Denizlixhorozu-Deltaxblue-Deltaxgreen

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Deltaxblue
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Deltaxblue »

Bu carlar Bugün saat 12:00-15:00 arasında bazı kişi/kişiler tarafından soyulmuştur.
Bu haksızlığın neden yapıldığını bilmiyorum. Bu oyun milletin emeğini calmak mı yoksa kardeşlik,dürüstlük mü?

....
Kullanıcı avatarı
Justerini
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Denizlixhorozu-Deltaxblue-Deltaxgreen

Mesaj gönderen Justerini »

Geçmiş Olsun şifrenizi Kimseye Vermeyin..
Deltaxblue
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

zaten şifremi kimseye vermemiştim nasıl olduysa veya nereden bulduysa msn adresimi ele geçirerek oradan şifreyi öğrenip carı soymuştur....
Kullanıcı avatarı
Justerini
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Justerini »

Deltaxblue yazdı:zaten şifremi kimseye vermemiştim nasıl olduysa veya nereden bulduysa msn adresimi ele geçirerek oradan şifreyi öğrenip carı soymuştur....
zekice..

adını soyadını öğrenmesi yeter...
eski tecrübeli hırkıs olarak diorum...zaten artık fake mail vs şekilinde çalma imkansızlaştı.. :D o yüsden Ttnet için msn yönteimi her zmn idealdir..
Deltaxblue
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

böyle insanlar oyunda bile böyle yapıyorsa sonucunu düşünemiiyorum..
Kullanıcı avatarı
yerin10kat6
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yerin10kat6 »

Ben Şimdiye Kadar Kimseye Şifremi Vermedim Vermemde xD Tabi Bazılarına Veririm ama onlardanda Telden konusmassam vermiyorum . Ben Mt2 Oynuyorum Gm lik Başvurusu Yapmıstım KAbul Edildi Ve Bnm O Gm Kodlarını Yapabilmem İçin Pc me Ayarlar Yapılcaktı . Ben Adama Tam Bunları NAsıl halletceğimi Sorarken Bana Bırak Dedi Baktım Fare İmleci Kendi kendine Oynuyor Dosya Seçyor Felan Not Defterini Açıp Bana Korktunmu Diye Yazdı xD Ve Ayarlamalrı Yaptı xD Yane Siz Şifrenizi Vermeseniz Bile Alabilyolar xD
// ~~ ZEYDAN ~~ ~ \\
\\ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ //
// ~~MaçaxValesi~~ \\
Deltaxblue
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

haklısın.. Ama insan belli bir süre uğreşınca emek verince böyle sonlar kötü olabiliyor..
Deltaxblue
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Denizlixhorozu-Deltaxblue-Deltaxgreen Çalınmıştır...

Bu calan kişiyi nasıl bulabilirim tanıdığım olmadığından adım gibi eminim sadece bu calan kişiyi nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz...
mamamamia
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mamamamia »

yerin10kat6 yazdı:Ben Şimdiye Kadar Kimseye Şifremi Vermedim Vermemde xD Tabi Bazılarına Veririm ama onlardanda Telden konusmassam vermiyorum . Ben Mt2 Oynuyorum Gm lik Başvurusu Yapmıstım KAbul Edildi Ve Bnm O Gm Kodlarını Yapabilmem İçin Pc me Ayarlar Yapılcaktı . Ben Adama Tam Bunları NAsıl halletceğimi Sorarken Bana Bırak Dedi Baktım Fare İmleci Kendi kendine Oynuyor Dosya Seçyor Felan Not Defterini Açıp Bana Korktunmu Diye Yazdı xD Ve Ayarlamalrı Yaptı xD Yane Siz Şifrenizi Vermeseniz Bile Alabilyolar xD
war yha saddam hüseyin gibisin işin gücün ucurmak baska bişe bilmessin gecen diyo car icin amcamogullarıyla kavga etik 3 kişi öldü diyo 2 kişi bıcakladım diyo :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön