Sayın Yöneticiler test sunucusunu kaptınız peki ne oldu ? Oyuna ne kazandırdı hiç birşey ama çok şey kaybettirdi ben ha başka bir sunucuda 3 ayda 49 lwl car kasmışım ya da testde 2 saatde 49 lwl car kasmışım bu sizin için ne fark ediyor zaten kasmak çok zor kasmak kolay olsa sizin için ne fark edicekti ? Sadece bizim için oyun değer kazanıcaktı kasmak bu kadar zor olunca insan ister istemez biraz oyundan soğumaya başlıyor ve test sunucusu bana normal sunucuların 3 yılda yaşatamadığı heycanı yaşattı şimdi neden siz testi kapattınız bana kalırsa sadece ve sadece kasma şeklinin diğer sunuculara uygulanması lazım arkadaşlarla başlıcaktık oyuna adam 2 lwl kastı bıraktı oyunu çok sıkıçı geldiğini söyledi bana acıkcası bende 1 lwldan 49 a kadar car kasmakdanda sıkılıyorum oyunu biraz daha Grup bölgelerei Klan Savaşları ağırlığında yönlendirmek daha iyi olmazmı sizce car kasmak bu kadar zor olması sizin için ne fark ediyor ben onu anlamıyorum ?
Ya da 3xhız serverları kurun aynı test sunucusundaki gibi kasmak hızlı olsun gerisi aynı kalsın daha iyi olmazmı ??
Yöneticilere Benden Bir Soru
- qLocKquaRRe
- Acemi Savaşçı
Re: Yöneticilere Benden Bir Soru
Adı üstünde test server nie bağlandınki bu kadar
Kapatılcaktı kapatıldı bence uzatılmaya gerek yok.Ayrıca bu server devam etseydi bence hiç iyi olmazdı kalabalık çok dier serverler yerine sadece bu servere girilirdi ayrıca 1 ayda(en fazla 1.5)49 Lwl olabiliyosun ben 5 günde 33 lwl oldum.
http://ikvturkey."Yasaklı Bağlantı"/index.htm
Herkesi bekliyoruz.
Herkesi bekliyoruz.
Arkadaşım herşeyi tadında bırakalım dediğin gibi 3 yılda alamadıgın tadı 2 saatte aldın ve bitti. TAdındayken bıraktın ve bu doğru zamandı.
Ayrıca ikv de kasmak o kadarda kotu değil. Hız gayet güzel
katılıyorum gereksiz hayallere kapılıo herkez ısrar edicez fln diiolarYlcn yazdı:Arkadaşım herşeyi tadında bırakalım dediğin gibi 3 yılda alamadıgın tadı 2 saatte aldın ve bitti. TAdındayken bıraktın ve bu doğru zamandı.
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Oyunda kasarken sıkılmanızın sebebi hep aynı yaratıklarda kasıyor olmamız ve çok zor kasılıyo diyosunuz ama bence gayet kolay kasılıyo hatta biraz daha zorlaştırlmalı
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Ben hala ikv nin en güzel hızda olduğunu soyluyorum ve haklı olduğumu düşünüyorum.
Forumda diğer oyunlarla karşılaştırma yapmak istemiyordum ama yapalım bakalım.
Örneğin s..ro da kendi başınıza 1 yıldan önce oyunu bitiremezsiniz
orda max lwl 110 bizde 49 ve biz ortalama 1.5 ayda 49 lwl olabiliryoruz (tekbaşımıza)
lwl farkını hesaplarsak s....ro yaklaşık lwl olarak 2 kat daha fazla 1.5*2=3 ay ki orda en az 1 yıl
HAdi az aksıyosunuz diyelim 5 ayda en geç 49 sunuz. 5*2=1 yıl en geç S..roda 1 yıl en az
Başka oyunlardada durum bole
Diğer oyunlarda bizden çok daha uzun sürede son seviye oluyorlar ve bunu bek şikayet etmiyorlar.
Biz hem tarihimizi yansıtmasını hem bildiğimiz yerlerde geçmesine ve daha hızlı olmasına rağmen şikayet ediyoruz
Bence etmemeliyiz
(Sİze yavaş gelmesini nedeni yaratıkların geç ölüp iyi ex vermesi olabilir)
Forumda diğer oyunlarla karşılaştırma yapmak istemiyordum ama yapalım bakalım.
Örneğin s..ro da kendi başınıza 1 yıldan önce oyunu bitiremezsiniz
orda max lwl 110 bizde 49 ve biz ortalama 1.5 ayda 49 lwl olabiliryoruz (tekbaşımıza)
lwl farkını hesaplarsak s....ro yaklaşık lwl olarak 2 kat daha fazla 1.5*2=3 ay ki orda en az 1 yıl
HAdi az aksıyosunuz diyelim 5 ayda en geç 49 sunuz. 5*2=1 yıl en geç S..roda 1 yıl en az
Başka oyunlardada durum bole
Diğer oyunlarda bizden çok daha uzun sürede son seviye oluyorlar ve bunu bek şikayet etmiyorlar.
Biz hem tarihimizi yansıtmasını hem bildiğimiz yerlerde geçmesine ve daha hızlı olmasına rağmen şikayet ediyoruz
Bence etmemeliyiz
(Sİze yavaş gelmesini nedeni yaratıkların geç ölüp iyi ex vermesi olabilir)
Saten ikv pvp tarzı sisteme tamamen karşı. kattiyen.firewall yazdı:katılıyorum gereksiz hayallere kapılıo herkez ısrar edicez fln diiolarYlcn yazdı:Arkadaşım herşeyi tadında bırakalım dediğin gibi 3 yılda alamadıgın tadı 2 saatte aldın ve bitti. TAdındayken bıraktın ve bu doğru zamandı.
Bu oyunda herkes (en azından büyük bir çoğunluk) geldiklere yerlere bileğinin hakkıyla gelmiştir, bu böyle de devam etmelidir.
Ben kolaylaştırılmasından çok git gide zorlaştırılması gerektiğini düşünüyorum.
Herkese iyi forumlar...
Ben kolaylaştırılmasından çok git gide zorlaştırılması gerektiğini düşünüyorum.
Herkese iyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Hızlı sunucu olması oyuna çok şey kaybettirir.
Bunun bilincine varamamış bir kişi olarak bu oyundan çok şey beklemeyin.
Bunun bilincine varamamış bir kişi olarak bu oyundan çok şey beklemeyin.