Herkezı Ilgılendıren Konu

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Herkezı Ilgılendıren Konu

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Ilk once merhaba ıkv aşıkları

Bugün sabah ıyı başlamıştım ve qıttım ırıdyum çekmeye sonra bır adam qeldı Kaanxbüyü dıye bana burdan qıt dedı bende neden dedım bolgeden rezıl ederım dedı halbukı benı plussuz zannedıo ;) Sonra bu bolgeden bana hırsız dedı arkadaşlarım saolsun savundular bende gerekçesını yazdım bu arkadaş oyundan çıktı fotosunuda koyucam

Resim

Işte resmı

Ben bu konuyu açarak belkı kafanızı arıttım ama benım deqınmek ıstedıqım bı konu bu bazı küçük arkadaşlarımız plus alıyorlar ve bunu bu amaç ıçınde kullanıyolar lutfen bölgeden her yazılana ınanmayalım
Bu küçük dostumuzu ben kotulemek amaçlı koymadım bu örnek olsun ve hepımıze bı ders olsun böyle saçma sapan ınsanlıktan nasıpını almamış qıbı aıleden terbıye almamış qıbı davranışlarda bulunmayalım bulundurtmayalım

Zahmet verdınız ama okuduysanızda okumadıysanızda tşk hepınıze
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Herkezı Ilgılendıren Konu

Mesaj gönderen ibrahimking »

aga o kucuk bı cocuk deıl bence normal yasantısındakı gıbı kotuluk pesınde kosan cıkarcı ınsanlardan herangı bırı.boyle tonla ınsan var kcuuklukle yasla alakası yok.ınsna 7 de neyse 70 dede odur ben 5 yasımda bıle boyle deıldım. ama bazıları dogustan boyle oluyo
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bence boyle davrananların hepsı -12 yaşındakıler alakası yok bence onla beyınlerı oturmamış bır çocuk hedefını koyduysa herşeyı yapar benden sıze tavsıye bı çocuk hedefıne neyı koydu ecelmı uretçek elınden gelen herşeyı yapar hırsızlık arkadaşlarını soyar felan ve bunları gecelerı hep düşünür yarın naparım şunu şöle yapsam şunu böle yapsam gıbı şeylerın hayalını kurar
Böyle bır çocuqa elıne plus verırsen sonucları açık ve nettır kımse deıştıremez
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ve bışıy daha 76 gösterım olmuş 1 yorum qelmış yorumun ıçın çok çok saol
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Akıl yaşı olmayan kişilerden biri :P

İsteyen istediğini desin insan kendini bildikten sonra bir sorun yok :)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bılmem sızın dedıqlerınız doqru belkı ama benım görüşüm bu

Sende saol yorumun ıçın baya bı olmuştu foruma yazalı yorum hıç yoqtu ondan saolun
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

WaxWhineRAVYN yazdı:Akıl yaşı olmayan kişilerden biri :P

İsteyen istediğini desin insan kendini bildikten sonra bir sorun yok :)

İyiForumlar...
;)
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
anilklc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen anilklc »

İtem çalmak ile ne elde ediliyor bir türlü aklım ermiyor bu oyunu hakkınla oynamak varken Karakterine emek vererek onun grurunu yaşamak varken yapılan bu kendini bilmezlik bence İKV halkı olarak utanıcağımız bir husus.
İyi Forumlar
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

anilklc yazdı:İtem çalmak ile ne elde ediliyor bir türlü aklım ermiyor bu oyunu hakkınla oynamak varken Karakterine emek vererek onun grurunu yaşamak varken yapılan bu kendini bilmezlik bence İKV halkı olarak utanıcağımız bir husus.
İyi Forumlar

Tamamıyla katılıorum :!: :arrow: Yorumun ıçın çok saol
Kullanıcı avatarı
anilklc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen anilklc »

IxcerenxI yazdı:
anilklc yazdı:İtem çalmak ile ne elde ediliyor bir türlü aklım ermiyor bu oyunu hakkınla oynamak varken Karakterine emek vererek onun grurunu yaşamak varken yapılan bu kendini bilmezlik bence İKV halkı olarak utanıcağımız bir husus.
İyi Forumlar

Tamamıyla katılıorum :!: :arrow: Yorumun ıçın çok saol
_____________________________________________________________________________________________________
Teşekkür Ederim doğru olan budur.
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]

“Genel Sohbet” sayfasına dön