Junon BÜYÜK Hata...!
- Ganqstaaxunruly
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Junon BÜYÜK Hata...!
yahu arkadaş dün gece kestik konuyu açan arkadaşlarla sorunumuz bu 6 kişi ayakda ilk vuran düşmedi ve TORBA BİLE VERMEDİ JUNON ? şimdi bu sorunumuzu destegemi mail atalım ?

UNRULY LONCA LİDERİ - KURUCUSU
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly - Ganqstaaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
- Semerkandxali
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Quarismaa yazdı:Öncelikle Herkese Selamlar Olsun... 4 Saatlik Bi Uğraş Sonucu Junon'u Kestik Fakat Öldügünde Kimseye Çanta Vermedi...Gruptaki 6 Kişiyde Ayaktaydı Ölen Yoktu... 1 Büyücü Zindana Işınlanmıştı Fakat Junon'a İlk Vuran Tankcıydı...
Yönetime Hitaben...
Büyücü Vurmadıgı Halde Menzil Dışı Kalmışsa Bu Bizim Değil Junon'un Hapisleme Hatasıdır...
Menzil Dışı Çanta Düşmicekse Işınlamayı İptal Edin O Zaman...
Biz Hakkıyla Kestik Fakat Boss'un Hatasıdır Bu Siz Yarattınız Onu Siz Düzeltin...
Sinirden Yazıyor Olsam Gerek....
1 Aydır Kasada Oluşan Madalya Sayım 164 Ve Elde 1 Dandik Yüzük Var...
Bu Geceki 4 Saatlik Uğraştan Sonra Anladım ki Destek Takımıymış Yönetimmiş Alayı Fasa Fiso...Sizin işiniz Sadece İlk 2 Kere Kesen Adama 4 Şaheser Vermek... Konu Altına Şans Diye Geveleyen Olmasın 164 Madalyadan Sonra Hala Bişi Yoksa Daha Şans Değildir Bu Düpedüz Aptal Yerine Koyulmaktır...
Kutu Kutu Sistemden Yazıyosunuz Habire 4 Kutu Aldım Hani Nerde Ayrıcalık Haklarım... Neyse 4 Saatlik Uğraşımız Emeğimiz,Zamanımız,İksirlerimiz Böyle Bişiye Sebep Olanlara helal Olmasın... İyi Günler.
Eğerki Gruptan 1 Kişi düştüyse oyundan Kesilen yaratığı kaçırıp tekrardan kesmeye başlamak gerekiyor. Eğer düşen kişiye aldırmaksızın devam edilirse size olan gibi hiç birşey düşmüyor.
- Ganqstaaxunruly
- FareAdam Düşmanı
hayır arkadaş kimsede düşmedi 6 kişi ayaktaydı vuran ölü deildi menzil olayı olmadı ama TORBADA VERMEDİ ?

SeRsEri SErBesT [StiLim]
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Semerkandxali yazdı: Eğerki Gruptan 1 Kişi düştüyse oyundan Kesilen yaratığı kaçırıp tekrardan kesmeye başlamak gerekiyor. Eğer düşen kişiye aldırmaksızın devam edilirse size olan gibi hiç birşey düşmüyor.
Yanlışın var.
Junonun canı 10 kalmışken gruptan biri düşmüştü. Biz vurmayı bıraktık ve arkadaşı bekledik. Düşen arkadaş geldi ve 10 candan devam ederek junonu kestik ve torbaları aldık.
Bu arkadaşar başka bir sorun yaşamış.
Umarım bir sonuç alırsınız.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- Ganqstaaxunruly
- FareAdam Düşmanı
nese dün dünde kaldı bugun zırhı düşürdük D gecede bana düşse hayırlısıyla 

