{{{{{ MOR İTEMLERE ÇÖZÜM }}}}}
{{{{{ MOR İTEMLERE ÇÖZÜM }}}}}
Mısır Çarşısında TERZİ'de Olan Reçeteler Kimisi 48 Kimisi 49 Lvl Üretim İstiyor Fakat Bir Çok Oyuncu Bunlardan Şikayetçi Olduğu Kadar da Üretemiyor o Reçetelerden üretmek İçin Sıfırdan Karakter Kasmak Gerekiyor Bunu Yapacak Kişide Olmaz. Reçetelerin Üretimleri Düşürülsün Yada YILLARDIR HERKESİN BAŞINI AĞIRTAN FORUMA DEFALARCA KONUSU AÇILAN ÜRETİM VE TOPLAMA PUANLARI Bir Defaya Mahsus Sıfırlansın..
DESTEK LÜTFEN KONUYA DUYARSIZ KALMAYIN...
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.
KraLarTor
KraLarTor
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: {{{{{ MOR İTEMLERE ÇÖZÜM }}}}}
kardeş senin dediğin olursada herkez zırhçı yapıcak karakterlerini ve oyunun başbelası maden sıkıntısı gene hortlıcak!
http://bit.ly/qM7njk
sıfırlama çözum degıl o gıysıler için şahaser sılahlar gıbı uretımı 1 lwl olması lazım ....ejder ureten bırı asla o carı bırakp baska car kasmaz veya ashabı olan kısı veya ecelı olan .....çözum tek ve nettır receteler 1 lwl olursa çözüm olur

Siyahgece
Yönetim reçeteLeri 1 LvL'e düşürmek istemiyor...Oyunun dengesinin bozuLcağını düşünüyorLarmışSiyahgece yazdı:sıfırlama çözum degıl o gıysıler için şahaser sılahlar gıbı uretımı 1 lwl olması lazım ....ejder ureten bırı asla o carı bırakp baska car kasmaz veya ashabı olan kısı veya ecelı olan .....çözum tek ve nettır receteler 1 lwl olursa çözüm olur

Ultimate & Zlotych & Defectiveworld & Headbanger
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: KURT LONCASI
1 lv şart değil 45 lv olsun her meslek üretebilir durumda olsun
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
Arkadaş haklı pek gören olmadığı için pek hatırlayan da yok ama bu yaşandı Kadim fiyatına iridyum almak istemiyosanız sıkıntı yaratır ben şahsen olursa toplayıcı kalırımGrandxtexas yazdı:kardeş senin dediğin olursada herkez zırhçı yapıcak karakterlerini ve oyunun başbelası maden sıkıntısı gene hortlıcak!
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Saçmalık oyunun dengesi mi bozulcakmış ? Biz nerden bilcektik bize 48 lvl reçete nadide suancaklarını ???Hadi bildik çarlarımızı 48 silahtar veya zırhçı herneyse ondan mı yapıcaktık ? Bırakın Allah aşkına saçmalıyolar
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Şaheser silahlar nasıl reçete puanları 1 puana indiyse bu reçeteleride aynı şekil yapmaları şart diyorum..!! Bizde üretmek istiyoruz bizimde canımız çekiyor..!! Malzemesi olupda üretemeyen kişi sayısı epey çok.Bunun bir an önce düzeltilmesini istiyoruz..Umarım bu konu dikkate alınır ve gereken her neyse bir an önce yapılması dileğiyle..!! İyi Forumlar..!!
RuhsuzŞair
İlk saçmaLamaLarı mı snce

Ultimate & Zlotych & Defectiveworld & Headbanger