Junon BÜYÜK Hata...!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Quarismaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Junon BÜYÜK Hata...!

Mesaj gönderen Quarismaa »

Öncelikle Herkese Selamlar Olsun... 4 Saatlik Bi Uğraş Sonucu Junon'u Kestik Fakat Öldügünde Kimseye Çanta Vermedi...Gruptaki 6 Kişiyde Ayaktaydı Ölen Yoktu... 1 Büyücü Zindana Işınlanmıştı Fakat Junon'a İlk Vuran Tankcıydı...

Yönetime Hitaben...

Büyücü Vurmadıgı Halde Menzil Dışı Kalmışsa Bu Bizim Değil Junon'un Hapisleme Hatasıdır...
Menzil Dışı Çanta Düşmicekse Işınlamayı İptal Edin O Zaman...
Biz Hakkıyla Kestik Fakat Boss'un Hatasıdır Bu Siz Yarattınız Onu Siz Düzeltin...

Sinirden Yazıyor Olsam Gerek....

1 Aydır Kasada Oluşan Madalya Sayım 164 Ve Elde 1 Dandik Yüzük Var...
Bu Geceki 4 Saatlik Uğraştan Sonra Anladım ki Destek Takımıymış Yönetimmiş Alayı Fasa Fiso...Sizin işiniz Sadece İlk 2 Kere Kesen Adama 4 Şaheser Vermek... Konu Altına Şans Diye Geveleyen Olmasın 164 Madalyadan Sonra Hala Bişi Yoksa Daha Şans Değildir Bu Düpedüz Aptal Yerine Koyulmaktır...
Kutu Kutu Sistemden Yazıyosunuz Habire 4 Kutu Aldım Hani Nerde Ayrıcalık Haklarım... Neyse 4 Saatlik Uğraşımız Emeğimiz,Zamanımız,İksirlerimiz Böyle Bişiye Sebep Olanlara helal Olmasın... İyi Günler.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
astalavista
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Junon BÜYÜK Hata...!

Mesaj gönderen astalavista »

Haklısın kadır.Orda ılk ben vurmamıstım.Ve ınanın ne oldugunu anlamadık.Her gece gıdıp kesıyoruz.Adamlara ılk kesışte zırh dusuyor.Bız kacıncı oldu zırh yok.Vee ustune bu hata cıktı.Dandık bır oyun hatasından 4 saatımız cope gıttı.Sımdı bız nabalım.Her gece zırh dusucek umudu ıle gırıyoruz.4 saatımızı orada harcıyoruz.Ilk ben vurmamıstım junona.Hangı abdal grup junon keserken ılk buyucuye vurdurur :?: Hadı deseneız ılk sen vurmussun menzıl olmus onu anlıyacagız ama ılk ben vurmadım.Ilk tankımız kadır vurmustu.Ve oda ayakdaydı.Bu junon pekı sızce neden bıze canta vermedı.4 saat harcıoz orda.Kutu al kutu al dıyorsunuz.Gıttım dost kıtap evlerınden kutu aldım.Hanı nerde sansımız :?: Bız o kutuyu oyun hatası ıcın almadık.Item dussun dıye aldık.Plussuz adama 2 gunde 4 saheser dusuyor.Bızde hala ıtem yok
...

Astalan

XxASTALANxX

AsTaLaNxxİnTiKaM
veym3
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen veym3 »

evet gerçekten böyle bi hata var büyücüyle pluslu çarımla 46 kere kenan kestim fakat fevzi cevo yüzük ve iksirler dışında başka hiç birşey düşmedi ve bende plusız şifacımla deneme yapmak istedim 2 keşisimdede çanta ful dolu 2sindede niobyum mesmer solucan yüzük ve iksir düştü yani plus hikaye o kutulardan bende 2tane aldım hiç bi halta yaramıyo
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

yani siz şunu düşünüyosunuz

Yardımcı:abi junonu kesmişler çantadan ne çıksın
GM:isimleri neymiş
Yardımcı:a,b,c,d,e,f
GM:b'yi taniyorum ona zırh düşsün gerisine madalya
Yardımcı:Peki abi

arkadaşlar lütfen sinirden cehalete kapılmayın bilgisayar düşecek eşyaları otomatik ayarlar ve düşen kişiye göre değişmez o canmavarın içinde vardır kim keserse o alır boş olan canavardan Dev gelse bişi çıkmaz
veym3
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen veym3 »

kertenkele yazdı:yani siz şunu düşünüyosunuz

arkadaşlar lütfen sinirden cehalete kapılmayın bilgisayar düşecek eşyaları otomatik ayarlar ve düşen kişiye göre değişmez o canmavarın içinde vardır kim keserse o alır boş olan canavardan Dev gelse bişi çıkmaz
düşündümüz şey bu deil neden bi kişiye ilk gelişinde item düşüyor bize 40 . gelişimizde bişey düşmüyo
Kullanıcı avatarı
North
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen North »