SeRsEri SErBesT [StiLim]
- astalavista
- Cin Avcısı
He aldım sonunda bugun Nucleus zırhımıGanqstaaxunruly yazdı:nese dün dünde kaldı bugun zırhı düşürdük D gecede bana düşse hayırlısıyla
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Mutlaka düşecek diye bir kaide yok demişti Gm ve yöneticiler
Düşmeyecekse bizim işimiz ne orada buda başka bir soru
Mademki düşürmeyeceksin E o zaman neden yeni zırhlar veriyorsun be arkadaş
Neden iksir dagıtıyorsun sunucularda İksir zaten miğrat bölgesinde bitiyor
Madalya = Daha kimse madalyanın ne işe yaradıgını bilmezken bu madalya yagmuruda ne ?
Neden 4 saat uğraşıyoruz.Ben birkeresinde 4 defa kesmeye çalıştık kesemedik. 5.sinde kestik zordur dedik düşer zırh dedik Yine düşmedi
Düşürmeyeceksen Zırhları Tatmin edici itemler ver
İbni cevo * ceket
Yücelen halit veya Yüc ARdeneller * ceket
Fevzi cevo * ceket
Bu itemleri verde iksir ve cafe oturmuşsak ödedigimiz paranın hakkı çıksın
Öyle uğraş yemek yeme ac kal elektrik parası gitsin gözün kör olsun neymiş Zevkmiş
Millet kesiyor 2 zırh birden düşüyor Ben 10 kez kestim 1 tane düştü ne iş
Hala üstüne basa basa istanbuloyun.com İkv canlandırın İkv karlı cıksın sizde cıkın
Pardon ama bizim burdaki karımız ne Durun söylim
[Madalya]
dimi ?
Tek kelimeyle Helal Olsun TEk yakındıgım konu Sobee şirketinin istanbul Kıyamet Vakti oyununa gereken ilgiyi vermemeleri
I can fotboll
Süpercan
Kabus 22
Transformens
Ws oyunlar sizi çok meşgül etti herhalde Ben bunu söyledikçe Miğrat ve grup bölgelerindeki yapılan pakete önemimiz büyük diyorsunuz Hani nerde Hediyeniz Bize göstermiş oldugunuz
Madalya mı ?
Eğer madalya iyi bir materyalse 10.000 tane kasada stocklayalım.
Allah geleceginizi Geçmişinizden hatırlayıp yön verenlerden eylesin.
Düşmeyecekse bizim işimiz ne orada buda başka bir soru
Mademki düşürmeyeceksin E o zaman neden yeni zırhlar veriyorsun be arkadaş
Neden iksir dagıtıyorsun sunucularda İksir zaten miğrat bölgesinde bitiyor
Madalya = Daha kimse madalyanın ne işe yaradıgını bilmezken bu madalya yagmuruda ne ?
Neden 4 saat uğraşıyoruz.Ben birkeresinde 4 defa kesmeye çalıştık kesemedik. 5.sinde kestik zordur dedik düşer zırh dedik Yine düşmedi
Düşürmeyeceksen Zırhları Tatmin edici itemler ver
İbni cevo * ceket
Yücelen halit veya Yüc ARdeneller * ceket
Fevzi cevo * ceket
Bu itemleri verde iksir ve cafe oturmuşsak ödedigimiz paranın hakkı çıksın
Öyle uğraş yemek yeme ac kal elektrik parası gitsin gözün kör olsun neymiş Zevkmiş
Millet kesiyor 2 zırh birden düşüyor Ben 10 kez kestim 1 tane düştü ne iş
Hala üstüne basa basa istanbuloyun.com İkv canlandırın İkv karlı cıksın sizde cıkın
Pardon ama bizim burdaki karımız ne Durun söylim
[Madalya]
Tek kelimeyle Helal Olsun TEk yakındıgım konu Sobee şirketinin istanbul Kıyamet Vakti oyununa gereken ilgiyi vermemeleri
I can fotboll
Süpercan
Kabus 22
Transformens
Ws oyunlar sizi çok meşgül etti herhalde Ben bunu söyledikçe Miğrat ve grup bölgelerindeki yapılan pakete önemimiz büyük diyorsunuz Hani nerde Hediyeniz Bize göstermiş oldugunuz
Madalya mı ?
Eğer madalya iyi bir materyalse 10.000 tane kasada stocklayalım.
Allah geleceginizi Geçmişinizden hatırlayıp yön verenlerden eylesin.
ahmetakif yazdı: Allah geleceginizi Geçmişinizden hatırlayıp yön verenlerden eylesin.
Amin
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
veym3 yazdı:düşündümüz şey bu deil neden bi kişiye ilk gelişinde item düşüyor bize 40 . gelişimizde bişey düşmüyokertenkele yazdı:yani siz şunu düşünüyosunuz
Yardımcı:abi junonu kesmişler çantadan ne çıksın
GM:isimleri neymiş
Yardımcı:a,b,c,d,e,f
GM:b'yi taniyorum ona zırh düşsün gerisine madalya
Yardımcı:Peki abi
arkadaşlar lütfen sinirden cehalete kapılmayın bilgisayar düşecek eşyaları otomatik ayarlar ve düşen kişiye göre değişmez o canmavarın içinde vardır kim keserse o alır boş olan canavardan Dev gelse bişi çıkmaz
biraz şans biraz taktik işi ben 5. kesişte aldım zırhımı AsiBey 30 kere kesti daha zrıh yok bu sanş işi sen gidersin bir yerde 3 saat item ararsın adam gelir yücelen ceketi düşürür gider şans işi bunlar...
.
****|x|kubilay|x|****\:.
Kod: Tümünü seç
.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]
color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]
color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]
color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
[Şehzadexkuubii]
[Thexkuubii]
- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar etrafta baş biri varmıydı...?Etrafra biri sizden habersiz vurmus olamazmı ?(Sadece bir düşünce)astalavista yazdı:Haklısın kadır.Orda ılk ben vurmamıstım.Ve ınanın ne oldugunu anlamadık.Her gece gıdıp kesıyoruz.Adamlara ılk kesışte zırh dusuyor.Bız kacıncı oldu zırh yok.Vee ustune bu hata cıktı.Dandık bır oyun hatasından 4 saatımız cope gıttı.Sımdı bız nabalım.Her gece zırh dusucek umudu ıle gırıyoruz.4 saatımızı orada harcıyoruz.Ilk ben vurmamıstım junona.Hangı abdal grup junon keserken ılk buyucuye vurdurur :?: Hadı deseneız ılk sen vurmussun menzıl olmus onu anlıyacagız ama ılk ben vurmadım.Ilk tankımız kadır vurmustu.Ve oda ayakdaydı.Bu junon pekı sızce neden bıze canta vermedı.4 saat harcıoz orda.Kutu al kutu al dıyorsunuz.Gıttım dost kıtap evlerınden kutu aldım.Hanı nerde sansımız :?: Bız o kutuyu oyun hatası ıcın almadık.Item dussun dıye aldık.Plussuz adama 2 gunde 4 saheser dusuyor.Bızde hala ıtem yok
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'