Elfetih yazdı:Şuana Kadar Savaşçım oLan Sagoist te Ne Kadar Arz Kestim İse Hep Arkamdan KüfüR edenlerin Yüzde 60 ı Bu loncada ..Lonca Yönetimi Daha Dikkatlı olması dileğiyle
iyi Forumlar
Sana küfür edenler kim kardeş.Ortaya bişey atıpta bırakmayın isim söyleyin araştıralım.Halledelim.Bu arada bu lonca lodos loncası arz keserken nasıl küfredecekler anlamadım.Ama yinede dikkatli olmaya çalışacağız,uyardığım için tşk ederiz.
The Karadeniz Team(TKT)Toplantı yapılacak. Toplantı Detayları; Tarih:17 Temmuz Cumartesi
Saat:20:00
Yer:Antrepo Folklor cin
Konu:Tanısma ve gelecek gunlerın planlaması.
Değerli Kuklacı Oyuncuları;Sunucumuzda bir çok lonca var,kimisi başarılı kimisi başarısız.Ama biz başarılı olan loncalardan olmak için bu loncayı kurduk.
Bundan evvel bir çok lonca açtık,ilgi görmediği için ve bazı arkadaşların baskısı ile kapattık.Ama o arkadaşlar aramızda yok.The Karadeniz Team (TKT) loncası sunucumuzda birhayli ilgi görmüş durumda.
Başvurular için Fırtınaxemfu veya Trabzonluxbüyü ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.Veya resmi forumdan bizimle irtibata geçmeniz gerekmektedir. Örn başvuru ;
İsim:EMRE
Bulundugun il:TRABZON
Karakter(ler):Fırtınaxemfu - Trabzonluxsıfacı ...
Msn Adresiniz:...
Gibi başvuruda bulunmanız gerekmektedir.Daha sonra başvurunuz yönetim kurulumuzda değerlendirilecektir.