Cesurzade yazdı:Hayırlı günler arkadaşlar.
Parazitlerden,havlayarak salya bulaştıran Dog' lardan ,forumda sağa sola zıplayıp,iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz ,yazdıklarını anlamak için kılavuz gereken türkçe özürlülerden , Lonca sayfalarında ahkam kesen budalalardan yoksun bir hafta sonu diliyorum
Sözüm ona
İşte buna çok güldüm abi
Onlar biliyorlar kendilerini.....
Evet,kimlerden bahsettiğimizi onlar gayet iyi biliyorlar.
Unutma biz ağabeylik yapmak için varız
Ne kadar çok batıyor gariplerime bu ya
Düzeltecek çok şey var diyoruz tılsımda,oda batıyor gariplerime,rahatsız oluveriyorlar:P
Çevreye vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı sory
Abi onlar böyle gelmiş böyle de giderler
Malesef hayatta iteme paraya tapan(itimat eden) bazı insanlar...Sanırım hayatın cilvesi bize bu
Cesurzade yazdı:Hayırlı günler arkadaşlar.
Parazitlerden,havlayarak salya bulaştıran Dog' lardan ,forumda sağa sola zıplayıp,iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz ,yazdıklarını anlamak için kılavuz gereken türkçe özürlülerden , Lonca sayfalarında ahkam kesen budalalardan yoksun bir hafta sonu diliyorum
Sözüm ona
İşte buna çok güldüm abi
Onlar biliyorlar kendilerini.....
Evet,kimlerden bahsettiğimizi onlar gayet iyi biliyorlar.
Unutma biz ağabeylik yapmak için varız
Ne kadar çok batıyor gariplerime bu ya
Düzeltecek çok şey var diyoruz tılsımda,oda batıyor gariplerime,rahatsız oluveriyorlar:P
Çevreye vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı sory
Abi onlar böyle gelmiş böyle de giderler
Malesef hayatta iteme paraya tapan(itimat eden) bazı insanlar...Sanırım hayatın cilvesi bize bu
. Aman dikkat Enderciğim !. Sanada bulaşacak bu virüs dikkat et. Sen bana uyma ,İtem ile hava basarlar sonra üzülürsün . aman dikkatli ol
Tılsım'daki aksaklıkları kendi çevremizdede olsa düzeltmek amacımız evet... Bu sözden dem vuranlar,yarası olupta gocunanlardır... Ben o kişileri örs parası dahi yokkende bilirdim,para,şan,şöhret içindede ama değişmeyen bizim çizgimizi bozmayışımız oldu çizgisini bozanlar malesef çok belli,bunları görmek için iyi gözlemci olmak yeterli... Aaa ama şu konuda tebrik etmek gerekir ki çok güzel oyuncu olur bunlardan öyle güzel kandırmışlarki herkesi...
Fearoftheclipse yazdı:Tılsım'daki aksaklıkları kendi çevremizdede olsa düzeltmek amacımız evet... Bu sözden dem vuranlar,yarası olupta gocunanlardır... Ben o kişileri örs parası dahi yokkende bilirdim,para,şan,şöhret içindede ama değişmeyen bizim çizgimizi bozmayışımız oldu çizgisini bozanlar malesef çok belli,bunları görmek için iyi gözlemci olmak yeterli... Aaa ama şu konuda tebrik etmek gerekir ki çok güzel oyuncu olur bunlardan öyle güzel kandırmışlarki herkesi...