Quarismaa yazdı:Öncelikle Herkese Selamlar Olsun... 4 Saatlik Bi Uğraş Sonucu Junon'u Kestik Fakat Öldügünde Kimseye Çanta Vermedi...Gruptaki 6 Kişiyde Ayaktaydı Ölen Yoktu... 1 Büyücü Zindana Işınlanmıştı Fakat Junon'a İlk Vuran Tankcıydı...

Yönetime Hitaben...

Büyücü Vurmadıgı Halde Menzil Dışı Kalmışsa Bu Bizim Değil Junon'un Hapisleme Hatasıdır...
Menzil Dışı Çanta Düşmicekse Işınlamayı İptal Edin O Zaman...
Biz Hakkıyla Kestik Fakat Boss'un Hatasıdır Bu Siz Yarattınız Onu Siz Düzeltin...

Sinirden Yazıyor Olsam Gerek....

1 Aydır Kasada Oluşan Madalya Sayım 164 Ve Elde 1 Dandik Yüzük Var...
Bu Geceki 4 Saatlik Uğraştan Sonra Anladım ki Destek Takımıymış Yönetimmiş Alayı Fasa Fiso...Sizin işiniz Sadece İlk 2 Kere Kesen Adama 4 Şaheser Vermek... Konu Altına Şans Diye Geveleyen Olmasın 164 Madalyadan Sonra Hala Bişi Yoksa Daha Şans Değildir Bu Düpedüz Aptal Yerine Koyulmaktır...
Kutu Kutu Sistemden Yazıyosunuz Habire 4 Kutu Aldım Hani Nerde Ayrıcalık Haklarım... Neyse 4 Saatlik Uğraşımız Emeğimiz,Zamanımız,İksirlerimiz Böyle Bişiye Sebep Olanlara helal Olmasın... İyi Günler.
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir

Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39

___________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen efsane534 »

Arkadaşların burda anlatmak istedikleri Junonu kesdik ilk vuran oyundanda düşmedi ve menzil dışıda değildi..!! Nasıl olurda kesdikten sonra çanta düşmez diyorlar..!! Bencede bu büyük bir hata sen 4 saatini harca ve sonucunda çanta bile alma..!! Yönetim kadrosu bence bu konuyu dikkate alsın..!! Sanırsam böyle bir olay daha yaşanmışdı..!! Yönetim bu konuya herhangi bir cevap verip bizi bilgilendirirse seviniriz..!!

Kenanı bende kesdim hemde baya çok..!! İtem veya herhangi birşey çıkmadığı için(Alayına Madalya alıyoruz)saymayı bıraktım..!! Hevesim kaçtı umudum kalmadı..!! Ben Madalya almakdan bıktım ama Kenan bana Madalya vermekden bıkmadı..!! Ne olacak bizim halimiz bilemiyorum..!
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
Quarismaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Quarismaa »

Yönetici Bi Açıklama Yapana Kadar Konu Güncel...
ResimResim
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

veym3 yazdı:
kertenkele yazdı:yani siz şunu düşünüyosunuz

düşündümüz şey bu deil neden bi kişiye ilk gelişinde item düşüyor bize 40 . gelişimizde bişey düşmüyo
Bilgisayar kendi ayarlıyor düşmicekse de düşmüyor şans belki 41.de zırh+şaheser düşecek ama sen düşmüyo diye gitmiyosun ve başkası gidio ona düşüo şans işi
Kullanıcı avatarı
bwingrove
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bwingrove »

AZCUK SABIR GÖSTERİN 5 KERE KESENE 4 ZIRH DAHA İLK KESENE TEK SEFERDE 3 ZIRH DÜŞÜYOR BU ŞANS İŞİDİR HEP İÇİMDEN KAHRETTİM NASIL OLUR BU İŞ DİYE AMA BEKLEMENİN ÖDÜLÜ 31. KESİMDE FUNDİTORES ZIRH ;) ;)
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG

TEŞKİLAT

“Genel Etkileşim” sayfasına dön