Dalcaxqörkem Kuzeyxfırtına Veda Vakti

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Dalcaxqorkem
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Dalcaxqörkem Kuzeyxfırtına Veda Vakti

Mesaj gönderen Dalcaxqorkem »

arkadaşlar 29 lwl lerden beri bu oyunu oynamaktayım bilmıyorum kaç sene oldu ama bu oyunda iyi günler geçirdim tam bagımlı olmasamda boş zamanlarımı bunla harcadım ama artık bu oyunu zaman harcayacak kadar değerli bulmaz oldum oyunda birçok dostlugum falan oldu birçok loncada falan bulundum oyunda bu 2 isim dısında çok charım var ama artık hiçbirini görmüceksiniz kendinize iyi bakın zaman kötü kollaa g..tü anladınız siz hadi görüşmek üzere hepinizini kocaman öpüyüyorum tüm itemlerimi Diyanet İşleri Bakanlığına bırakcak değilim itemlerım charlarımın içinde durcak bundan 30 sene sonra ölmessem indirip girip bakcam 1 ejder bi ecelli charlarım var bakalım bunlar ne kadar değerli falan olcak 30 sene sonra görcezz neyse ben böyle vedaları sevmem hepinizi seviyorum meran

Not:birçok düşmanım var oyunda düzgün yorum yapmıcak olan yapmasın ,
sizlere bir abi tavsiyesi oyuna bagımlı olmayın dışardaki hayat daha güzel bir antalya çocugu olarak dışarda hayatım yok diyosanız gelın ben sizi sokcam ortama :D

Resim Resim
neyse arkadaşlar son sözüm ortalama yükseltme sınavlarında dua edin geçeyim :D
********************************************************************************************
Kullanıcı avatarı
Myrmidon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Dalcaxqörkem Kuzeyxfırtına Veda Vakti

Mesaj gönderen Myrmidon »

Dalcaxqorkem yazdı: sizlere bir abi tavsiyesi
neyse arkadaşlar son sözüm ortalama yükseltme sınavlarında dua edin geçeyim :D
neeeeeeeyyyy

(bed)dualarım seninle

okul döneminde çalışsaydın da bizim gibi doğrudan geçseydin it şimdi toz ol
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Pehh dünün çocuğu bugun büyümüşte bizlere abi tavsiyesi veriyor :o La olum ettiğin laflar yaşından, boyundan büyük la :D ayrıca Myrmidon dediği gibi dua değil anca beddua alırsın geri zekalı :evil:

Oyuna bağımlı olmayyın demişsin ama 30 yıl sonra yine geliyorsun bu bağımlılık değil mi be :D yaşını gösterdin işte!
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
Myrmidon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Myrmidon »

bunda öyle bi beyin var ki sorsan hangi dersten kaldın diye din kültürü der ya da diksiyon :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
Kullanıcı avatarı
yerin10kat6
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yerin10kat6 »

:mrgreen: /veda
// ~~ ZEYDAN ~~ ~ \\
\\ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ //
// ~~MaçaxValesi~~ \\
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Selamlar,

Bakınız bu adam Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden 0, edep ve adaptan 0, namus ve şereften 0 almış bir insan buna eminim. Adamın hal ve haraketlerine, konuşmalarına barak herşeyini öğrenebilirsiniz.

Aşağıda örnek verdiğim ayetleri dikkatlice okuyun görün.

"Sizi sadece boş yere yarattığımızı ve sizin hakikaten huzurumuza geri getirilmeyeceğinizi mi sandınız?" (Mü’minûn, 23/115) Ayeti kerime ile adeta kafanı sert bir....

"Sizi sadece boş yere yarattığımızı ve sizin hakikaten huzurumuza geri getirilmeyeceğinizi mi sandınız?" (Mü’minûn, 23/115) Ayeti kerime ile adeta kafanı sert bir cisme çarpar gibi, "Kendine gel bakayım. Sen başıboş yaratılmadın" deniliyor.

Sen bir hesap üzere yaratıldın. Senin yaratılışının bir maksadı, bir gayesi var. Sadece senin değil bütün bu mükevvenatın, bu alemin bir yaratılış maksadı vardır. O maksat bir hesap bir mizan üzerinedir. Her şey mükemmel bir nizam üzerine olunca ve insan da başıboş yaratılmayınca "acaba niçin yaratıldı?" sorusu akla geliyor.

