Sondakini izlememişdim bu tip paylaşımların bence sürekli yapılması lazımYakacef yazdı:
Forum Admini istersen konuyu kaldırabilirsin ben sadece paylaşım yapmak istedim ! bunlar zararlı değil yararlı bilgilerdir herkesin bilmesi lazım
Meran Labirentindeki İşaretler ! Bakmanız ve İzlemeniz Gerek
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Meran Labirentindeki İşaretler ! Bakmanız ve İzlemeniz Gerek
<)
- samet5353
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
güzel paylaşımm
Gizlenmiş İçerikGöster

SAVAŞnarası
IxLASTMAGİCİANxI
Kod: Tümünü seç
www.facebook.com/abdulsametduysak
IxLASTMAGİCİANxI
devamı gelicek arkadaşlar bu konuyu takip edin başka konu açmıyıcam forum kirliliği olmaması açısından
İyi Forumlar
İyi Forumlar
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

cabala bir din değil Kara büyü dür ve kesinlikle yapılmaması gerekir...Reymond yazdı:video cabala dini sanırım
ve şeytan taşlama yeriyle hiç bir alakası yok saçmalamayın o sütün ruh taşı birincisi ışınlanmak için kullanılıyor

Merhaba arkadaşlarYakacef yazdı:
Hac'da şeytan taşlama yeri ....
Ve Bizim Adaya Giriş Yaptığımız dikili taş birbirine ne kadar benziyor....
Bakın bbeyler ikv yönetimi din ile alakası olmadıktan sonra bizler bişey yapamayız adamlar oyun içerisinde istedikleri sembelleri yaparlar istedikleri yeri koyarlar.
Küfür yasak dediniz /nah rolü hala devam ediyor?

Meran sunucusunda Dalcaxqörkem yani Kuzeyxfırtına Allah a durmadan küfür ediyor şikayet etik 7 gün kapandı sonra yine açıldı ?
Vallahi biri Allah a küfür etsin inan ben onu çarını bile silerim İP numarasını bile yasaklarım ama GMler üye kaybeder diye bunları süresiz yasaklamıyor ki
ayrıca bu tür şeref.zler yüzünden milyonlarca oyuncu elden gidiyor küfür, hırsızlık, yalan, dolandırıcılık hep bu Görkem vs. gibi idlerden çıkıyor
eyerki siz bunları engellemiyorsanız daha çokk üye kaybedilecek HERŞEYDEN ÖNCE DİN İMANNN
videoda 04:47'ye bakın HETEROYA yani JUNONA giden yol
İdlerin Katliyam Vadisi!
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
Küfür eden H-E-R-K-E-Z cezalandırılmalı dine küfür ettti şu kadar şahısa küfür etti bu kadar bilmem kime küfür etti bu kadar zihniyetiyle cahillikten öteye gidilemez...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
- denizsapaz
- İri Fare Avcısı
BuRSaSpoRLu yazdı:
o taş kurtlar vadisinde karahanlı öldüğünde sultanahmet meydanın orda geçiordu aynısıydı hatta nizamettini astılar o tarihi bir taş
o taşı bi araştır bak kimlere hizmet ediyor....
CANSIZ TAŞLAR KİME HİZMET EDECEK ALLAH AŞKINA BU KADAR DİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ DİNİ KORUYORSUNUZ PEKİ NEDEN BAŞKA BİR DİNLE UĞRAŞIYORSUNUZ.AYRICA KENDİ KENDİNİZE DECCAL YAKLAŞIYOR DEMEYİN SİZ TANRIMISINIZ.DECCALİN YAKLAŞACAĞINI BİLECEKSİNİZ .KAFANIZDAN BİRŞEYLER UYDURMAYIN.
o taş kurtlar vadisinde karahanlı öldüğünde sultanahmet meydanın orda geçiordu aynısıydı hatta nizamettini astılar o tarihi bir taş
CANSIZ TAŞLAR KİME HİZMET EDECEK ALLAH AŞKINA BU KADAR DİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ DİNİ KORUYORSUNUZ PEKİ NEDEN BAŞKA BİR DİNLE UĞRAŞIYORSUNUZ.AYRICA KENDİ KENDİNİZE DECCAL YAKLAŞIYOR DEMEYİN SİZ TANRIMISINIZ.DECCALİN YAKLAŞACAĞINI BİLECEKSİNİZ .KAFANIZDAN BİRŞEYLER UYDURMAYIN.
oyunun adı kıyamet vakti herşey olabilir 
arkadaş şimdi ben sana ne diyeyim bilmiyorumki şunu bilmeni istiyorum kafamdan birşeyler uydurmuyorum varsa yalnış bişiler araştır ve bizi bilgilendir...denizsapaz yazdı:BuRSaSpoRLu yazdı: