eroL tıLsım kuklacıyla sidik yarıstıracak bır kapasıtede sunucu deyıL nıye tartısıorsunkıKomiksin anliyorum seni.Monsieur şakaci çoçuk kfygFb bize pilav gunu hazirla.
[MssR] MASSACRE LONCASI
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: [MssR] MASSACRE LONCASI

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Ben şu anda lonca kursam ne eski üyelerin yaptıklarını pişiririm nede sizinkiler gibi olur
1- Hiç bir lonca işe yaramayan adamla barınamaz oyun için . Kimse güçsüz adamı kaldıramaz
2- Hiç bir loncanın birikmiş 5 kuruş parası yokki para önemli
3- Deneyimli oyuncu sayısı az zamanında dedim piayasayı ele alan güçlü olcak maden çekimi önemli hangi lonca tecrübesiz adamlarına maden çekmeyi ögretio hiç biri:D
4- Lonca en fazla 18 kişiden oluşur fazlası çöptür
Ben kurmuş olsam loncaları önce adamın ismine bakarım sonra tecrübesine bakarım . bana yük olcaksa yanıma bile yaklaştırmam . 3 senedir az oynayan gelmesin lonca kursam ilk madde bu olur
Bu arada RoA lı arkadaş siz yeni ne yaptınız ? Eski RoA lıların fikirlerini pişirip pişirip getirmiomusunuz gündeme ? Ben daha RoA ya girmemişken turnuva düzenlendi RoA içinden bi arkadaşım 20 milon bulamadık demişti ve turnuva iptal edildi
RoA yı örnek almanız ilerde kurulcak loncalara büyük avantaj saglıycak 
1- Hiç bir lonca işe yaramayan adamla barınamaz oyun için . Kimse güçsüz adamı kaldıramaz
3- Deneyimli oyuncu sayısı az zamanında dedim piayasayı ele alan güçlü olcak maden çekimi önemli hangi lonca tecrübesiz adamlarına maden çekmeyi ögretio hiç biri:D
Ben kurmuş olsam loncaları önce adamın ismine bakarım sonra tecrübesine bakarım . bana yük olcaksa yanıma bile yaklaştırmam . 3 senedir az oynayan gelmesin lonca kursam ilk madde bu olur
Bu arada RoA lı arkadaş siz yeni ne yaptınız ? Eski RoA lıların fikirlerini pişirip pişirip getirmiomusunuz gündeme ? Ben daha RoA ya girmemişken turnuva düzenlendi RoA içinden bi arkadaşım 20 milon bulamadık demişti ve turnuva iptal edildi
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ekleim RoA dayken Beberuhi ye gelin acemi ocagı kuralım demiştim yetiştirelim gelcek nesilleri demiştim . Kuklacıda kimin aklına geldi bu fikir ? Kimsenin ... sizler ancak tribünlere oynuosunuz arkadaşlar . Acemi ocagında herkesi 6 şar grup yapcaksınız beraber kescekler beraber ölcekler birbirlerine alışcaklar v.s v.s ... Sizler eskileri pişire durun atı alan üsküdarı geçio haberiniz yok nese çok şey sölemeyim 
kötürüya
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
Cvp istemiorum
sende yazma şekerim
kötürüya
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
Buradanda haberini vereyim . 14 kişi toplandı kılıçlarını hazırlıyor artık kime gelirse darbe ama acelesi yok 14 kişinin zamanla öncelik dier oyunlarda 
kötürüya
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
Birader kuklacıda kı roa lılar birşey sölemiyor sen gelmiş burda Erol abiye gider yapıyorsun yok özenmiş bezenmiş gibi buş laflar etmeyın bu loncayı kruanlarda iyi kötü sana göre bir lonca kurmuslar bize onalra basarı dilemek düşer başarılar beylerl oncanız hayırlı olsun ....
Effair
Effair

- anilklc
- Sahaf Yardımcısı
____________________________________________________________________________________________________kFygFb yazdı:Kalicc senin iş için ayrılıp karakterini kardeşine verdiğini biliyorum en azından böyle söyledin bize
Ki ben halen hazırda kuklacı oyuncusuyum Beard ve Kfygfb karakterlerimle
İşlerimden fırsat bulamadığım için giremiyorum tılsım sunucusunada nadir giriyorum.
Kuklacıda hesabım olmasa dahi beni buraya gelme gibi bir lafı hiç bir allahın kulu diyemez
Ekibiniz RoA ya başvurpta alınmayan yada ihraç edilen veya da kendi isteğiyle senin gibi ayrılanlardan oluşan bir kadro
RoA kopyası olmuş olmanızda bir kötü niyet yok RoA yı bir sürü lonca örnek alıyor en azından söylemeselerde
Yaptıkları ve yazdık çizdikleriyle belli oluyor.
Biz RoA olarak her loncanın yanındayız ve destek veriyoruz istenildiğinde
Kimse kimseye gider yapmaya kalkmasın bizler burada ikv destekçisiyiz
Seninde dediğin gibi oktayda herşeyi biliyor.Oyuna geri döndüm bundanda haberleri var.Niyetinin kötü olmadığının farkındayım ama unutmaki sözlerin bir yerde kırıcı olabilir RoA'dan ihraç edilen arkdaşların isimlerini bana mesaj olrak gönderirsen sevinirim.(Bizim Kadrodan).Kendileri ayrılanlar bizim Loncamız için ayrılmamışlardır.Aramıza katılmak isteyip aldığımız kişilerdir.RoA'dan Kuklacıda sadece örnek alıcağım husus cana yakın kardeşlikleri güçleridir.Güçlerinede diyecek bir lafım yok oyunda kendilerinin his ettirdikleri bir kesindir.
RoA Loncasına Başarılarının devamını dilerim.
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
- anilklc
- Sahaf Yardımcısı
____________________________________________________________________________________________________Effairenclik yazdı:Birader kuklacıda kı roa lılar birşey sölemiyor sen gelmiş burda Erol abiye gider yapıyorsun yok özenmiş bezenmiş gibi buş laflar etmeyın bu loncayı kruanlarda iyi kötü sana göre bir lonca kurmuslar bize onalra basarı dilemek düşer başarılar beylerl oncanız hayırlı olsun ....
Effair
Teşekkür ederim kardeşim.
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
- anilklc
- Sahaf Yardımcısı
_______________________________________.....................................BadXDreaM yazdı:Ben şu anda lonca kursam ne eski üyelerin yaptıklarını pişiririm nede sizinkiler gibi olur![]()
Bu arada RoA lı arkadaş siz yeni ne yaptınız ? Eski RoA lıların fikirlerini pişirip pişirip getirmiomusunuz gündeme ? Ben daha RoA ya girmemişken turnuva düzenlendi RoA içinden bi arkadaşım 20 milon bulamadık demişti ve turnuva iptal edildiRoA yı örnek almanız ilerde kurulcak loncalara büyük avantaj saglıycak
Kardeş senin dediğin gibi olsa güçü olmayan tecrübesi olamayan arkdaşlara kim destek cıkıcak kim fırsat vericek kendilerini göstermeleri için.
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
- freze61
- Teşkilat Neferi
Yanlış anlaşılma olmasın ama Ben RoA Loncasından sus yediğim ve forumdan tartıştığım için çıkartıldım yanlış anlama ama bence tartışma Kfygfb bunu iyiliğin için söylüyorum başka hiç bir amacım yok
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)