar....!!! :idea:

İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.
Re: Junon için yeni skl..!!
Şakacı seni sarsılmaz kaçta basıyor...:???Kayzer yazdı:15 Canda yardım istiyor kadim ruhlardan

Merhaba arkadaşlar junonda yeni yöntem tank zindana göndermiyor dün akşam denedim işe yaradı skl ilgisi yok bi kaç denemeden sonra sizinle paylaşmayı düşünüyorum herkes artık kessin şu kendini bilmezi.... :idea:

- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
O taktik olmadanda kestik neyse az uğraşsınlar bizde daha emin olalaım yayınlarsın.snakegs yazdı:Merhaba arkadaşlar junonda yeni yöntem tank zindana göndermiyor dün akşam denedim işe yaradı skl ilgisi yok bi kaç denemeden sonra sizinle paylaşmayı düşünüyorum herkes artık kessin şu kendini bilmezi.... :idea:
Bir mum; başka bir mumu yakarsa, kendi ışığında eksilme olmaz.