Her yörenin kendine özgü takma isimleri vardır Reisinde açıkladığı gibi ... Dadaşlar Yörükler Çakıcılar Efeler Songurlular ...
Bu durum sana Yörelere verilen bu lakapların Ülkeyi böldüğünü mü düşündürüyor acaba ? Bence yanılıyorsun
DADAŞLAR İÇERİ!!!
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Re: DADAŞLAR İÇERİ!!!

- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
yaw hala orda kaldın murat walla çocuklar gıbı duşunuyorsun pehh
ıyıkı senle bı kere kadım kesdık lanet olsun ogune senden sonrada ben kesdım ona nedıcen demekkı sensız oluyomuş demı murat
sensız 20 kere kesdık bız hatta 9 grbun 3 nu sen yokken bız kesdık neden hala bu kompleksı atamadın ??
yanı sen olmasan ben kadım kesemıceğımımı sanıyon
her kadıme gıttığınde bız we loncam arkaşlrım yakın dostlarım geldı
hatta o gece 5 kışıyı arayıp bıızzat çağırttım hala ordasın neyse kadımıde sıktır et boşwer
sen kendıne bı bak aynada ne bu kıbır ne bu gurur az mutawazı ol
bana sayfa açtın formda çakal dıye kufr ettın allahtan gmler kılıt atmış yakışıyormu sana
ben senden 3 yaş buyuğum
bak dostum benım senle bı derdım yok olsa zaten altında kalmam bılırsın sen benı
benı ıyı tanırsın kımsenın lafının altında kalmam
ama senın o loncandakı kurtlarxdelıkan her kımse her ne dedıyse sana ondan sonra sen bana cephe aldın
ha bundanda korkmam kımseden çekınmem
ama sen kendını bıraz duzelt yaw olgun adam olcan bıraz mutawazı ol
benım için hemşerı olman bışey değişmez ınsan olsun afrıkada olsun fark etmez
ıyıkı senle bı kere kadım kesdık lanet olsun ogune senden sonrada ben kesdım ona nedıcen demekkı sensız oluyomuş demı murat
sensız 20 kere kesdık bız hatta 9 grbun 3 nu sen yokken bız kesdık neden hala bu kompleksı atamadın ??
hatta o gece 5 kışıyı arayıp bıızzat çağırttım hala ordasın neyse kadımıde sıktır et boşwer
bana sayfa açtın formda çakal dıye kufr ettın allahtan gmler kılıt atmış yakışıyormu sana
ben senden 3 yaş buyuğum
bak dostum benım senle bı derdım yok olsa zaten altında kalmam bılırsın sen benı
ama senın o loncandakı kurtlarxdelıkan her kımse her ne dedıyse sana ondan sonra sen bana cephe aldın
kanunixxbaşkan
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Adam orada Biz Olmadan Hayatta kesemezsin gibi bir şey mi söylemiş Düzgün okusan anlayacaksın !

- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
ıyıde hasan kardeşım pekı neyı kast etmış
tek başına kesmedı orda bızımde adamlar wardı kı tankda bendım zaten
bugun gene formdan yazdı ben olmasama kadımı kesemzdı ayıp yaw
kendını neden bu kadar yuceltıyo
bune kıbır
az mutawazı olmayı denesın sana dıyceğım yok bı gorew yapılıyosa orda ezık bı şifanında ezık bı buyunude ezık bı sawaşçaı (mısal werıyom) kı ezık değillerde ben mısala dıyom onların da 1 katre olsa yardımı warsa kımse kendı ustune almasın grp kesıyosak herkesın emeğı war ama ejderlı ama çop olsun herkesın emeğı war mılletın emeğını kendıne mal etme murat
bune kıbır
az mutawazı olmayı denesın sana dıyceğım yok bı gorew yapılıyosa orda ezık bı şifanında ezık bı buyunude ezık bı sawaşçaı (mısal werıyom) kı ezık değillerde ben mısala dıyom onların da 1 katre olsa yardımı warsa kımse kendı ustune almasın grp kesıyosak herkesın emeğı war ama ejderlı ama çop olsun herkesın emeğı war mılletın emeğını kendıne mal etme murat
kanunixxbaşkan
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Adım Taşkın Bilader...
Bir çok olay yaşanmıştır buna gerekmedikçe karışamam fakat şu konuda dikkatini çekmek istiyorum...
Orada konu kimin kesip kesmediği değil Elbet Kadim kesilir bu 1 kişi ile olacak bir şey değil fakat Şunu da unutmamalısın ki Murat kardeşim de Sabahlara kadar Durdu kendi görevlerinin bitmesine rağmen insanların görevleri olsun diyerek Onca emekler verdi... Şu konuda da Haklı Çoğu kişi Reis olmasa o görevi yapamazdı bunu dememdeki amaç bir liderlik profili Gerektiği zaman gerektiği yere 10 kişiyide 200 kişiyde çok rahat toplayabilecek bir güce sahip bunu bizzat biliyorum ve herkes yaşadı.
Bende Reisin Yerinde olsam bu kadar emek verip günlerimi vererek çoğu insanın görevi olsun diye zamanımı harcasaydım bende aynı davranışları sergileyebilrdim.
Neyse Bu Konuda gerekmediği sürece Son yazımdır Sana ve Herkese iyi akşamlar diliyorum vesselam ! .
Bir çok olay yaşanmıştır buna gerekmedikçe karışamam fakat şu konuda dikkatini çekmek istiyorum...
Orada konu kimin kesip kesmediği değil Elbet Kadim kesilir bu 1 kişi ile olacak bir şey değil fakat Şunu da unutmamalısın ki Murat kardeşim de Sabahlara kadar Durdu kendi görevlerinin bitmesine rağmen insanların görevleri olsun diyerek Onca emekler verdi... Şu konuda da Haklı Çoğu kişi Reis olmasa o görevi yapamazdı bunu dememdeki amaç bir liderlik profili Gerektiği zaman gerektiği yere 10 kişiyide 200 kişiyde çok rahat toplayabilecek bir güce sahip bunu bizzat biliyorum ve herkes yaşadı.
Bende Reisin Yerinde olsam bu kadar emek verip günlerimi vererek çoğu insanın görevi olsun diye zamanımı harcasaydım bende aynı davranışları sergileyebilrdim.
Neyse Bu Konuda gerekmediği sürece Son yazımdır Sana ve Herkese iyi akşamlar diliyorum vesselam ! .

- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
izhar yazdı:yaw hala orda kaldın murat walla çocuklar gıbı duşunuyorsun pehh![]()
ben senden 3 yaş buyuğum
Bensiz yapabiliyordunsa peşimde geziceğine gidip gesseydin adamlara Murata söyleyin beni gruba alsın diyceğine gidip yapsaydın nankör herif mutavazilikten bahsediyorsun benim şimdiye kadar kendimizi öven kendimizi ön plana çıkartmaya çalışan konuar açtığım olmamıştır senin gibi benim senle bir derdim yok demişsin istesende olamaz sen kimsin yaşını almışsın ama aklın gelişmemiş hala benimle derdin olsa altında kalmam diyorsun bunuda iyi bilirsin diyorsun neyi bilirim ben senin dününüde bilirim ben dün neydinse bu günde osun yani bir hiççç
ben kimsenin lafıyla kimseye cehphe almam seni ise adam yerinebile koymam şimdiey kadar bir şeyi iştirak edememişsin hala ben seni kayle almıyorum hemşeri ise senin gibi hemşerim olcağına olmaz olsun yüz karası ne ki görsem kendini küçük düşürtüyorsun ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
izhar yazdı:ıyıde hasan kardeşım pekı neyı kast etmış
bune kıbır
Bak işte bunun için bir Hiç olarak kalıyorsun bu sadece benim deil herkesin düşüncesi zekan kısıtlı çalışıyor laf üretiyor ama işlevi aslı olmayan kelimeler üretiyor nerede nasıl davranılıcağını bilmiyorsun bu nedenlede hep küçük düşüyorsun artık silkelen de kendine gel biraz önceden basit bir izhar'dın Lodostun keser geçerdik şimdide basit bir locna başkanı olarak kalma kendini kullandırma kimseye 28 yaşında adamsın 13 yaşındakiler senden daha mantıklı aklı başında hareket ediyor aklıca benle dalaştın lafı yiyip oturunca ertes gnü yine bana gelip durumu düzeltmeye çalıştın yüz bulamayınca yine aynı yolda devam biraz İstikrarlı ol kiminle dalaştığına dikkat et bu gün aklınca üstünden prim yapmaya çalıştığın Kurtreiis bir zamanlar Lodos sancaktan çıkmak için izin istediğin Kurtreiis bizim varlığımızdan hiç bir şey eksilmedi peki ya sen ? Lodos'tun klanına gönül vermiştin güya ama o klanda bile dışlandın görevini yapamadın Arz'ın kucağına geldin biz yine iyi niyetimizi gösterdik el uzattık sen ilk fırsatta nankörlük edip stümüzden prim yapmaya çalıştın şimdi bi otur düşün ki ben nerede hata yaptım hataların hiç kimseye deil sana zarar veriyor seni küçük düüşürüyor...
Ne Olursa OluN BEN Seninle Muhatap Olmak İstemiyorum ama Erdemli davranır Hatalarını kabul Eder Özür Dilersen bizde düzeliyordur belki diye düşünürüz yok aksine burnunun dikine gittiği sürece görecein muamele budur ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Benim Bildiğim Bi Padişah Zamanında Padişah Anadoludan 2 savaşçı getirin bana der Biri Erzurumdan Dadaş İsimli biri , Diğeri İse Elazığdan Gakko İsimli biri ondan sonrada işte Erzurumlular Dadaş , Elazığlılar Gakko olmuş yanlışım varsada k.bakmayın
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
MykonS yazdı:Bu atasözünü İzhar için yapmışlar herhalde ..
Besle kargayı oysun gözünü ..
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD