Centurionun Büyük Hatası..
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Centurionun Büyük Hatası..
Centuriona kadar geldik..temizledk ve kestk..Kimsede ölmemişti herkez ayaktaydı ama ne bi çanta ne bi para geldi hiçbirşey vermedi..emek boşa gitti bi açıklık gelirse iyi olur..!!

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Re: Centurionun Büyük Hatası..
Resmen hata var bu Boss kesimlerinde yönetim böyle konulara daha fazla önem verirse iyi olur.Bir an önce bunların düzeltilmesi şart..!! Eğer ki herhangi bir hata filan yoksa söyleyinde bizde bilelim..!!
RuhsuzŞair
Aynı sorun İfliss'te de yaşanıyor. Desteğe bildirmekten başka çare yok. İfliss'i kestik vuran kişi bendim ve sapasağlam ayaktaydım hiç kimsenin görevi olmadı.
Lütfen desteğe (http://www.istanbuloyun.com/default.asp ... fault.aspx) bildirin, ne kadar çok bildirim olursa o kadar çabuk düzelir ancak tek bir kişi bildirirse sorunun o kişide olduğu düşünülür.
Herkese iyi forumlar...
Lütfen desteğe (http://www.istanbuloyun.com/default.asp ... fault.aspx) bildirin, ne kadar çok bildirim olursa o kadar çabuk düzelir ancak tek bir kişi bildirirse sorunun o kişide olduğu düşünülür.
Herkese iyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Kardeş bunun sebebi Centurion'un menzili çok az.
Bizim de 30 candayken bir büyücü öldü daha sonra birden canı fullendi Centurion'un meğer o sırada kendisi kaçmış.
Yani boşa kestiniz üzüldüm.
Bizim de 30 candayken bir büyücü öldü daha sonra birden canı fullendi Centurion'un meğer o sırada kendisi kaçmış.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
menzil ile alakası yok kardeş. zihinlediği adamı öldürürse canı 100 lenir.EmirBerkKorkmaz yazdı:Kardeş bunun sebebi Centurion'un menzili çok az.
evet bizim de basımıza bir defa geldi ama nedenini bulamadık bizde. ama önemiz bişey en fazla yarım saat zaman kaybı oluyor.Britishtobacco92 yazdı:Centuriona kadar geldik..temizledk ve kestk..Kimsede ölmemişti herkez ayaktaydı ama ne bi çanta ne bi para geldi hiçbirşey vermedi..emek boşa gitti bi açıklık gelirse iyi olur..!!
Bu DüNYaNıN CeFaSıNdAn SeFaSıNa NöBeT KaLmAz;
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
- madiguzel87
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
Biz de dün Junon kestik ama poşet düşmedi. İlk vuran kişide lanet vardı. Bozmadan Junonu kestiğimiz için poşet düşmediğini düşünüyoruz. Muhtemelen sizde de aynı şey oldu. İlk vurana Zihin saldırısı yapmışsa ve Cent i kesmeden önce bozmamışsanız büyük ihtimalle ondan olmuştur.

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Bizde zihinlemeden bir büyücüyü kesti ve öyle canı fullendi.emreli yazdı:menzil ile alakası yok kardeş. zihinlediği adamı öldürürse canı 100 lenir.EmirBerkKorkmaz yazdı:Kardeş bunun sebebi Centurion'un menzili çok az.
Yani boşa kestiniz üzüldüm.evet bizim de basımıza bir defa geldi ama nedenini bulamadık bizde. ama önemiz bişey en fazla yarım saat zaman kaybı oluyor.Britishtobacco92 yazdı:Centuriona kadar geldik..temizledk ve kestk..Kimsede ölmemişti herkez ayaktaydı ama ne bi çanta ne bi para geldi hiçbirşey vermedi..emek boşa gitti bi açıklık gelirse iyi olur..!!
Üstünde hiçbir büyü etkisi de yoktu birkaç kişi de kaçmıştır dedi zaten.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı