Kütük Yaran Sorunu?
Re: Kütük Yaran Sorunu?
Sen kütük yaranı neden bu kadar istiyorsun kritik vurmak için istiosan 39 lwler zamanındaki kritigi vuramassın en fazla 3000 veya 4000 ..

- SessizGemi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
Eminönünde ismini vermek istemediğim biri var.Bana diyoki bendeki Max Hasar+Kritikli kütük serverde değil oyunda tek diyor.Satmam diyor.Yani nasıl olurda koskoca oyunda sadece 1 adet böyle kütük olur?
-------Secretman--------
----------RÜZGARLAxKONUŞAN-------------
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bunu küçük bir arama ile öğrenebilirdin. Oyun açılırken bile yazıyor sıralaması. Neyse ben yazayım. Sırayla,SessizGemi yazdı:ilk açılan sunucu hangisi?.Oyun ilk piyasaya çıktığında ilk hangi sunucular vardı?Söyleyin lütfen
Eminönü
Teşkilat
Beyaz Köşk
Kuklacı
Meran
Tılsım
Sancak
Anka
Kütük olanlar kırmızı.
Son 4 sunucu açıldığında kütük yaranlar kaldırılmıştı.
Bu arada max+hasar kütük yaranlar eski ve arkadaşları icadı hermenn-sermenn bilmemnesi tungsten kütük yaranlardır. Evet en ender bulunan kütük yaran odur. Ama sırf teşkilatta 2-3 kişide var benim bildiğim. Adam yalan söylüyor yani.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- SessizGemi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
Kardeş o (max hasarlı+kritikli olanı) kütükten satan yokmu ya lütfen.O kütükten lazım bana.Bi sorabilirmisiniz satıyolarmıymış.Para 10 m de olsa veririm.Hangi sunucu olduğu önemsiz.Bu kütüğü bana satacak olan bulursam o sunucuda çar açarım o kütüğü kullanmak için.Lütfen bi sor onlara tanıdıklarınıza bu kütükten satan varmıy mış?
-------Secretman--------
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Tanıdığım yok. Ama Teşkilat'ta taş çatlasın 3m satılıyor Eski ve Arkadaşları İcadı Hermenn-Sermenn bilmemnesi Tungsten Kütük Yaran. (Uff. Amma uzunmuş adı :mrgreen: )

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Firelife
- Demirci Çırağı
Teşkilatta bayağı bi kütük satmıştım ama 1 tanesini anı olarak saklamak aklıma gelmedi 
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
beta ?Tokerx yazdı:kütük yaranlar lar beta dönemindeki bir hata nedeniyle kaldırılmıştır onun için kütükla baltayı takas göreviyle toplamışlardıama bazı akıllılar kütük yaranların güçlerinin farkında oldukları için onları saklamışlardı
onun için şuanda bir kaç tane kütük yaran var şu anda düşmüyor
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Daha terbiyeli olabilirsin.kertenkele yazdı:beta ?Tokerx yazdı:kütük yaranlar lar beta dönemindeki bir hata nedeniyle kaldırılmıştır onun için kütükla baltayı takas göreviyle toplamışlardıama bazı akıllılar kütük yaranların güçlerinin farkında oldukları için onları saklamışlardı
onun için şuanda bir kaç tane kütük yaran var şu anda düşmüyor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
: D
![]()
zuhahahhahahah betada labirent yoktu daha kütük yaranlar 39la beraber ortaya çıktı

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
- deneoooo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Hangover
max + kiritk benim bildiğim kadrıyla öyle bi yüzük yok
RAAVA
KYOSHI
Rdmxdennis
DeNiZz
KYOSHI
Rdmxdennis
DeNiZz
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Eheheh.Kardeş hep 30-40 lvl kalacaksan haklısında 35 ten sonra işine yaramaz kütük.En fazla 40