40 bin ha :lol: :lol:
kritikle kaç vuruon ?
Kritiksiz 40 bin ise kritikle kaç vuruon ..
KRİTİK REKORLAR
Re: KRİTİK REKORLAR
Kritigin 20bin ve birleşme
Yukarıda fareadama kritiksiz 40 bin yazıo ben onu soruyorum ..
Ben mi yeni türedim
Sen yokken ben vardım ..
Ben mi yeni türedim
Sen yokken ben vardım ..

bellıkı 4000 yazacaktı ama bır 0 ı fazla koymus bunu anlayamadıysan onu elestırmeye hakkın olmadıgını dusunuyorum.MykonS yazdı:Kritigin 20bin ve birleşme
Ben mi yeni türedim
Sen yokken ben vardım ..
auril & DoubleLift
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Şuan ikv de sadece sen 20 bin vurdum diyorsun tabiiki gülecek.
Şuan oyunda bana demeye çalıştığın 3. bir klan var ben olduğunu kanıtlarım ama sen olmadığını kanıtla gibi bir şey.
Şuan imkansız olan birşeyi kanıtlama gereksinimi duymuyorum.Sen 15 bin üzeri bir vuruş göster susayım git hadi.
Şuan oyunda bana demeye çalıştığın 3. bir klan var ben olduğunu kanıtlarım ama sen olmadığını kanıtla gibi bir şey.
Şuan imkansız olan birşeyi kanıtlama gereksinimi duymuyorum.Sen 15 bin üzeri bir vuruş göster susayım git hadi.
Sivaslliyigido zırdeliye yaptığın vuruşun aynısını yapmak istiyorsan ezici zırhı 0 olan ve canı fazla olan bir yaratık kullan Misal:
Kemikkafa
Em sancakları
Bu arada zırdelinin ezici zırhı da bir hayli düşük.
Kemikkafa
Em sancakları
Bu arada zırdelinin ezici zırhı da bir hayli düşük.
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar bırakın kendi hayal dünyasında dolaşsın.Yeni üyelik açıyor ''Beray'' diye 3 mesajı var kendini övüyor
.Oyun oynamayı bilmiyor.Bütün parasını harcayıp ejder üretmiş.Tabi devamını getiremeyeceğini bildiği için kadın karakter açıp 5m den fevzi cevriyeleri alıyor.Sayın Sivasylıyigido %30 zırhı olan fareadama 20 bin vuruyorsun.24.3 Zırhı olan büyücüme kaç vuracaksın deneyelim mi?Daha kaç kez Vs'ye davet edeceğim?Kanıtlarım diyorsun gel bana göster yazılarına göre bana tek atmalısın benim canımı 30'un altına indirebilecek misin bakalım
.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Buyucu vs si şanssa gel vs yapalım.Fiziksel döşemiş 2 buyucu ise işi bilmesede kazanabilir evet.Ama sen fiziksel atarken ben bozacağım.Ama sen benim elektiriklerimi bozamayacaksın.Sivaslı 5 syfadır dırdır ediyorsun iyi olsan gider bir kemik kafa yada fare üzerinde vuruş koyardın hala sığınağa giremedim diyorsun 
haha ne şans işidir ?? kritikler mi ..[/quote]
POFFFFFFFFFFFF KOKTU GENE[/quote]
Hehehe başka söyleyecek söz bulamıyor attı bir yalan devamını getiremiyor
POFFFFFFFFFFFF KOKTU GENE[/quote]
Hehehe başka söyleyecek söz bulamıyor attı bir yalan devamını getiremiyor

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Artık şu konuya cevap yazmayın adam acizlikten kıvranıyor
Oyuna gir be kardeş bi 15 bin üzerinde vuruş göster halen 2. kritik diye tutturmuşsun.Emin ol 2. kritiği yiyen deli ile kemiik kafa aynı.kemik kafanın ezici zırhı yok hadi git vur inanalım
Oyuna gir be kardeş bi 15 bin üzerinde vuruş göster halen 2. kritik diye tutturmuşsun.Emin ol 2. kritiği yiyen deli ile kemiik kafa aynı.kemik kafanın ezici zırhı yok hadi git vur inanalım