bluewolf45 yazdı:Güzel yazıymış fakat bazı cümlelerine katılmıyorum... İKV özel kutusu Türkiye'nin dört bir yanında yazmışsınız fakat bu sözcüğe katılmıyorum... Çünkü İKV özel kutusu MANİSA'nın hiç bir yerinde mevcut değil lütfen buna bir çözüm bulunuz. Sadece MANİSA değil çoğu illerimizin hiçbiryerin bu kutu satılmıyorum...
Not: Manisa'daki Teknosa satış noktasında 11 Hazirandan beri daha hiç İKV özel kutusu gelmemiş... Yönetim lütfen buna bir çözüm bulsun çünkü Mağazaya gittiğimde satış elemanları 100 kişiden fazla kutuyu soran oldu fakat hala göndermediler cevabını veriyorlar...! Yönetim lütfen bu konuya bir el atsın..!
Konuyla ilgili birime yaşadığınız soruna ilişkin bilgilendirme yapılmıştır.
Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.
Arkadaşım Ben Manisa Nın Turgutlu ılcesınde oturuyorum...
Teknosa bayıı ne gıt ordan ınt.Den teknosa nın sıtesınden Aral Derındekı Sır yazıyor..Onu gorevlı calısana goster urun kodunu sıparıs verıyor..kargoyla en gec 2 gun ıcınde kutu elınde...ben oyle yaptım...
Şu oyuna Plus almaktan başka nasıl destek sağlanabilir. Sadece Plus Paket ile olacak iş değil.
Çeşitli varyasyonlar denenmeli. Akçe sistemi buna uygundur. Akçenin parayla satılması gibi.
Garbajosa yazdı:Şu oyuna Plus almaktan başka nasıl destek sağlanabilir. Sadece Plus Paket ile olacak iş değil.
Çeşitli varyasyonlar denenmeli. Akçe sistemi buna uygundur. Akçenin parayla satılması gibi.
Neden Kutu Almalıyım?
*Plus Olduğumuz Halde Grup Bölgeleri BOSS kesiminde düşmek ve yeniden başlayınca kesime bu seferde pluslı başka birinin oyundan düşmesi için
*Plussız olan birine 5 BOSS kesiminde 3 Şaheser çıkıp, Pluslı olan birine 11 BOSS kesiminde 2 Defa Şaheser Düşmesi için
*Sorularımıza cevap vermeden banlayan,susturan yönetime destek olmak için
*BOSS dan aynı şaheserin 3 kere çıkması ve geriye kalan 2 şaheser çöp olması (satılamıyor sonuçta) için.
gmgucu yazdı:Neden Kutu Almalıyım?
*Plus Olduğumuz Halde Grup Bölgeleri BOSS kesiminde düşmek ve yeniden başlayınca kesime bu seferde pluslı başka birinin oyundan düşmesi için
*Plussız olan birine 5 BOSS kesiminde 3 Şaheser çıkıp, Pluslı olan birine 11 BOSS kesiminde 2 Defa Şaheser Düşmesi için
*Sorularımıza cevap vermeden banlayan,susturan yönetime destek olmak için
*BOSS dan aynı şaheserin 3 kere çıkması ve geriye kalan 2 şaheser çöp olması (satılamıyor sonuçta) için.
Oyunda Plus 1 tek örs yeniden canlanma eşya satışlarında daha çok para ( işportaya ) ve klan parası ( karizmada işe yaramakta ve emlerde sanırsam) neden diyecekseniz 5 pluslu 1 plussuz girilen bolgede plussuz cara nadide çıkması gibi fakat plus istatistiklerine bakarsanız 1 plussuza düşme şansı 0 bunu yonetim halen ayarlamamaktadır ne yazikki :ugeek: ...