Mehmet lonca yönetmeyi bilmiyorsun.Böyle ceza alacaksınlar boş iş orada ceza alacaksın yazdığın tüm kişiler atılmalı ... Her seferinde bi dahaki bi dahaki dersen kimseyi atamazsın bu yüzden o kişilerin hepsini ya at ya da ben hepsini atacağım.
öncelıkle tüm TSK gönüllerine selam olsun. yapılmıs olan ölüm oyununda çok neşelı ve hoş geçti fakat memetın dedıgı bızı takmayan veya ilgısız kalan arkadasara verılen cezaları desteklıyor ve üzülmüyorum.çünkü tüm beyazköşk bızı parmakla gösterırken sizi loncaya almıslar ve sız kıymetını bılmıyorsunuz ve su an havada bır çok kısı loncamıza katılmak istıyor...az insallah saheserlerı üretıp loncamın farkını herkes anlıyacaktır..ilerde bir şifa veya buyucu kasacam ama saglam olacaktır.ve rütbe gercekten önemı yok ama su vardırkı vicdan meselı var ben bana verilen bır gorevı yerıne getırmesem vıcdanen rahatsızlık duyuyorum.benı o konumda goren arkaaslar tesekkurler rütbe için saolun.ınsallah laikiyle anlımızın akıyla bu sunucunun vazgeçılmez loncası yapacaz..bu aralar sıgınak ve mıgrata agırlık verıyoruz ondan bıras pasıf kaldık...
Memet Bence Beni Loncadan Atmamalsn Kendimi 47 lvl yaptm Sadece Hidra Görewlerim Kald Ondan Sonrada Bilyon işte 48 olcam 49 a doğru yola ckacaz inş sonrada ver elini 49 ver ELini TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ LONCASI
Tmm Olabilir 1 ay a yakn 46 lvllim Ama Ozan Sayesinde 47 oldum hiçbiriniz destek çıkmadnzki Kasma Yardmna Ozan Allah'tan 1 hafta oyuna ara verdi yoksa şimdi gene 46 olabilirdimmm...
AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
Kendal yazdı:Memet Bence Beni Loncadan Atmamalsn Kendimi 47 lvl yaptm Sadece Hidra Görewlerim Kald Ondan Sonrada Bilyon işte 48 olcam 49 a doğru yola ckacaz inş sonrada ver elini 49 ver ELini TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ LONCASI
Tmm Olabilir 1 ay a yakn 46 lvllim Ama Ozan Sayesinde 47 oldum hiçbiriniz destek çıkmadnzki Kasma Yardmna Ozan Allah'tan 1 hafta oyuna ara verdi yoksa şimdi gene 46 olabilirdimmm...
Kendal bu kadar yüzsüz olmamanı dilerim. Hatanı kabul edip bizden gelicek cevabı beklemen gerekirdi. Yaklaşık 10 gündür bas bas bağırıyor pazar günü 13 : 00 da toplantı ve ws turnavımız var diye. Sen nerdeydin onu söle. Sonrada karşımıza çıkmış beni atmamalısın.
BiZi TaKmAyAnLaRı BiZ HiÇ TaKmAyIZ.
Daha önce sana uyarı yaptık ve bir hatan daha olursa loncadan atılacağını söylemiştik.
Memet Ben Perşembe Gunu Düzceye Geldim Ve Hala Duzcedeyim..
Toplantıdan Yeminle Hiç Haberim Yok Olsaydı Kesinlikle Gelmeye Çalışırdım Burda Pc Yok Bugun Anca Buldum Herkeze Kolay Gelsin İyi Oyunlar İyi Forumlar..
Kendal yazdı:Memet Bence Beni Loncadan Atmamalsn Kendimi 47 lvl yaptm Sadece Hidra Görewlerim Kald Ondan Sonrada Bilyon işte 48 olcam 49 a doğru yola ckacaz inş sonrada ver elini 49 ver ELini TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ LONCASI
Kendal Eray'ın dediği gibi yaptığın yüzsüzlükten öte bir şey değil.
Benim savaşçıya sadece Anıl 28'den 29'a kastı onun dışında hiç kimse yardım etmedi ve 47 yaptım daha da kasamadım grup bölgeleri ile uğraşmaktan.
Yaptığın ayıp kasan kasıyor bir Alman ayak mı almak zor 1 m 1,5 m arası bir şey.
Tmm Özür Dilerim Çok Sert Çıkmış Olabilirim Aradada Son Zamanlarda Forumu Takip Edemiyorum Ama Söz Bundan Sonra 1 yanlışımı bile görmiceksiniz bana güveniyorsanız Bu Sözlerimi Dikkate Alır 1 şans daha verirsiniz.
Bir Daha Böyle Bir Sorun İle Karşılaşmicaksınız ama siz illede loncada atacaksanız.......
AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
Arkadaşlar bi yere giderken ben gidiyorum pc bulamam diye haber verseniz ya da toplantıya gelemeyeceğiniz zaman gelemicem demeniz yetecek.
Ama bazı kişiler hiç ama hiç bizi takmayarak kendi bildiklerini okuyorlar.Kardeşim yeter artık ben kimseye şans vermek için burda değilim şansı Mehmet verir.O kabul ederse onun hatrına ben bişey demem.Ama o karışmazsa ben bu kişilerin tümünü atarım. SAYGI ve SEVGİLERİMLE...