SoNy123 yazdı:1. cisi oyun genelinde en yüksek rütbe teşkilat sunucusunda Pumaa arkadaşımızda. 2. cisi ise 2 . yüksek rütbe bizim sunucuda 3 yıldız pembe olarak geçmektedir konunun dogrulugundan emin olduktan sonra foruma konuyu aç tamammı ? ...
Kimmiş Pembe ??? Naczo 3 Yıldız Yeşil Diye Biliyorum :|
tmm naczo 3 yıldız yesilde sunucuda (sancak) 1 kisi daha var 3 yıldız pembe rütbesi 37 lwl bi arkadaşımız .
eğer bu kişiden bahsediyorsan sen çok saf biriymişsin be sony photoshop oldu çok belli
SoNy123 yazdı:1. cisi oyun genelinde en yüksek rütbe teşkilat sunucusunda Pumaa arkadaşımızda. 2. cisi ise 2 . yüksek rütbe bizim sunucuda 3 yıldız pembe olarak geçmektedir konunun dogrulugundan emin olduktan sonra foruma konuyu aç tamammı ? ...
ERkancım canım evladım Oyunun genelınden bahsetmıyorz Koskten bagsedıyoruz Sancaktan gıtmıs olabılırız Köskte Kralız Evladım kuyruk acısı olanlar Nasıl oluyorda Damlıyorlar MAtkap Yazısını Gorunce Demekkı Zamanında Coq qomusuz Herkezin Derdi Biz Olmusuz o Bıtane Cuneyt dıye bırı demıs koskte en yuksek o dıye Onuda Gectım evladım 2 m 420 bın klan parası var borumu Sorumu + Sizin SunucudA En YükSek Rütbe Kokliw Arkadasımız Yanı Özcan Adaşıma Aittir Başarılarının devamını dılıorum karDesıme de
Kimmiş Pembe ??? Naczo 3 Yıldız Yeşil Diye Biliyorum :|
tmm naczo 3 yıldız yesilde sunucuda (sancak) 1 kisi daha var 3 yıldız pembe rütbesi 37 lwl bi arkadaşımız .
eğer bu kişiden bahsediyorsan sen çok saf biriymişsin be sony photoshop oldu çok belli
Ne alaka qq :mrgreen: benim dediğim orjinal 3 yıldız pembe bunu görmüonmu yıldızlar taşmış xD