kandemir atıldı kaos çıktı cevher atıldı cesur atıldı Emir 2 kere loncadan çıkmak istediğini söyledi eray çıkmak istediğini bi ara söyledi Cocodream çıktı Scream wildwest çıktı D Süper Disiplinlisiniz helal yıldızlı 10
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
9zaza yazdı:kandemir atıldı kaos çıktı cevher atıldı cesur atıldı Emir 2 kere loncadan çıkmak istediğini söyledi eray çıkmak istediğini bi ara söyledi Cocodream çıktı Scream wildwest çıktı D Süper Disiplinlisiniz helal yıldızlı 10
Sen Genç FB'lere gitsen uğraşmak istemiyorum.
Bu arada Bayram gitmemeni temenni ederim daha seninle de Kenan yapacağız.
Pazartesi saat 13:00 yani 1:00 da öğlen vakti kadime gidilecektir olmayan bırdaha gelemez iyi form lar...
kesılınce herkez ıcın baska char gelıp tekrar kesılecektır...
Tskxdxforward sanırım gelemicek. Tskxdxkandemir in de geleceğini sanmıyorum. Hasxburak ı unutmuşşsun memet. Eğer böle gidersek tam 2 grup oluyoruz. Forward ve kandemir gelmezse
K.BAKMAYIN AMA BEN DEDIKTEN SONRA BOŞŞ. ÖNEMLI OLAN BEN DEMEDEN SIZIN ÇAGIRMANIZDI Kİ BENDEN SIZDEN ONLARI BEKLERDIM ....AMA BEN DEDIKTEN SONRA DAVET EDIYORSUN..NEYSE SİZ GIDIN SIZE KOLAY GELSIN..
ben pazartesi zor geLırım ancak geLme oLasıLığı aZ oLabilİrDE
Herkese selamlar,
Bu ara oyuna fazla giremiyorum ve forumada bakamıyorum fazla, toplantılar dan veya kadime gitme gibi
durumlardan haberim olmuyor.. Toplantılara katılmadığım( katılamadğım) için saygısızlık yapmış olmam.
Ve loncamıza üye alımlarının başlanmasına talep ediyorum. Savaşçılar 5 kişi kaldık . .
aralarında 4 ü 49 değil Ben olmak üzere, Eylülden sonra interneti kapattırıyorum artık Nisana kadar girmem .
Ama loncamız düşüşlerde buna çözüm bulmamız gerekiyor sadece yetkili kişilerde değil lonca üyeleri olarakta çözüm getirmemiz gerekiyor oyuna arada girsem Mesut ( komutan) hakan, berk , mehmet , eray açık oluyor .
loncamız 20 25 kişi ama online kişi 5 -6 kişi buna çözüm bulunsun . !
Böle giderse loncadan baya kişi atılacak yenı uye alımı başlatılacaktır...
Toplantıya katılmayan arkadaşlar loncadan atılacaktır bu pazar yani yarın öğlen vakti saat 13:00 da e.ö ucak arkası ws turnuvası yapılacaktır...Tskx lonca uyelerı sadece
Toplantıya katılamayacak arkadaşlar haber verırse sorun yok aksi takdırde loncadan atılacak...
Yeni guncel uye lıstesı yapıyorum ve üye alımını başlatıyorum...
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
9zaza yazdı:kandemir atıldı kaos çıktı cevher atıldı cesur atıldı Emir 2 kere loncadan çıkmak istediğini söyledi eray çıkmak istediğini bi ara söyledi Cocodream çıktı Scream wildwest çıktı D Süper Disiplinlisiniz helal yıldızlı 10
İyi de kardeşim bundan sanane. Loncamızdan ayrıldın diye aksi yorumlar yapmak zorunda mısın ? O çarı hemen siliyorsun itemlerini aktar beni ilgilendirmez. Sağda solda ben Tskx loncasındayım diyormuşsun. Hepsi nin haberleri geldi.
Tskxkxyeniçeri nin loncamızla hiç bir alakası yoktur.