Bak şimdi sana ne oluyor o böyle olursa ne olur diyor bende böyle olur diyorum sanane oluyor velet ..izhar yazdı:kasaphasan bu mykons anlatamzsın anlaması kıt bırazda
ne desen uste çıkmya çalışcak
herşeye muhalıf bu çocuk yaw
AH O ESKI WS LER AH
Re: AH O ESKI WS LER AH

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Mykons O böyle olursa ne olur diyor bende böyle olursa böyle olur diyorum ...
Sanki Senden bir şeyler öğrenmeye çabalıyorum ya da Sen benden daha bilgilisin de bana bir şeyler öğretiyorsun gibi konuşmaya başladın.
Ben bu oyundaki Çoğu gm den bile daha eskiyim Betadan beri bu oyundayım Sen evinde çekirdeğini çitlerken ben internet kafeleri bir bir dolaşıp oyunun afişini astırıp oyunu yükletmeye çalışıyordum. Ben bu oyunda plus paketi ilk çıktığı gün alan kişiyim. Sayısız karakter yarattım Sayısız turnuvaya girdim Derecelerle bitirdim
O yüzden bilhakis benle konuşurken Kim olursa olsun biraz daha dikkatli davranmasını öneririm 2 gün önce başlayan çocuk değilim haberiniz ola :evil: :evil:
Sanki Senden bir şeyler öğrenmeye çabalıyorum ya da Sen benden daha bilgilisin de bana bir şeyler öğretiyorsun gibi konuşmaya başladın.
Ben bu oyundaki Çoğu gm den bile daha eskiyim Betadan beri bu oyundayım Sen evinde çekirdeğini çitlerken ben internet kafeleri bir bir dolaşıp oyunun afişini astırıp oyunu yükletmeye çalışıyordum. Ben bu oyunda plus paketi ilk çıktığı gün alan kişiyim. Sayısız karakter yarattım Sayısız turnuvaya girdim Derecelerle bitirdim
O yüzden bilhakis benle konuşurken Kim olursa olsun biraz daha dikkatli davranmasını öneririm 2 gün önce başlayan çocuk değilim haberiniz ola :evil: :evil:
MykonS yazdı:Bak şimdi sana ne oluyor o böyle olursa ne olur diyor bende böyle olur diyorum sanane oluyor velet ..izhar yazdı:kasaphasan bu mykons anlatamzsın anlaması kıt bırazda

yazıyı eksik yazmışım k.bakma ..kasaphasan06 yazdı:Mykons O böyle olursa ne olur diyor bende böyle olursa böyle olur diyorum ...
MykonS yazdı:Bak şimdi sana ne oluyor o böyle olursa ne olur diyor bende böyle olur diyorum sanane oluyor velet ..izhar yazdı:kasaphasan bu mykons anlatamzsın anlaması kıt bırazda
sen soruyorsun ben cevaplıyorum ben soruyorum sen cevaplıyorum ..
Sen savaşçı böyle yapar diyorsun ben büyücü böyle yapar diyorum .. öyle yaparsa böyle olur diyorsun ..
Ben evimde çekirdegimi çıtlarken sen bu oyunu oynuyorsan
Oyunun ilk 5 oyuncusu arasında olmalısın ??
Ben sana öğretmen muamelesi yapmıyorum öylede konuştuğumu sanmıyorum sen öyle anladıysan sorun bende deildir ..

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Demekki Yazını Eksik Yazmayacaksın... Bu oyunun ilk 5 inde olmayabilirm ama ilk 50 sinde olduğum kesindir.

- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
şimdı az gerıye gıdek 39 lw lere
39 lwde hıç bır buyucu ıyı bı sawaşçıya kafa tutamzdı
her zaman sawaşçı kazanırdı
gerek kara gorewı olsun gerek bronz gerek cewrıyede gendelde sawaşçı we şifaları seçerlerdı
ama şimdı buyu we şifa seçılıyo grp bölgelerınde
yanı sawaşçıların bıraz hakkı yenılıyo çunku grp bölegelrıne gıremıyolr
bence sawaşçıların yetenleklerı guçlenmelı
39 lwde hıç bır buyucu ıyı bı sawaşçıya kafa tutamzdı
her zaman sawaşçı kazanırdı
gerek kara gorewı olsun gerek bronz gerek cewrıyede gendelde sawaşçı we şifaları seçerlerdı
ama şimdı buyu we şifa seçılıyo grp bölgelerınde
yanı sawaşçıların bıraz hakkı yenılıyo çunku grp bölegelrıne gıremıyolr
bence sawaşçıların yetenleklerı guçlenmelı
kanunixxbaşkan
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
mykons senın yaşın kaç bana welet dıyorsun edepsız ben 28 yaşındayım azcık edeplıyaz yada yazma okumada gıt edep dersı al gel edepsz senıMykonS yazdı:Bak şimdi sana ne oluyor o böyle olursa ne olur diyor bende böyle olur diyorum sanane oluyor velet ..izhar yazdı:kasaphasan bu mykons anlatamzsın anlaması kıt bırazda
kanunixxbaşkan
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
Bence ws de yücelen kafa ecel ve latife göre çook daha iyidir ama latifle ecelin şekli yeter 

latif daha süperdir
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun