Arkadaşlar bildiğiniz üzere Rpgxgökhan banlandı aradan haftalar geçti hala bir cevap yok! İşte ikv yöneticileri böyle! banlıyorlar sonra ora mail at buraya mail at diyorlar! sonuçta hiç birşey olmuyor! Bende yeni çar açtım! Ama temennim hesabımın açılması ve yeniden aranızda olmamdır! Ben şikayet etmek için yöneticiyle iletişime geçtim! ettiğimede edecğimede pişman oldum! Dediğim gibi inşallah açılır ve tekrar aranızda Rpgxgökhanla olurum! Ama ben bu yönetcilerden bişi beklemiyorum! O kadarda destekle iletişime gçetim sonuç 0! Ya bir sene sonra açarlar(!) yada hiç! İşte böyle bir yönetime sahibiz! Eğer bu hesabımıda kaybedersem bi dahada oynamıyacağım! Ama bu sefer yönetim biyerlerini yırtsada hata yapmıcam! Rpgxgökhandada hata yapmamıştım! Ama açıklama şansıda bırakmıyorlar! Neyse Gokoraplede iyi yerlere gelebileceğime inanıyorum! Teşekkürler! Saygılar!
Alem buysa Kral [Rekabet Patronu Gökhan] >< Sizden büyük Allah'tan Küçük GÖKHAN VAR! >< ReKaBeT LONCASI! BEN YAŞADIKÇA SİZ ÇILDIRACAKSINIZ!!! BU LAFIMSA İKV YÖNETİMİNE ''NO BAN COME WS? İDDALIYIM! (:
Ben Rpgxgökhan yeni çarım Gokorap[Çarımı banlandı]inş açılır
- rpgxgokhan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları