Bölgeden 5 . yazılanı okyuyun haysiye*siz ne yazmış...
Haysiye*siz adam anca anaya küfür edersin....
Xwolfffx (tam oalrak hatırlamıyorum) çarında seni Kurt maara önünde 51 canla yere serdim herkeste vardı gören biride onu yazsın
Küfürlü resim silindi. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı . Bu tarz şikayetlerinizi oyun içinde '' şikayet Et '' butonunu kullanarak bize iletin lütfen
[GM]Nocomment
Gökxblack ...
Re: Gökxblack ...
arkadaşım sana tek bir şey sorucam bunu böyle yaparak eline ne geçdi yada beklediğin çıkar nedir böyle yaparak
...
- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Gösterilenler Kar için değİldir sadace terbiyesizleri tanyın diyiyorum...DavuTT yazdı:arkadaşım sana tek bir şey sorucam bunu böyle yaparak eline ne geçdi yada beklediğin çıkar nedir böyle yaparak
*
*
*Re: Gökxblack ...
Forum şikayet bildirim yeri değildir. Oyun içi şikayetlerinizi lütfen karakteri sağ tıklayarak şikayet et butonunu kullanarak yapınız yada ikvdestek@sobee.com.tr a mail atınız. Gereksiz konu açıp forum kirliliği yaratmayınız.
İyi forumlar
İyi forumlar
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Adama laf atan sen olmuşsun kadim gösteririm başka bişeyde gösteririm demişsin.Altında kalır mı sanıyordun?
Her kestiğin adamıda yazacaksan yazma bana söyle madalya takam sana çok sayıda var :mrgreen:
Her kestiğin adamıda yazacaksan yazma bana söyle madalya takam sana çok sayıda var :mrgreen:

- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı

sanane kardeşim istediğimi açarım sen kendi ne sanıyosun?TWTY yazdı:Forum şikayet bildirim yeri değildir. Oyun içi şikayetlerinizi lütfen karakteri sağ tıklayarak şikayet et butonunu kullanarak yapınız yada ikvdestek@sobee.com.tr a mail atınız. Gereksiz konu açıp forum kirliliği yaratmayınız.
İyi forumlar
*
*
*- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı

adam 2 . lafı anaya...eLeSsaR yazdı:Adama laf atan sen olmuşsun kadim gösteririm başka bişeyde gösteririm demişsin.Altında kalır mı sanıyordun?
*
*
*