İnsan bunu kendisi bulamaz diye Cenab–ı Hak, O’nu ona bulduracak haberciler, elçiler göndermiştir. O’nu tanıtan, nebi ve resul dediğimiz cinsten seçilmiş ve sevilmiş ulu’l azim insanlar gönderiyor. Onların kanalıyla Kur’an’da mevcut olan bir mesaj veriyor. Her ne kadar bu mesaj okuyacağımız ayet–i kerime ile Kur’an’da veriliyor. Bu mananın mahiyet halinde insanları kuşattığını ve peygamberlerin bu mesajı insanlara bildirdiğini görüyoruz.

O mesaj da şudur: "Ben insanları ve cinleri ancak bana ibadet etsinler diye yarattım." (Zariyat sûresi, ayet:56). Hatırlarsanız biz çeşitli sohbetlerimizde "ibadet Allah’ı bilme ilmidir" demiştik. Çünkü taat ve ibadet ile siz Rabbimizin tecellilerine mazhar oluyorsunuz. O tecelliler ile de yaratıcıyı tanıyorsunuz. O zaman siz, "arif–i billah" oluyorsunuz. Yani Allah’ı bilme ilmini öğreniyorsunuz. O bakımdan bu manaya gelsin diye bu ayetteki "ya’bidun (ibadet)" hususunu ulema "Allah’ı bilmek" olarak tefsir ediyor. Yani ibadet yaptınız mı neticede Allah’ı tanırsınız, bilirsiniz..
Burada çok enteresan bir incelik vardır. Dikkat ederseniz ibadetle hayatını yönlendiren insanların hayatında hemen hemen bütün işlerin merkezinde oturan gaye, Allah’ın rızasıdır. Allah’ın rızası olması münasebetiyle attığı her adımı "O, benden razı olsun" diye atar. Aldığı nefesin, yaptığı bütün işlerin ana gayesi "O, benden razı olsun" esası oluşturur.

Ben ayetlerle konuşurum, olmadıysa hadislerle, oda olmadıysa Sahabey-i Kiram'ın sözleri ile oda mı olmadıysa Allah'ın veli kulları, Allah'ın dostlarının sözlerine bakarım oda mı olmadı o zaman Alimlere sorarım; Ama mutlaka ve mutlakaki en güzeli Mushaf'a sormaktır.

Resim

“ALLAH ve Resulünü incitenlere ALLAH, dünyada ve ahirette lanet etmiş ve onlar için horlayıcı bir azap hazırlamıştır.”Ahzap suresi 57. ayeti

Aleviler için; "Hep birlikte Allah’ın ipine sarılın, fırkalara bölünüp ayrılmayın." Ali İmran Suresi 103

"Andolsun ki biz, cinlerin ve insanların çoğunu cehennem için yarattık; onların kalpleri vardır; düşünmezler onunla; gözleri vardır, görmezler o gözlerle; kulakları vardır, duymazlar o kulaklarla. Onlar dört ayaklı hayvanlara benzerler, hattâ daha da sapıktır onlar. Onlardır gaflette kalanların ta kendileri."A´raf,179

Vemâ ḣalaktu-lcinne vel-inse illâ liya’budûn-i

Türkçe: Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.
İngilizce: I created the jinn and humankind only that they might worship Me.

Umarım yardımcı olmuşumdur, iyi günler,
M.Ali
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
Justerini
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Justerini »

bide inglizcesinide yazmış.. :D

kopyala yapıştır yarısı len :D

Ali ama bilgiler için saol.. :D

aramızda böyle arkadaşalrın olması ne ka güsel bşy :D ne kadan ne kadan :D boş dememişler ağaç yaşken emilir.. D:
Kullanıcı avatarı
yerin10kat6
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yerin10kat6 »

Justerini yazdı:bide inglizcesinide yazmış.. :D

aramızda böyle arkadaşalrın olması ne ka güsel bşy :D ne kadan ne kadan :D boş dememişler ağaç yaşken emilir.. D:

hahahah :D fatih senin sözlere bitiyorum :lol: :lol:
// ~~ ZEYDAN ~~ ~ \\
\\ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ //
// ~~MaçaxValesi~~ \\
Kullanıcı avatarı
Justerini
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Justerini »

yerin10kat6 yazdı:
Justerini yazdı:bide inglizcesinide yazmış.. :D

hahahah :D fatih senin sözlere bitiyorum :lol: :lol:

:mrgreen:
TSkXsubaY Farkı o dediğin işte :D

+Eyw kankam.. :D
Kullanıcı avatarı
pusula
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen pusula »

bay bay .
Resim

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...

İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]

“Genel Sohbet” sayfasına dön