İkv nin Gelişmesi İÇİN Bence Bu Daha İyi Dev'ler ;)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
xxxbalta
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Re: İkv nin Gelişmesi İÇİN Bence Bu Daha İyi Dev'ler ;)

Mesaj gönderen xxxbalta »

olm bu mal oyunu oynamayın xDD
Kullanıcı avatarı
Liderxbuyucux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: İkv nin Gelişmesi İÇİN Bence Bu Daha İyi Dev'ler ;)

Mesaj gönderen Liderxbuyucux »

Olivera yazdı:Arkadaşlar İKV Gelişmesi için ikv kutusu alın diyor yöneticiler ancak şöle bi düşünün bu kutu bir çok kişi almaz neden !
büyükler kredi kartıyla aldığı için otomatik alıyor uğraşmadan mesela ben ttnet otomatik plus paketi sayesinde sınırsız plus paketine sahibim bunu bozup neden utu alıyımki ve günümüzde int. hızları 11 kata kadar çıktıki indirmesi 15 dk anca sürüyor hadi en yavaş int. de 2 saat sürsün... insanlar 2 liraya oyun cd'sini almak yerine 1 günde indiriyorlar ;)

bence şu yapılsa !
Lonca Sistemi Daha önce konu açmış ve tam destek görmüştüm yıllık = 36 lira olsa
özel ad olsa = mesela Adım Burak Özer belirli bi miktar parayla =Burak Özer Adında arasında boşluk ve baş harfleri büyük olarak bi çar açtırabilsem
ikv materyal satışları olsa = item değil materyal bunları almak içinse ikv kredimiz olsa facebook deki gibi !
örn. yatırdığımız paralarla ikv kredisi yaparız...
bu kredilerle saf madenler normal madenler vs. ler alabilsek bence bunları yapsalar ikv dha çok destek oluruz ve gelişmesinde faydalı oluruz onlar zaten bizim elimizde olan şeyleri veriyorlar dvd vs. hikaye mesela nfs world'de de adamlar başlangıç paketi vermişler 20 dolar ödeyim paketi alıyorsun sıradan oyuncu 10 lvl e kadar oynarken sen 50 lvl e kadar glebiliyor özel bir araca aship olabiliyor ve bir çok avantaj dan yararlanabiliryorsun neden pluslu oyuncular sıradan oyuncularla aynı kesede ?

destek vermicekler eleştiri hakkınıza saygım sonsuz ancak lütfen destek verenler yorum yapsın eleştiricekseniz başak bi konu bulun Lütfen...
Arkadaşım gorusun guzel ama soyle bır sorun var bu oyunu oyann kısılerın %90 ı 18 yaş altı hadı 17 18 yasındakı adam para kazanır ama ben ne yapıım benım yaşım 14 benım ne kredı kartım nede bır gelırım var.ben lonca acmak ıstesem 36 lıramı odıcem bu para sana az gelebılır ama benım ıcın bır servet lutfen baskalarınıda ti ye alarak bu dusuncelerı sunun amacım senın udsuncenı kotulemek deıl sadece 18 yaş altı kısıler ne yapabıılr bu konuda onuda bır dusun ıstersen...
Acıasızaslann
BeyazKöşk
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön