Jethro'nun Akıbeti !!!!
Re: Jethro'nun Akıbeti !!!!
QÖT oLdu at ya44a :arrow: :lol:
xDxDxD !
NE BAKIYON LAN DEĞİŞİKKKKKKKKKKKKKKKK xD
Nedense konu her ws ye qeLdıqınde ya oyunda ya forumdan cıkar hemen bu cocuk 
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
14n 70p h3r!f (3v4p v3rm3
xDxDxD !
Merhabalar...
öncelikle Jethro adlı karaktersiz şahsiyetcim fotoğrafları tek tek inceledim.
Biraz önce Demirxbüyücü'10 m sine ws de seni 3*0 yendi fakat parasını vermedin .
baktım hep arzları kovalarken senin canın 100 sen adamlara dalıyosun sonra onlar kaçarken fotoğraf çekiyosun sonra işte kesiyorum diyosun
beni kestiğini sandığın fotoyuda söyliyim. ben orda modda otururken moda girip vurdun sonra mısıra kaçtın geldin daldın kestin bu bir arkadan dalmak kalleşlik bunu zaten herkes biliyo.
sonra orda öbürki gün seni orada tuttum moddaydım moda girdin yanımda kestim(iki kere) sen beni sahtekarlıkla kestiğin 2 foto koyuyorsun sonra yeniyorum diyosun
kusura bakma. ben karaktersizler için fotoğraf koymıycağım
beni bilen bilir seni bilen bilir .
he bu arada bana küfür ettiğin fotoğrafı koyuyosun vs ye yemedi diyosun orada tek bi sözüm bile yok ancak senin küfürlü sözlerin var bumu yememek ?
Hakkım haram olsun...
beyler sizde küfür etmekten vazgeçin artık.
siz onu kestim bunu kestim diyosunuz ama şeytan damarlarınıza işlemiş resmen.
Biz Allah'a kulluk etmek için varız ama Siz şeytana uyuyosunuz.
her güzel şeyin bi sonu oluyo (Ahir zamandaki güzellikler harici) . size küfür etmek güzel geliyo rahatladık sanıyosunuz fakat o şeyleri unutmayınki Rabbimiz görüyo
Tevbe edip veya bir kaç kere namaz kılıp geçiceğini sanıyosanız böyle. sonra tekrarlıyorsanız vay halinize.
Bugün cuma namazında hocanın vaazından biraz bahsediyim umarım birşeyler anlarsınız.
İnsanlar ettiği günahlardan arınmak için tevbe ederler. Günah insanın kalbinde bir kara leke gibidir ilk.
sonra insan Tevbe edip kurtulur Allah Bağışlayıcı ve merhamet edendir.
Fakat bu tevbe ettiği şeyi tekrarlarsa o kara leke tüm kalbi kaplamış duruma gelir.
Unutmayın tevbe edip tekrarlanan bir günah . tevbe edilmeden işlenen 70 sevap'a bedeldir ...
Yanlızca Münafıkların Tevbeleri kabul olmaz.
münafık : Sözlerinde hep yalan söyleyen kişilere denilir . (örn: Allah'a yanlızca zora gelince dua edip tutmayanlar)
söz verip hiç tutmayan kişilere denilir. (şugün şunu vericeğim veya hutta şu işi yapıcağım deyip yapmayanlardır.)
bunu yapan insanlar Kabirlerinden şikayetçi olucak ve kabirleri onlara ızdırap mekanı olucaktır.
Hoca bir önceki vaazında açık giyinen genç kızlarımızdan ve abazalıktan bıkmayan kendi ailesine bakmadan başkalarına laf eden kişilerden bahsetti.
Cehennemin çoğunluğunu kadınlar dolduracaktır.
çünkü kadınlar erkeklere oranla nefs lerine göre daha çok hareket ederler. açık giyinmek gıymet etmek dedikodu vs vs...
kadınlar eşlerine örn : Ayşe hanımlar tatile çıktı bi biz gidemedik ... vb şeyler . bunlar kadına günah olarak işlenir.
aslında kadınlar ve erkekler arasında çok büyük bir fark vardır . Allah Annelerin ayakları altına cenneti sermiştir.
Günümüzde bakıyoruzki kadınlarımızın çoğu açık giyinmiş
kimisinin içi güzeldir ama açık giyinir kiminin fesattır zaten açık giyinir.
kapalılarda fesat yokmu var fakat Açıklarda daha çok var unutmayalım. bu sadece kendinizi kandırmaya yarıyacaktır.
en çok helalliği olan kişiler :
Çocuklar Annelerinden helallik almalıdır annenin hakkı çocuğun üzerinde daha büyüktür.
Anneler eşlerinden Helallik almalıdır . Tüm varlığı eşlerine aittir .
Umarım birşeyler anlatabilmişimdir ...
İyi forumlar dilerim ...
öncelikle Jethro adlı karaktersiz şahsiyetcim fotoğrafları tek tek inceledim.
Biraz önce Demirxbüyücü'10 m sine ws de seni 3*0 yendi fakat parasını vermedin .
baktım hep arzları kovalarken senin canın 100 sen adamlara dalıyosun sonra onlar kaçarken fotoğraf çekiyosun sonra işte kesiyorum diyosun
beni kestiğini sandığın fotoyuda söyliyim. ben orda modda otururken moda girip vurdun sonra mısıra kaçtın geldin daldın kestin bu bir arkadan dalmak kalleşlik bunu zaten herkes biliyo.
sonra orda öbürki gün seni orada tuttum moddaydım moda girdin yanımda kestim(iki kere) sen beni sahtekarlıkla kestiğin 2 foto koyuyorsun sonra yeniyorum diyosun
kusura bakma. ben karaktersizler için fotoğraf koymıycağım
beni bilen bilir seni bilen bilir .
he bu arada bana küfür ettiğin fotoğrafı koyuyosun vs ye yemedi diyosun orada tek bi sözüm bile yok ancak senin küfürlü sözlerin var bumu yememek ?
Hakkım haram olsun...
beyler sizde küfür etmekten vazgeçin artık.
siz onu kestim bunu kestim diyosunuz ama şeytan damarlarınıza işlemiş resmen.
Biz Allah'a kulluk etmek için varız ama Siz şeytana uyuyosunuz.
her güzel şeyin bi sonu oluyo (Ahir zamandaki güzellikler harici) . size küfür etmek güzel geliyo rahatladık sanıyosunuz fakat o şeyleri unutmayınki Rabbimiz görüyo
Tevbe edip veya bir kaç kere namaz kılıp geçiceğini sanıyosanız böyle. sonra tekrarlıyorsanız vay halinize.
Bugün cuma namazında hocanın vaazından biraz bahsediyim umarım birşeyler anlarsınız.
İnsanlar ettiği günahlardan arınmak için tevbe ederler. Günah insanın kalbinde bir kara leke gibidir ilk.
sonra insan Tevbe edip kurtulur Allah Bağışlayıcı ve merhamet edendir.
Fakat bu tevbe ettiği şeyi tekrarlarsa o kara leke tüm kalbi kaplamış duruma gelir.
Unutmayın tevbe edip tekrarlanan bir günah . tevbe edilmeden işlenen 70 sevap'a bedeldir ...
Yanlızca Münafıkların Tevbeleri kabul olmaz.
münafık : Sözlerinde hep yalan söyleyen kişilere denilir . (örn: Allah'a yanlızca zora gelince dua edip tutmayanlar)
söz verip hiç tutmayan kişilere denilir. (şugün şunu vericeğim veya hutta şu işi yapıcağım deyip yapmayanlardır.)
bunu yapan insanlar Kabirlerinden şikayetçi olucak ve kabirleri onlara ızdırap mekanı olucaktır.
Hoca bir önceki vaazında açık giyinen genç kızlarımızdan ve abazalıktan bıkmayan kendi ailesine bakmadan başkalarına laf eden kişilerden bahsetti.
Cehennemin çoğunluğunu kadınlar dolduracaktır.
çünkü kadınlar erkeklere oranla nefs lerine göre daha çok hareket ederler. açık giyinmek gıymet etmek dedikodu vs vs...
kadınlar eşlerine örn : Ayşe hanımlar tatile çıktı bi biz gidemedik ... vb şeyler . bunlar kadına günah olarak işlenir.
aslında kadınlar ve erkekler arasında çok büyük bir fark vardır . Allah Annelerin ayakları altına cenneti sermiştir.
Günümüzde bakıyoruzki kadınlarımızın çoğu açık giyinmiş
kapalılarda fesat yokmu var fakat Açıklarda daha çok var unutmayalım. bu sadece kendinizi kandırmaya yarıyacaktır.
en çok helalliği olan kişiler :
Çocuklar Annelerinden helallik almalıdır annenin hakkı çocuğun üzerinde daha büyüktür.
Anneler eşlerinden Helallik almalıdır . Tüm varlığı eşlerine aittir .
Umarım birşeyler anlatabilmişimdir ...
İyi forumlar dilerim ...
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
Jethroya ws teklif ettim kabadayıya geçti beklemeden daldı dur dedim durmadı.Adam gibi ws bile atmıyor. :roll:
Ucube yazdı:MaL herıf :lol: :lol: Hıc degıL bari bi iş yapcan konusma kanaLını siLtek kesmemiş ezme herıf
Ayrıca gruptakı ıwamosu kesdkden snra qeLdn daLdn ıkı kısıyLe herkes keser ha dıyosunkı ben qenede iddaLıyım o zaman qeL ws ye ?
Not : ws de isdediğm sınfLa qeLmekLe özqürm
:lol: :lol: orda yardm lazımmı selo yazıyo evet ama benim cevabım şu oldu yok bu ezmeyi tekte ekserim :lol: ekstimde

