Flamedamage o Kendini Bilmezle Beraber Duruyordun Arkadaşındı Galiba Nedense Öle Deyince Sesini Çıkarmıyordun Bi Alakan Yoksa Onla Senle Bir Problemim Yoktur O Kendini Bilcek O Çocuk ßeße !!!
& Dadaşkentxego &
Gnclikxkckflip ve Flamedamage Bu Size Kucuk Bir Gönderme
Re: Gnclikxkckflip ve Flamedamage Bu Size Kucuk Bir Gönderme
Eskiler Tanır YeniLer Örnek aLır !
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Sağol Mahir.Thugboy yazdı:Yalanır inanmayınFlamedamaqe ile aynı şehirde oturuyorum arkadaşımdır kanıtı varsa koysun böyle diyen
-
- Salgın Koruyucusu
Arkadaşımdıda Şimdi Değil O Laflari Ettikten Sonra.Egoman yazdı:Flamedamage o Kendini Bilmezle Beraber Duruyordun Arkadaşındı Galiba Nedense Öle Deyince Sesini Çıkarmıyordun Bi Alakan Yoksa Onla Senle Bir Problemim Yoktur O Kendini Bilcek O Çocuk ßeße !!!
& Dadaşkentxego &
-
- Salgın Koruyucusu
Koyucam merak etme sen !mitmet yazdı:Çamur at izi kalsın hesabı gitme. Doğruysa koy hadi resimleri. Bekliyoruz..Flamedamaqe yazdı:Gnclikxkckflip yalancidir üstüne üstlük banada hirsiz demiştir inanmayin canavara ilk o vursun die tehtid edior vuruncada bölgden hırsız yaziyor susturukum die cevap veremiyorum.

Parkour Team EDIRNE
-
- Salgın Koruyucusu
orda maden vardi hatirlatirim orda onla durmam arkadasmı olmam gerekiyo maden orasiFlamedamaqe yazdı:Arkadaşımdıda Şimdi Değil O Laflari Ettikten Sonra.Egoman yazdı:Flamedamage o Kendini Bilmezle Beraber Duruyordun Arkadaşındı Galiba Nedense Öle Deyince Sesini Çıkarmıyordun Bi Alakan Yoksa Onla Senle Bir Problemim Yoktur O Kendini Bilcek O Çocuk ßeße !!!
& Dadaşkentxego &

Parkour Team EDIRNE
-
- Salgın Koruyucusu
Benim görevimide yapcan makıne haamelodrama44 yazdı:angelona yazdı:Flamedamaqe yazdı:dadaşlara laf yok yemeyim aklını
Yağ çekme olm artık dadaşlar bi süre gitmez kadime![]()
hele bakalım kim gidecek kim gitmicek.

Parkour Team EDIRNE
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Jön Türkler
2 şey dicem bu arkadaş çok kurnaz sanırım kendi ettiklerini almamış sadece kızın söylediklerini almış bu (1)
Bu ciddin kızmı kızsa ailesine gidip terbiye alsın ilk defa bir bayandan böle laf ettiqini görüyorum (2){Eğer erkekse bayan çarı açmışsa acınır o loncanın haline }
Bu ciddin kızmı kızsa ailesine gidip terbiye alsın ilk defa bir bayandan böle laf ettiqini görüyorum (2){Eğer erkekse bayan çarı açmışsa acınır o loncanın haline }
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Göktürkultimate Çarının sahibi bnm.. En yakın arkadaşımıda biLİrim o yüzden konuyu biLmeden kimseyi boşuna KurnazLıkLa suçlamak gibi bi hata yapmaangelona yazdı:2 şey dicem bu arkadaş çok kurnaz sanırım kendi ettiklerini almamış sadece kızın söylediklerini almış bu (1)

Ultimate & Zlotych & Defectiveworld & Headbanger
angelona yazdı:2 şey dicem bu arkadaş çok kurnaz sanırım kendi ettiklerini almamış sadece kızın söylediklerini almış bu (1)
Arkadaşım Char Susken Cevap Veremiyorum Arkadaşımında (Ultimate) Dediği Gibi Böyle Bir Kişiye Cevap Verilmez Ayrıyetten Bu Charın Sahibi Kız Değildir Erkektir Buna Emin Olun Bu Lafları Hiç Bir Kız Etmez Çünkü
&Dadaşkentxego&-&LoRDMaYK&-&KaUfMaN&
Eskiler Tanır YeniLer Örnek aLır !
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Jön Türkler
o zmn kız çarı malki kendi kendine konuşuyoEgoman yazdı:angelona yazdı:2 şey dicem bu arkadaş çok kurnaz sanırım kendi ettiklerini almamış sadece kızın söylediklerini almış bu (1)
Arkadaşım Char Susken Cevap Veremiyorum Arkadaşımında (Ultimate) Dediği Gibi Böyle Bir Kişiye Cevap Verilmez Ayrıyetten Bu Charın Sahibi Kız Değildir Erkektir Buna Emin Olun Bu Lafları Hiç Bir Kız Etmez Çünkü
&Dadaşkentxego&-&LoRDMaYK&-&KaUfMaN&
Aldanma insanların samimiyetine
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