ŞAHESER DÜŞME SİSTEMİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: ŞAHESER DÜŞME SİSTEMİ

Mesaj gönderen eray »

Bugüne kadar sayısız kenan kestim ama bir şey diikkatiimi çekti sizlerle paylaşmak istiyorum.
Arka arkaya 2 kere kenana gittik. İlk kesişimizde tank arkdaşımız ışık kolye(vay şanslı vay dedik) 2. kesişimizde yine aynı arkadaşa yine ışık kolye düştü. Sizce bu şans mı :?: :?: :?: :?:
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ceviz »

efsane534 yazdı:Bide benim anlamadığım şey bu..!! Plusun var ve şansın daha yüksek iken nasıl oluyorda plussuz adama iteme düşüyor hala anlamıyorum..!
Okumayı hızlı öğrenmişsin. Kelime dağarcığında gelişmiş. Yanlış hatırlamıyorsam 6. sınıfta olasılık konusunu göreceksiniz , öğretmenine sor , anlatır.
veym3
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen veym3 »

Effairenclik yazdı:Arkadaşlar artık kenana gitmek ten bıktım ama kenan bana madalya vermektenbıkmadı sadece kenana 5 ci kere giden bir kişiye 2 ci şaheser düşüyor 37 ci gidşimde şahesersiz dönüyorum bunun neresinde adalaet yetmezmiş gibi şaheserin aynsı düşüyor barı daha önce düşmemişlere düşse gam yemıcem yeter üdşer bel kı dedik 37 oldu /nah şaheser bıktım artık ya yeter burama geldı bende hakkımı emeğimi istiyorum 37 x 2 =74 saatimi bu oyunda harcamışım artı kutu mutu dedınız o lanet ktulardan 4 tane almışım bana bi b halt düşmesin neresinde lan bunun adalet gösterin bana
senle durumum aynın her gün 2 sefer kesmeme rağman hiç birşey düşmüyo o paktten bende 2 tane aldım ama nerde artık bıktım kenan kesmekten senin dediğin gibi arkdaşa 2 tane necleus kolye düştü bana 1tane bile yok ayn kişiye bida düşmesin düşse bile düşen kişi bi arkdaşına yönlendire bilsin itemi karaktere göre
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

veym3 yazdı:
Effairenclik yazdı:Arkadaşlar artık kenana gitmek ten bıktım ama kenan bana madalya vermektenbıkmadı sadece kenana 5 ci kere giden bir kişiye 2 ci şaheser düşüyor 37 ci gidşimde şahesersiz dönüyorum bunun neresinde adalaet yetmezmiş gibi şaheserin aynsı düşüyor barı daha önce düşmemişlere düşse gam yemıcem yeter üdşer bel kı dedik 37 oldu /nah şaheser bıktım artık ya yeter burama geldı bende hakkımı emeğimi istiyorum 37 x 2 =74 saatimi bu oyunda harcamışım artı kutu mutu dedınız o lanet ktulardan 4 tane almışım bana bi b halt düşmesin neresinde lan bunun adalet gösterin bana
senle durumum aynın her gün 2 sefer kesmeme rağman hiç birşey düşmüyo o paktten bende 2 tane aldım ama nerde artık bıktım kenan kesmekten senin dediğin gibi arkdaşa 2 tane necleus kolye düştü bana 1tane bile yok ayn kişiye bida düşmesin düşse bile düşen kişi bi arkdaşına yönlendire bilsin itemi karaktere göre

OYUN TAMAMEN BAL ŞANS ÜZERİNE KRULMUŞ BÖYLE BİR SİSTEM OALMAZ BU YAZIYI YAZARKEN KENANDAN CIKTIM VE MADALYA DÜŞTÜ ARKADŞAIMA 2 Cİ FONDİ YÜZK DÜŞTÜ ARTIK PES DİYORUM YAZICAK BİŞEYDE BULAMIYORUM
Resim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Ceviz yazdı:
efsane534 yazdı:Bide benim anlamadığım şey bu..!! Plusun var ve şansın daha yüksek iken nasıl oluyorda plussuz adama iteme düşüyor hala anlamıyorum..!
Okumayı hızlı öğrenmişsin. Kelime dağarcığında gelişmiş. Yanlış hatırlamıyorsam 6. sınıfta olasılık konusunu göreceksiniz , öğretmenine sor , anlatır.
;) ;) ;) ;)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Ceviz yazdı:

Şu çocuğu biri sustursun ya ! Nerde ne kadar alakasız bilgisiz adam varsa yorum yazıyor ben anlamadım bu işi
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

her konuda cıkar öyle birtane sazan :D
Resim
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen efsane534 »

Ceviz yazdı:
Kardeşim o zaman nerde bu plusun faydaları..!! Plusu almıyalım o zaman niye alıyoruz ki..!! İşe yaramayan şeye niye biz boşuna para verelim ki..!! Sanki çok birşey istiyoruz o kadar kestik birşey düşüremedik başkaları 4-5 tane keser ikisinde şaheser düşer..!! Nese artık birçok oyuncu gibi hala item düşmesini beklicez ama ne zaman düşer onu bilemem..Daha çok kesecez Boss ları..!!
RuhsuzŞair
veym3
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen veym3 »

efsane534 yazdı:
Ceviz yazdı:
Kardeşim o zaman nerde bu plusun faydaları..!! Plusu almıyalım o zaman niye alıyoruz ki..!! İşe yaramayan şeye niye biz boşuna para verelim ki..!! Sanki çok birşey istiyoruz o kadar kestik birşey düşüremedik başkaları 4-5 tane keser ikisinde şaheser düşer..!! Nese artık birçok oyuncu gibi hala item düşmesini beklicez ama ne zaman düşer onu bilemem..Daha çok kesecez Boss ları..!!
4-5 kesişi birak adama 3. gelişinde takı seti düştü
Kullanıcı avatarı
Tugay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Tugay »

Ne plusmuş beh.Benim gibi plussuzlar ne yapacak hep size düşerse bir şeyi anlayın şans işlemi şöyledir diyelim adam ameliyat olacak %70 ölüm riski var ama başarılı bir operasyon geçirerek kurtuluyor yani %70 ölme riski var diye illaki ölmüyor sadece ölme riski daha büyük.Diyelimki adamın %20 şansı var düşecek eşya için + plus buda %50+ şans kaç etti %70 ve geriye kalan 5 kişide ise %6 şans kalıyor ama orantı gereği bunlardan birine düşüyor. Bu orantı giydiğiniz eşya, kullandığınız pc ve en son düşen iteme kadar hesaplanıp yapılıyor yani yakın zamanda item düşürmemek ve bol bol canavar kesmek bu orana sizi yaklaştırıyor ve son olarak kenanı kestiğinizde ödül olarak dönüyor unutmayın duyguları ve beyni olmayan bir makinenin size şans yaratma olasılığı yok sadece orantı ayarlar buda bir havuza benzitilebilinir canavar kestikçe belli bir puan birikiyor bu havuzda ve dolduğunda yada gerekli puana geldiğinde ise size item düşüyor ve sıfırlanıyor yani o havuzu doldurun bir sonra kesmeye gidin kenanı.Eyer şans olayı olsaydı düşmeyip düşmeyip birden düşmezdi düşmesi gerektiği kadar item ;) siz pluslulara birden düşecek ve tam düşecek kanımca en iyileri.

SABREDİN BENCE SİZE İYİ İTEMLER BİRDEN DÜŞECEK.
-------------->Peşimist Hip-Hop Melenkolik<-------------
Ben İçinden Gelen Haykırışları Söyleye Bilecek Tercuman

http://browsergame.forumlari.net/
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön