Yakamoz Loncası
Re: Yakamoz Loncası
qüNceL...!!!
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Oyundan belirtmiştim burdan yazmak pek doğru olmaz.Chatlaqs yazdı:MerhabaLar
Oktay Loncamızı taLebin nedir ?
Oyuna pek giremiyorum tatildeyimdabbela yazdı: Oktay Oyunda Konuşalım Özelden
İyiForumlar...
Saol Abisi Biz Ne Yaptıkki Sen Hakettin ve Aldın Bu İyilikleri , Bizde İyilikler ve Kötülükler Karşılıksız Kalmaz Sen Benım Öz Yeğenimden Farksızsın Biliyosun Oyun Olsun Olmasın Ben Senin Eren Abinim Herzaman DestekçinimQMuSaMeQ yazdı:öNcelikle slmlar ...
Ne KaDar ŞAnslıyımki bu aiLede SEvdiğim aBilerim ablalarım vAR , 4 yıLdır ikv MaceresıNda iLk Defa böLe Bir aRkadaşlık Kurmuş BiR iNsanım öNceLikLe BuRdan Belaxbattle eReN aBim e Teşekkür ' ümü Sunar ve eyw Derim Bütün Kötü güNlerimde yaNımda oldu... eyw![]()
![]()
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Yakamoz Loncası Mensuplarımızdan **Gizemliaşk** 17.07.2010 Cumartesi Saat 19:54 İtibari İle Loncadan İhraç Edilmiştir. Kuklacı sunucusunda Lonca Listesindeki Charını Lodos Klanına Geçirip Uyarılarımıza Rağmen Klansız veya Arz Olmaktansa Loncadan Atılıp Lodos Olmayı Tercih Etmiştir. Kendisine Başarılar Diliyorum...
Kim Olursa Olsun Lonca Charlarını Lodos Klanına Geçirmesi Yasaktır ve Sonu İhraçtır . Klan Savaşlarında Loncamdaki İnsanları Karşı Karşıya Değil Sırt Sırta Görmek İstiyorum Buda Aramızda Oluşabilicek Bazı Küslük ve Dargınlıkları Önler Anlayışınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim .....
Kim Olursa Olsun Lonca Charlarını Lodos Klanına Geçirmesi Yasaktır ve Sonu İhraçtır . Klan Savaşlarında Loncamdaki İnsanları Karşı Karşıya Değil Sırt Sırta Görmek İstiyorum Buda Aramızda Oluşabilicek Bazı Küslük ve Dargınlıkları Önler Anlayışınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim .....
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Çok Önemli Bişey Olsaydı Hatırlardım Oktay'ım Gelince Konuşuruz İyi Tatiller Kardeşim...WaxWhineRAVYN yazdı:Oyundan belirtmiştim burdan yazmak pek doğru olmaz.Chatlaqs yazdı:MerhabaLar
Oktay Loncamızı taLebin nedir ?
Oyuna pek giremiyorum tatildeyimdabbela yazdı: Oktay Oyunda Konuşalım Özelden
İyiForumlar...
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Artık Loncamıza Girmek İsteyenler Msn Adresimden veya Oyundakı Lonca Sorumluları - Lonca Başkanları İle Bizlere İsteklerini ve Bilgilerini Yollayabilirler Loncaya Alınanlar Buradaki Konuda Belirtileceketir ....[/b]
Msn Adresim : eren14_14@hotmail.com -veya- dabbela@hotmail.com Üzerinden bana Ulaşabilirsiniz
Msn Adresim : eren14_14@hotmail.com -veya- dabbela@hotmail.com Üzerinden bana Ulaşabilirsiniz
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Önemli benim içindabbela yazdı:
Çok Önemli Bişey Olsaydı Hatırlardım Oktay'ım Gelince Konuşuruz İyi Tatiller Kardeşim...
Sağol Eren'im
Görüşürüz KardeşimWaxWhineRAVYN yazdı:Önemli benim içindabbela yazdı:
Çok Önemli Bişey Olsaydı Hatırlardım Oktay'ım Gelince Konuşuruz İyi Tatiller Kardeşim...![]()
Sağol Eren'imgörüşürüz gelince
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Eren mert akşam msnye girin bişi Konuscam hayırlı bişi iyi bişi 
:mrgreen:
Bir hafta şehir dışına çıktım eren ne olmuş oyunda böle abisi o ona bişey yapmış öteki çıkmışfalan allak bullak oldum konuları görüşebilirmiyiz müsait bi zamanında. Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz hayırlı olsun diyorum. yollarını ayıran arkadaşlarımada allah yolunuzu açık eylesin diyorum. sürçü lisan ettiysem affola...
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...