Tebrikler Yönetim

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Karizmatiq
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Re: Tebrikler Yönetim

Mesaj gönderen Karizmatiq »

Uzucu bir olay :cry:
ORDU
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ORDU »

Selam güzel İstanbul'un güzel insanları;

Selam sana kadim dostum,

İKV'yi İKV yapan bizlerle bu güzel yaşamı paylaşan ve gerçekten oynayan herkese selamlar.

Farkındayım giriş biraz uzun sürdü ama en az sizler kadar bende heyecanlı ve doluyum. Yapılan tüm yorumları eleştirileri inanın büyük dikkatle okuyor, geldiğimiz noktada oyuncuların yani bizlerin, İKV hakkındaki bilgisi ve ilgisinin nasıl katlanarak büyüdüğünü büyük bir hazla takip ediyorum.

Tüm yorum ve eleştirileri oynumuz açısından büyük bir kazanç olarak görüyorum. Bana göre yazılanlar İKV'ye olan sevgi ve bağlılığın en güzel tarifidir.

Sevgili dostlar, mesajları geçmişle karşılaştırdığımızda oyun ve forum içerisindeki demokrasi gelişimini görmemek ve takdir etmemekde büyük haksızlık olur.

Tabiki konuşmak en doğal hakkımız. Hele severek, yaşayarak, paylaşarak oynuyorken gözler kapalı dudaklar mühürlü kalmak İKV oyuncusunun karakterine yakışmaz.

Oyun içerisinde her zaman bazı hatalar sorunlar oldu ve olacakta. Bazen büyük kayıplar yaşadık, üzüldük, hatalara dahil olduk... Ama hiçbir zaman dostlarımızı terketmedik. İKV'den vazgeçmedik.

Değerli dostlar önerilerimiz, eleştirilerimiz, yorumlarımız eminim İKV tarihinin gelişiminde her zaman olduğu gibi büyük bir paya sahip olacaktır.

Güzel İstanbul'un güzel insanları, daha güzel bir İKV için daha fazla yazalım konuşalım ama hiçbir zaman sevgi ve saygı sınırları dışına çıkmayalım. Bizlere İKV oyuncularına yakışanda budur.

Saygılarımla
ORDU
Kullanıcı avatarı
olumsuzcz
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen olumsuzcz »

arkadaslar haklısınız bende cok yorum yazdım bende oyuna giremiyorum sunucu dolu diyor ve üstünede girincede atıyolar oyundan biz bu oyuna girmesek desteklemesek yöneticiler hic bir sey yaapmazlar bu oyunuda kimse oynamaz bir nevi reklamını yapıyoruz biz arkadaslarımıza ama sıktınız olmaski böle
Ölümsüzçz 49 savaşçı / Ölümsüzçzz 49 şifa / Ölümsüzçzthree 45 savaşçı / Ölümsüzçzkral 47Büyücü Asigencm 49 büyücü Ölümsüzxz 49 savaşçı
ermer
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ermer »

ORDU yazdı:Selam güzel İstanbul'un güzel insanları;

Selam sana kadim dostum,

İKV'yi İKV yapan bizlerle bu güzel yaşamı paylaşan ve gerçekten oynayan herkese selamlar.

Farkındayım giriş biraz uzun sürdü ama en az sizler kadar bende heyecanlı ve doluyum. Yapılan tüm yorumları eleştirileri inanın büyük dikkatle okuyor, geldiğimiz noktada oyuncuların yani bizlerin, İKV hakkındaki bilgisi ve ilgisinin nasıl katlanarak büyüdüğünü büyük bir hazla takip ediyorum.

Tüm yorum ve eleştirileri oynumuz açısından büyük bir kazanç olarak görüyorum. Bana göre yazılanlar İKV'ye olan sevgi ve bağlılığın en güzel tarifidir.

Sevgili dostlar, mesajları geçmişle karşılaştırdığımızda oyun ve forum içerisindeki demokrasi gelişimini görmemek ve takdir etmemekde büyük haksızlık olur.

Tabiki konuşmak en doğal hakkımız. Hele severek, yaşayarak, paylaşarak oynuyorken gözler kapalı dudaklar mühürlü kalmak İKV oyuncusunun karakterine yakışmaz.

Oyun içerisinde her zaman bazı hatalar sorunlar oldu ve olacakta. Bazen büyük kayıplar yaşadık, üzüldük, hatalara dahil olduk... Ama hiçbir zaman dostlarımızı terketmedik. İKV'den vazgeçmedik.

Değerli dostlar önerilerimiz, eleştirilerimiz, yorumlarımız eminim İKV tarihinin gelişiminde her zaman olduğu gibi büyük bir paya sahip olacaktır.

Güzel İstanbul'un güzel insanları, daha güzel bir İKV için daha fazla yazalım konuşalım ama hiçbir zaman sevgi ve saygı sınırları dışına çıkmayalım. Bizlere İKV oyuncularına yakışanda budur.

Saygılarımla
ORDU
Oyuna yaptığımız eleştirilerin, bu oyuna olan bağlılık ve sevgimizden kaynağını aldığını nihayetinde birinin dile getirmiş olması güzel ama hep başından beri bunu bir yöneticinin görüp değerlendirmesini istemişimdir.
Ama şu oyundaki demokrasi gelişimine bir örnek varmı merak ettim, çünkü bana göre bu anlamda gittikçe geriye gidiyor. Geçmiş günlerde buna lathender'ın banlanan oyuncular ile ilgili yaptığı bir açıklamada şahit olduk...
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

ORDU yazdı:Selam güzel İstanbul'un güzel insanları;

Selam sana kadim dostum,

Saygılarımla
ORDU
Yöneticlik döneminde veya dışında seninle hiçbir munasebetimiz olmadı ancak karşıma çıktığın her yerde gerek yorumların gerek davranışların beni insanlığına ve karakterine hayran bıraktı ;)

Bunu sen yöneticiyken de söylemek isterdim de bilirsin birileri çıkar yalaka vb şeyler sölemeye kalkar o yüzden münasip zamanı şuan olarak gördüm ;)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....

“Genel Sohbet” sayfasına dön