Asilxloncası adına

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Asilxakrep
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Asilxloncası adına

Mesaj gönderen Asilxakrep »

Uzun zaman sonra merhaba . sevdiğim , bizi tanıyan tüm dostlarımıza.
sizinle ne bayramda nede oyunda karşılaşabildik. epeydir oyuna girmiyorum takdir edersinizki ikv nin entrasan düşünce oyun anlayışı fazla uymadığı için malesef diğer eski dostlar gibi bende oyundan soğuma noktasına geldim .
değerli asilx lonca üyeleri ellerinden geldikçe girmeye çalışıyorlar çaba sarfediyorlar. hepsine burdan çok çok teşekkür ederim hepsi karakter olarak bu oyunda tanıdığım en muhteşem insanlardır . umarım oyun iştah açıcı olur ve benim gibi düşünen oyuncuları geri döndürebilir sayın yönetim...
sizin şimdiden geçmiş bayramınızı kutlamak ve gelmekte olan yeni yılımızı kutlamak istedim .
ben ve loncam adına hepinize hayırlı mutlu bol sağlık şifa dolu ve bol kazanç içinde sevdiklerinizle ömür boyu geçirmeniz dileğiyle nice nice yıllara ...

Asilxakrep
Kullanıcı avatarı
liderxBeRoN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: The Saga Writers

Re: Asilxloncası adına

Mesaj gönderen liderxBeRoN »

Off bende oyuan geri döndüm seni aradım ama sen girmiytodun..

Xxonurxliderxx
Resim
Resim
Resim
Exelcium
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: TheLodos Of Ottoman

Mesaj gönderen Exelcium »

Asilxakrep yazdı:Uzun zaman sonra merhaba . sevdiğim , bizi tanıyan tüm dostlarımıza.
sizinle ne bayramda nede oyunda karşılaşabildik. epeydir oyuna girmiyorum takdir edersinizki ikv nin entrasan düşünce oyun anlayışı fazla uymadığı için malesef diğer eski dostlar gibi bende oyundan soğuma noktasına geldim .
değerli asilx lonca üyeleri ellerinden geldikçe girmeye çalışıyorlar çaba sarfediyorlar. hepsine burdan çok çok teşekkür ederim hepsi karakter olarak bu oyunda tanıdığım en muhteşem insanlardır . umarım oyun iştah açıcı olur ve benim gibi düşünen oyuncuları geri döndürebilir sayın yönetim...
sizin şimdiden geçmiş bayramınızı kutlamak ve gelmekte olan yeni yılımızı kutlamak istedim .
ben ve loncam adına hepinize hayırlı mutlu bol sağlık şifa dolu ve bol kazanç içinde sevdiklerinizle ömür boyu geçirmeniz dileğiyle nice nice yıllara ...

Asilxakrep

Selam kardeşim
Sinan herkes koptu gitti eskiler yok yeniler oyunu kasıp kavuruyor küfürler havada uçuşuyor
ben bıraktım...
sıkıldım böyle bir oyun anlayışı olmaz olamaz
düzelene kadar gelmem...
Exelcium Şavaşcı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Asilxakrep
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Asilxakrep »

hem fikirim . baştan bir düzen olsaydı böyle bir durum söz konusu olmazdı murat .
biz yine dışardan bakalım ne zaman oyun için ciddi çalışma yaparlarsa bizde bunun görürsek eğer kii sanmıyorum . ozaman döneriz ...

“Genel Sohbet” sayfasına dön