Arkadaşlar oyuna başlayalı tam olarak 1 sene oldu.Bu zaman dilimi içersinde çok değerli arkadaşlar ve kişilikler tanıdım.Hepinize sevgilerimi,saygılarımı sunar bol şans dilerim.Oyunu bırakma olayına gelince anlatmak istemiyorum..
Canımdan bile çok sevdiğim arkadaşlarım hepinizi çok ama çok seviyorum.Siz bana benzeyip oyunu bırakmayın emi )
Lafı fazla uzatmıyım okuduğunuz için teşekkür ederim.Hepiniz umarım çok güzel vakit geçirirsiniz.Bu listeye yazdığım arkadaşların Kuklacıda yeri başkadır unutmayın.Hadi kalın sağlıcakla..
Kardeşim Bırakma Hiçbir Dostum Yok Şu Oyunda Millet Çakall Ve Çıkarcı Sen Olmayınca Oyunun Zevki Kalmayacak İstedikleri Kadar Bölge Getirsin Sen Olmayınca Bu Oyun Benim İçin HiçBirşey
hüsom kaRdeşim kaRakteRinin soyuLdunu duyunca üzüLdüm ama bıRakmanı geRektiRmez heRkes eLinden geLeni yapaR canını sıkmaya değmez bıRakmayada değmez seni oyunda göRmek istiyoRum .
Selam huseyin dun az çok konuştuk karakterin çalinmasina gerçekten çok uzuldum kardeşim keşke elimden birşey gelsede yardim edebilsem..Oyunu birakman ise ne diyeyim bilmiyorumki bende biraktim bence kalip mucadele etmen lazim,Benim gibi Korkup kaçma millete meydani birakma,hadi allaha emanetsin..
Huseyin Mail adresini Özelime yaz.
Geçmiş olsun kardeşim sanırım soyulmuşsun.Ama bu nedenle oyunu bırakmanı istemem.Bir şekilde itemleri yerine koyarız.Sen bu kararını birdaha gözden geçirirsen sevinirim.Herzaman dedigim gibi birkaç item için kul hakkı gibi büyük bir günahın altına girene de lanet olsun!
Oyunu bırakmak söz konusu değildir.Sadece arkadaşımız 1 hafta dinlenmek istemiştir.
Hüseyin Karakterin ne güzel elinde.
İtem konusuna gelince lafını bile yapmak istemiyorum.
Bİr item ugruna senin gibilerinide kaybedersek hiç oynamayalım daha iyi
GoodfatheR yazdı:hüsom kaRdeşim kaRakteRinin soyuLdunu duyunca üzüLdüm ama bıRakmanı geRektiRmez heRkes eLinden geLeni yapaR canını sıkmaya değmez bıRakmayada değmez seni oyunda göRmek istiyoRum .
Bırakma Dön Şu oyunda Görmek İstiyorum bende Senı Üzerim Soyuldu Diye Oyunmu Bırakılır.