hayret :? adresi kopyalayıp araç çubuğuna yapıştırarak açtığınızda gelmiyorsa biraz garip.bende açılıyor.teşekkür ederim ayrıca.Mushta yazdı:Çok güzel açıklamışsın ellerine sağlık fakat resimleri açamadımneyse o kadarı da olsun artık.
Kadim Hidra Kesim Tekniği
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kadim Hidra Kesim Tekniği
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Güzel taktik umarım deneme fırsatımız olur. Paylaştığın için teşekkürler..
Ayrıca resimler açılmakta ben bir sorun göremedim.
Ayrıca resimler açılmakta ben bir sorun göremedim.
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
Taktiği yapmışsın fakat büyük bir şeyi unutmuşsun Kadim Hidra kükrediğinde can kurtaranlar siliniyor.Oyuncular kükrediği an büyü bozmazlarsa.10 can civarında ölümcül sonuçlara yol açabilir(İstanbul depremi
)
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
kadime gitmediğimi söyledim.kükreme olayı menzilden etkileniyorsa zaten vurmaz,etkilenmiyorsa da büyü bozarlar ben büyü bozmayı kısacak bir dizilim vermedim büyücüler için 15 yıldırım 15bilgi savaşçılar için de 1 defansif 15 nara.DeathLord yazdı:Taktiği yapmışsın fakat büyük bir şeyi unutmuşsun Kadim Hidra kükrediğinde can kurtaranlar siliniyor.Oyuncular kükrediği an büyü bozmazlarsa.10 can civarında ölümcül sonuçlara yol açabilir(İstanbul depremi)
- ParduS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Rebels
aslında ordaki karaterlerin kaçmasına gerek yok belirli bir aralık olsun dediğin gibi 2 savaş cı var tam oraya döndüğünde hop nara ve kıskırma atarlar naranın süresi 10 sn 2 savaşcı 5 sn düşer kıskırma sanırsam 8 sn oda 4 sn düşer deprem olayı bende kalsı n:)
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
Gerekli Bilgilendirme İçin Teşekkürler.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Lonca: Lotus
Tek Grup İle Kesim Taktiği Verebilir misiniz ?
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
:? kaçma olayını süreye göre ayarlayın demiştim.5sn doluyorsa hiç kaçmadan yapın.ParduS yazdı:aslında ordaki karaterlerin kaçmasına gerek yok belirli bir aralık olsun dediğin gibi 2 savaş cı var tam oraya döndüğünde hop nara ve kıskırma atarlar naranın süresi 10 sn 2 savaşcı 5 sn düşer kıskırma sanırsam 8 sn oda 4 sn düşer deprem olayı bende kalsı n:)
deprem sırasında savaşçılardan biri çeker,şifacı ona can kurtaran basar büyücüler kutupa girer savaşçılar da sarsılmaza.büyücü savaşçıdan önce çıkar çeker sonra aynı şekilde devam.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Pardon yanlış yazdım.Mesaj silinebilir.ParduS yazdı:aslında ordaki karaterlerin kaçmasına gerek yok belirli bir aralık olsun dediğin gibi 2 savaş cı var tam oraya döndüğünde hop nara ve kıskırma atarlar naranın süresi 10 sn 2 savaşcı 5 sn düşer kıskırma sanırsam 8 sn oda 4 sn düşer deprem olayı bende kalsı n:)
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
yanlışlıkla alıntıya bastıysan geriye basturkoxHAMSTER yazdı:Pardon yanlış yazdım.Mesaj silinebilir.ParduS yazdı:aslında ordaki karaterlerin kaçmasına gerek yok belirli bir aralık olsun dediğin gibi 2 savaş cı var tam oraya döndüğünde hop nara ve kıskırma atarlar naranın süresi 10 sn 2 savaşcı 5 sn düşer kıskırma sanırsam 8 sn oda 4 sn düşer deprem olayı bende kalsı n:)