Büyücümle ws diyorum yemiyor sen konscusun diyorsun.Hem herkese ws öneriyorsun hem de ws yapmaya gelmiyorsun.Jethroxxx yazdı:yunus sen hocamısın nesın :d
Laf etmeye gelmedi yasakladın. :mrgreen: Ne boş adamsın.
ArkadaşLar evet konu başLıgını degıstırıyorum :mrgreen:
JETHRO BEYINSIZININ DRAMI..! :mrgreen: :mrgreen:
Bugun ucube ıLe buna tek attım dedı foruma ws dıye yazıyon anca oraya yazarsın qeL ws faLan meydan okudu. Bende kabuL ettım we KaosteamxLydere qecdm sonuc ne mı oLdu ? :mrgreen: :mrgreen:

Bu cocugu kesmek artık kLasik bir şey nede oLsa sunucunun en ezik bebesi + Beyinsiz we özürLü :lol: :lol: :mrgreen:
JETHRO BEYINSIZININ DRAMI..! :mrgreen: :mrgreen:
Bugun ucube ıLe buna tek attım dedı foruma ws dıye yazıyon anca oraya yazarsın qeL ws faLan meydan okudu. Bende kabuL ettım we KaosteamxLydere qecdm sonuc ne mı oLdu ? :mrgreen: :mrgreen:

Bu cocugu kesmek artık kLasik bir şey nede oLsa sunucunun en ezik bebesi + Beyinsiz we özürLü :lol: :lol: :mrgreen:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя