Düpedüz dolandırıcılık yapıyorsunuz!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Kizanlar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Düpedüz dolandırıcılık yapıyorsunuz!

Mesaj gönderen Kizanlar »

Eskiden Sunucularda
"Çok Kalabalık"
ve
"Kalabalık"

yazardı!

Artık hepsinde "Kalabalık" yazıyor!

Buu! gerçekten dolu mu? değil mi? şüphe uyandırıyor!
Inanıyorum ki Plus alalım diye, Oyundan bilerek atılıyoruz! ve Bilerek alınmıyoruz!, Sunucular Dolu falan değil!

Çünkü ben bunu 2 haftadır yaşıyorum, Daha önce böyle bir problem yoktu!!

Olsaydı Bu Problem Daha Öncede Olabilirdi, Bu 2 haftalık zaman birimi, Oyuncuların bu kadar artmış olmasına neden olamaz!

--
Plus'ların ayrıcalıkları Plus almaya değecek yeterlilikte iken, bunu yapmak gerçekten Küfürlü içerik silindi

Bu oyun esrar gibi bu oyun uyuşturucu gibi bu resmen sanal uyuşturucu! Bize ufak bi doz uyuşturucuyu bedava verdiniz, bizi bağımlı yaptınız, Şimdi Plus al diyorsunuz, "Küfürlü içerik silindi

Taleplerinizi dile getirirken bile , hakaret ve küfür etmekten geri kalmıyorsunuz. Forum hesabınız süresiz kapatıldı

[GM]Nocomment
pompaya para almıyorlar yaa.. bende yürüdüm mü, asfaltta ayak izim kalırdı
evrimdisi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Re: Düpedüz dolandırıcılık yapıyorsunuz!

Mesaj gönderen evrimdisi »

oyundan atma gibi bişey söz konusu değil bildiğim kadarıyla.bağlantınız kesilmiş olabilir. ayrıca plus meselesine gelirsek tabiki avantajları olacak fakat kimse almak zorunda değil. eğer knight gibi bir oyun oynamıs olsaydınız bedavaya oynadıgınız bu oyunun kıymetini iyi bilirdiniz.
Kullanıcı avatarı
Kizanlar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Oyundan atma diye bir şey söz konusu olmasaydı

Sunucu Dolu (Plus'lar Beklemeden girer)! diye bir ileti almazdık!

Biz atılıyoruz ki onlar girebilsin!

ayrıca köstek olmasan olmaz mı, bide destek ol, senin gibiler yüzünden cevap alamıyoruz bee, yuh bu kadar yalaka olmayın bee...
Kullanıcı avatarı
Kizanlar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

yaw konuyu açıyorum altta direk yorum yapana bi bak yaa. Bu konu artık bi bo ka yaramaz ki, Yönetici giriyor içeriye, yoruma bakıyor he diyor tamam buna cevap verilmiş, bize gerek yok diyor birbirlerini yesinler diyor, daha cevap vermiyor.. ya Allah belanı versin vallahi bıktım bu yalakalardan ya, silebilsem silecem şimdi konuyu ama silinmiyor, bi faydası yok artık, yöneticilermi kiraladı sizi ne bu a. k ya
her bo ka muhalefet a. k ya
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

katılıyorum oyundan sebesiz yere atıldıktan sonra her zaman internet bağlantıma bakmışımdır ve hiçbir kopukluluk görememişimdir ;) ama her nedense oyuna tekrar girmek istediğimde giremiyorum neden :?:
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
evrimdisi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen evrimdisi »

Kizanlar yazdı: yaw konuyu açıyorum altta direk yorum yapana bi bak yaa. Bu konu artık bi bo ka yaramaz ki, Yönetici giriyor içeriye, yoruma bakıyor he diyor tamam buna cevap verilmiş, bize gerek yok diyor birbirlerini yesinler diyor, daha cevap vermiyor.. ya Allah belanı versin vallahi bıktım bu yalakalardan ya, silebilsem silecem şimdi konuyu ama silinmiyor, bi faydası yok artık, yöneticilermi kiraladı sizi ne bu a. k ya
Aslında ben de kendime bela okumuyor değilim karaktersiz birine neden insanca cevap veriyorum diye.. Sana yazdığım mesajla yöneticilerden bir çıkarım varmışçasına yalakalık yaptığımı nerden çıkardın yalak kafalı? Muhalefet değil sadece bildiğimi paylaşmaya çalıştım sanırım sen beynini bir yere kiralamışsın algıların zayıflamış..
Kullanıcı avatarı
Kizanlar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

evrimdisi yazdı:
Kizanlar yazdı: yaw konuyu açıyorum altta direk yorum yapana bi bak yaa. Bu konu artık bi bo ka yaramaz ki, Yönetici giriyor içeriye, yoruma bakıyor he diyor tamam buna cevap verilmiş, bize gerek yok diyor birbirlerini yesinler diyor, daha cevap vermiyor.. ya Allah belanı versin vallahi bıktım bu yalakalardan ya, silebilsem silecem şimdi konuyu ama silinmiyor, bi faydası yok artık, yöneticilermi kiraladı sizi ne bu a. k ya
Aslında ben de kendime bela okumuyor değilim karaktersiz birine neden insanca cevap veriyorum diye.. Sana yazdığım mesajla yöneticilerden bir çıkarım varmışçasına yalakalık yaptığımı nerden çıkardın yalak kafalı? Muhalefet değil sadece bildiğimi paylaşmaya çalıştım sanırım sen beynini bir yere kiralamışsın algıların zayıflamış..
bi daha yönetici ile arada muhalefet olacaksan bilgini paylaşma, kimsenin konusunda paylaşma! burda herkez hemfikir! biz kaç gündür bunun savaşını veriyoruz malkafa
veym3
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen veym3 »

evet çok haklısın bu plus alınması için yapılmış bi hikaye pluslu çarımla anında girdiğim bi sunucuya ve bomboş oluyor sabahları böyle bi ileti geliyo yok böyle bişey ikv böle daha çok ouyncu kaybeder sığınağa giriyoruz düştüğümüz zaman geri gelemiyoruz
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön