Crazyronaldoo ve Crazyxxşifacı adlı karekterLerim.. Xxsancaktarxx adlı arkadaşa güvenip verdigimden dolayı hesaptan dolayı başka sobee numaraLarına aktarımı onaylamış bulunmakta ..mynet destekden yolladıgım fotoLar sayesinde aktarımın durdurulması onayında bulundum ama geç bi yanıt sistemi olcagından dolayı karekterLerimi siliyorum..
buda karekterLerimin aktarım onayını gördükten sonra cardaki itemLerimi aktarmam..
Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!
Eger aktarım için herhangi bi yetkili bu fotoLarı gördügü takdirde Gm veya İKV TT si aktarımın onaylanmayacagının kesin olarak iletilmesi durumunda silmeyecegim akşama kadar vakti bulunmakta..
Öncelikle geçmiş olsun veysel böle olaylar herkesin başına geliyor senin karekterin 1 kere calındı heral bilmiyorum ama benimkide 3 kere calındı bu senin söledigin aktarma olayı amcamında başından geçti 3 yıldız olan Ejderingazabı adlı karekteri calındı ve calan adam o charla nasıl oynuyot aklım yetmiyo senin konuşmalarında gördüm adam bizi iyi tanıyan biri heral senin ismde biliyo hepimizin ism biliyo o calan adamı bulursam ne yapacamı bilirim neyse tekrardan geçmiş olsun iyi oyunlar dilerim
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Enes senin amcanLa benim başıma gelen olay Xxsancaktarxx adlı hikmet kardeşimLe bnm aramda geçen bi sebeb nasıl gelişti olayLar nasıl oldu bi anda biLmiorum ama.. Hikmet bana şifresini verdiginde ben onun carına o da benim carıma girdi ve sonradan tekrar herkes kendi carına girmesini söledigimde tekrar karekterime giremedim hikmeti aradım ben oyundayım dedi BUNU YAPAN HİKMET DEGİLDİR.. bunu yapan bizi cok iyi tanıyan birisi oldugundan eminim ben hikmetin carında oldugum sırada Zalimfelek miydi artık Zalımfelek miydi tam dikkat edemedim sürekLi hikmetin carında oldugumda onun şifresini istedi... karekterLer nasıl gitti anLamış degilim telden geri aldıgımda mynet e- mailden 0539 616 51 57 nolu hesaba kareKterLerimin aktarıldıgı mesajını gördüm ..
Sobee yi aradıgımda oyunLa alakası olmayan ilgisi olmayan biri cıktı İkv ne kadar geLişmeye büyümeye calışsada oyun içerisinde ve dışarısında üyeLerine en iyi şekilde hizmet veremior.. aktarım onayını durdurbaLirLerdi ama oLmadı sagLık oLsun..
Crazyronaldoo ve crazyxxşifacı adLı karekterLerimi silmiş bulunmaktayım bundan sonra 3 yeşil arz carda devam edecegim
Ayrıca iyi dileklerde bulunan arkadaşLarıma teşekkür ediorum
En iyisini Yaptın Veyselim Car Cakala Kaptırıcak Değildin En İyisini yaptın Herkes Kendi KaLitesini Seviyesini Düşürür kafanı yorma Parada var İtemde Var Carda Var en Iyısını yaptın...Bende de Öyle Birşey Olsa Aynısını yapardım.Tekrardan Geçmıs Olsun.