ŞAHESER DÜŞME SİSTEMİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Re: ŞAHESER DÜŞME SİSTEMİ

Mesaj gönderen Yaslikurt »

VBMaSTeR yazdı:Bu işin şans olması çok sıkıcı. Günde 6 kenan kesimi + plus elde var 0. Neleri denemedim ki ?

55 dakikada şalter kaçırmadan ölmeden kenan kestik ve ayrıca zahiri kesmek için kenanı da kaçırmadık. Gruba dahil şaheser düşmedi. 2.5 saatte gittik şalterler kaçtı tank öldü kenan kaçtı ve ne düştü tahmin edin ? 1 adet alternatör 1 adet funditores düştü :)

Ve kenan kesimlerimde bana hiç şaheser düşmedi genelde düşürüyoruz yani 3 kesimde 1 tane ama bana dümüyor.

Gerçekten şans işi ama bu kadar şans işi olmaması lazım. Benim şansım yok arkadaş ne yani benim gibi iyi bir oyuncu üstünü dizemicek mi ? Sorarım yönetim size napabilirim ben ?

İnanılmaz canım sıkılıyor bu duruma. Harcadığım emeğe ve zamana acımıyor değilim. Bunun yanında test ekibinde olan bazı şahsiyetler kendi üstünü dizdiği yetmiyor gibi arkadaşlarının çarına girip onların üstünü de diziyor. Aklıma hiç bir mantıklı açıklama gelmiyor. Okadar şansta fazla açıkcası ;)
55 dk da kenanmı kesilir :lol: :lol: kenanı biz 3 dk da kestik :lol:
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Yanlış anlamışsın. 55 dk içeri girip kenana ulaşıp kesim de geçirilen süredir ki bu herhangi bi aceleylen rekor amaçlı yapılmadı. Sadece farkında olmadan bu sürede gidip kesip çıkmışız ;)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

Yaslikurt yazdı:Bende sayısız kez kenan kestim sayısız junon kestim Ama yılmadım bikere bile Kenandan boş geldik böle işin demdim hep sabrettim sabrın sonu selamttir diğe boşuna demeşler.Umudumu yitirmek üzüriyken Kenana düşen poşeti açtım ve Fundi Yüzük,Fundi Kolye,Niebyum,Parceules kolye,Aramit tipi iksir hepsi aynı anda düştü.Yarın tekrar girdim Kestim ve centrion yüzük vede fundi yüzük aynı anda.Size item düşmesezede yılamdan kesmeye devam edin derim ;) Ayrıca en son yorum yazan ark. adam plusı yok item ona düşüyor Plus avantajlarına dikkat ettiysen Orda Eşya düşme şansı artar diyor kesin pluslılara düşer yazmıyor onalrında düşürme şansı var ;)Centrion zırh benim kabuslarıma girmeye başladı o odun yüzü felan sarmaşıklar kabuslarıma giriyor artık :P

Dostum senınle aynı sunucudayız senı tanıyorum sende benı tanıyorsun haklsın sabredicez ama sana kolye yüzk birden düştü güzel şansın var bide hiç şahesero lmayanlar varken aynı şaheserden adama tekrar düşüyor bu sistem doğrumu sence oradakı emek boşa dğeil mi ?
Resim
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Sabrın sonu selametdir doğru haklısında birde şu var gruba alıyorsun bilmeyen birini götürüyorsun plusı yok birşeyi yok bi bakıyorsun şaheser düşüyor :) Çok kişiye ilkinde düşebiliyorken bizim gibi günde 5-6 kez kesenlere neden yok neden neden neden :) Herşey şans işi oldu nereye kadar sabır ederim bilmiyorum :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Arkadaşlar sizi söylüyorum oyunda şans faktörü yok.Sadece oran var
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Ylcn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ylcn »

Ewet oyunda oran var ve plusda oran artıyo şans deil
Plusda oran afzla ama sizin kendi şansınız yok durum bu veya bir gün 4-5-6 defa girince oran düşüyo olabilir (:
Belkide madalya şaheserden daha önemlidir (:
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Arkadaşa ilk kesişte Kenan'dan Nucleus yüzük düştü ben 5 kere filan kestim bir şey çıkmadı. :)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen efsane534 »

Benim artık hiçbirşeye inancım kalmadı.Sabır sabır diyorsunuz ama bizde sabırlıyız her Kenan'a gidişimde bu sefer bana düşer inş diyorum ama Kenanı kesdikden sonra yine hayal kırıklığı..:( İçimdeki umut giderek azalıyor.Bizim yüzümüz gülmez bu oyunda arkadaşlar..!! Kes kes kes nereye kadar..!! İstediğim item bir düşse emin olun bu oyunda daha fazla vakit geçircem.. İnş en kısa zamanda Kenandan bir item düşerde yüzümüz güler..!
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen efsane534 »

Bide benim anlamadığım şey bu..!! Plusun var ve şansın daha yüksek iken nasıl oluyorda plussuz adama iteme düşüyor hala anlamıyorum..!
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

valla tt lerin tüm arkıleri şaheser set dizdi ilk günden sabahlara kadar kestıler ama artık bize gleince şaheser düşmüyor kafayı yıcez artık kfür edesim geliyor
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön