3 aylık plus 18.30 mu ?
3 aylık plus 18.30 mu ?
arkadaşlar internetten online sipariş vererk 3 aylık plus paketi yaklaşık 18.30 mu ne öle birşeye denk geliyor diye gördüm bu doğrumu bir farkı yoktur heralde ben arkadaştan netten sipariş 27 TL diye duymuştum ama bunu görünce şaşırdım sizde böyle birşey gördünüzmü ? yani yaklaşık 20 tl ama doğrumu size de sormak istedim .
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 3 aylık plus 18.30 mu ?
Hayır 3 Aylık PLus Paket önceden 29.90 du şimdi 3 aylık plus paket 19.90 oldu 10m indirimli D&R Teknosa Kipa gibi yerlerden satın aLabilirsin.
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
Sagolda birşey daha sorucam peki netten sipariş edersek kaç TL'ye denk geliyo nereden sipariş ediceğimizi biliosan linkini yazarmısın sana zahmet olmassa . bide netten sipariş edince eve getiriyorlar diymi özel paketi ?
Orhann yazdı:Sagolda birşey daha sorucam peki netten sipariş edersek kaç TL'ye denk geliyo nereden sipariş ediceğimizi biliosan linkini yazarmısın sana zahmet olmassa . bide netten sipariş edince eve getiriyorlar diymi özel paketi ?
Merhabalar ,
İKV ÖZEL KUTU ONLİNE SATIŞ NOKTALARINDAN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ..
Kod: Tümünü seç
http://www.aralgame.com/asp/product/2407/ISTANBUL-KIYAMET-VAKTI-DERINDEKI-SIRISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
işte bende o lınkten bahsedıyorum orda yaklasık 18.30 yazıo bu dogrumu yanı eve özel paketı gonderıyorlar demı ?
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
Hayır. Yan komşuna ketçaplı kıyma gönderiyorlar. Yahu biraz okuyun orada ışınlanarak alacaksınız mı yazıyor??? Evinize kargoluyorlar işte! :?Orhann yazdı:işte bende o lınkten bahsedıyorum orda yaklasık 18.30 yazıo bu dogrumu yanı eve özel paketı gonderıyorlar demı ?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Ehehehe güzel cevapmitmet yazdı:Hayır. Yan komşuna ketçaplı kıyma gönderiyorlar. Yahu biraz okuyun orada ışınlanarak alacaksınız mı yazıyor??? Evinize kargoluyorlar işte! :?Orhann yazdı:işte bende o lınkten bahsedıyorum orda yaklasık 18.30 yazıo bu dogrumu yanı eve özel paketı gonderıyorlar demı ?
Nothing
haha çok komik sadece öğrenmek istemiştim çünkü ben önceden netten siparişi 27 TL diye duymuştum burda 18.30 yazıyor bir fakımı var diye yazdım ..
Yandaki komşuma ketçap gönderceklermişmiş hehhee çok güzel cevapmışmış çoookkk komik veletler işiniz gücünüz yok buraya saçma sapan şeyler yazıyorsunuz sadece öğrnmek istedim ve öğrendim ..
Haahhahhh güzeL cevap

Yandaki komşuma ketçap gönderceklermişmiş hehhee çok güzel cevapmışmış çoookkk komik veletler işiniz gücünüz yok buraya saçma sapan şeyler yazıyorsunuz sadece öğrnmek istedim ve öğrendim ..
Haahhahhh güzeL cevap
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
Kusura bakma ama çok saçma bir soru sormuşsun!! Eve özel paket gönderiyorlar mı? Sen parayı ödeyeceksin ve üstüne mi çöreklenecekler? Tabii ki gönderecekler.Orhann yazdı:haha çok komik sadece öğrenmek istemiştim çünkü ben önceden netten siparişi 27 TL diye duymuştum burda 18.30 yazıyor bir fakımı var diye yazdım ..
Haahhahhh güzeL cevap![]()
![]()
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
ya benmi anlatamıyorum sizdemi anlama kıtlığı var ..
diyorumki;ben 27 dıye duymustum netten sıparısı bu lınkte 18.30 dıye gorunce sasırdım acaba bır farkımı var aralarında diye sordum amma üstünde durdunuz ..
diyorumki;ben 27 dıye duymustum netten sıparısı bu lınkte 18.30 dıye gorunce sasırdım acaba bır farkımı var aralarında diye sordum amma üstünde durdunuz ..